PDA

View Full Version : Singing Sensations

Hell_Girl
11 Mar 2003, 00:52
La request-ul lui Frodo, de la topicul cu soundtrack-uri, am deschis acest topic care se vrea despre actori care si canta, sau de ce nu despre cantareti care si joaca. Cine va place, cine nu va place... sau cine v-ar placea daca s-ar apuca de cantat?

Lasand la o parte talente descoperite peste noapte de genul Naomi Campbell care, ma rog, se pricepe ca manechin, dar ca scriitoare, actrita si cantareata sucks big time, as putea spune ca imi plac in ambele posturi: Keanu Reeves, Patrick Swayze, Nicole Kidman, Ewan McGregor si mai sunt cativa pa care o sa-i adaug pe parcurs ( poate dupa ce vad Chicago).

Luke_Dorian
11 Mar 2003, 10:03
Am vazut o data la televizor un miniconcert cu Bruce Willis.Omul canta chiar bine,s-a vazut si in Hudson Hawk.

NoOne
11 Mar 2003, 12:17
Mah oameni buni, mah... pe mine ma framanta o-ntrebare: "In O Brother, Where Art Thou? George Clooney chiar canta ori egzista pe undeva for real o formatzie cu numele "The Soggy Bottom Boys"?"

Va multzam!

Frodo
11 Mar 2003, 16:54
Preferatii mei care canta:
Bruce Willis(cum a zis si Luke, melodia aia din Hudson Hawk e super) Patrick Swayze, Nicole Kidman, Ewan McGregor, Kate Winslet, John Travolta(Grease e unul din filmele mele favorite) si mi-au placut si actorii din 8 Femei(au cantat super haios)si Johnny Depp(a avut si trupa)...

MinRep
11 Mar 2003, 20:32
Pai, in afara de Sinatra, Dean Martin, Gene Kelly, toata trupa din "Jesus Christ Superstar" si ce ati zis voi, imi place cum canta si Russell Crowe.

Sa nu va prind ca mentionati careva pe Jennifer Lopez, Madonna sau Britney Spears.

Frodo
11 Mar 2003, 20:38
NU, MinRep, stai linistit, alea nu sunt actrite!! :lol:

iadrianik
20 Mar 2003, 15:52
NEAPARAT trebuie amintit aici Val Kilmer care in "The Doors" interpreteaza excelent niste piese care, poate, ar fi dificil de cantat chiar de catre muzicieni de meserie.

Luke_Dorian
20 Mar 2003, 17:33
Ewan McGregor si Cameron Diaz in A LIfe less Ordinary

Hell_Girl
21 Mar 2003, 02:19
Eu ramasesem cu impresia ca in The Doors s-au folosit inregistrari originale ale lui Lizard King.

MinRep
21 Mar 2003, 20:29
Apropo de "The Doors". La SENZATII intre ghilimele poate intra si Tom Hanks pentru "naufragiatul". In memorabila scena a focului, pe langa auto-laudele pe care si le aduce, mai si canta melodia "Light My Fire", pe care Jim Morrison a scris-o probaebil pentru o alta semnificatie.

iadrianik
22 Mar 2003, 01:22
categoric a scris-o pt o alta semnificatie.
si in "The Doors" Val Kilmer canta intr-adevar;nu sunt inregistrari!

MinRep
22 Mar 2003, 14:42
N-am urmarit "The Doors" prea atent (in perioada in are l-am vazut nu ma interesa nici Oliver Stone nici muzica), dar sunt curios daca Kilmer canta si in scenele de concert si de inregistrari, ce mai era, dar si in cele in care melodiile se aud pe fundal si sunt prezentate altceva (madica Jim Morrison merge prin desert si pe fundal se aud ceva versuri acompaniate de instrumente - sau asa ceva, ca nu mai tin bine minte).

Hell_Girl
24 Mar 2003, 02:43
Intrigata de aceasta discutie am cautat pe net si intradevar la mine se dovedeste ca ingnorance is bliss, aveti dreptate Val Kilmer canta in The Doors. My mistake! :oops:
Insa nu toate piesele sunt cantate de el, ci doar:"The Movie"
"Moonlight Drive"
"Break On Through (To the Other Side)
"Light My Fire"
"My Wild Love"
"The End
"Not to Touch the Earth"
"The Soft Parade"
"Touch Me"
"Five to One"
"Dead Cats, Dead Rats"

Danny
28 Mar 2003, 01:40
Forgot about...no no no...not Dre...Elvis Presley :)

Guinevere
31 Mar 2003, 15:55
Ewan McGregor de un milion de ori... :D

Si nu inteleg de ce Val Kilmer, daca tot cinta, nu a cintat si pe sound-track-ul de la The Prince of Egypt, unde el detinea rolul titular... In schimb Ralph Fiennes, in rolul lui Rameses, a cintat chiar el si a cintat superb!

Deci: Ralph Fiennes!

Hell_Girl
01 Apr 2003, 00:05
Legat de Ewan McGregor am auzit ca va scoate un cantec impreuna cu Renee Zellweger. :D

ricutza
04 Apr 2003, 23:26
da...am auzit si eu acest zvon...si ca tot am ajuns la Renee Zellwegger, sa mentionam si incredibila sa performanta muzicala in Chicago care insa nu s-a ridicat la nivelul celei a lui Catherine Zeta Jones care a fost efectiv fenomenala!

MinRep
05 Apr 2003, 11:34
Apropo de Zeta-Jones. Canta foarte bine intr-adevar. Daca si la OSCAR-uri a cantat "live", desi era insarcinata, cu-atat mai mult merita sa fie denumita o "singing sensation".

Si, nu stiu daca ati zis sau nu - dar cred ca nu - , dar Fanny Ardant canta bine. Nu numai in "Callas Forever" (unde s-ar putea sa faca play-back de multe ori, pentru ca si personajul face play-back, dar pana si asta necesita un mare talent), dar si in "8 femmes", iar ieri am vazut pe HBO un film numit "Fiul francezului", in care cantal pian si din voce arii celebre. Cam multe filme in care canta, asa ca mi se pare cam ciudat sa fi fost dublata in toate.

snatchro
09 Apr 2003, 16:46
M-am gandit ce nume sa gasesc pentru "Singing Sensations". Si m-am gandit sa o dau putin la intors. Adica un cantaret care mi-a placut foarte mult cum a cantat si, pe de alta parte, cum a jucat in Fight Club: Meat Loaf.

Leonard
11 Apr 2003, 02:44
Ca tot veni vorba de Fight Club, nu pot sa nu ma abtin sa-l amintesc si pe actorul meu preferat.
L-ati vazut cantand pe Ed Norton in vreun film? de pilda in Keeping the Faith sau in Death to Smoochy? Poate nu e cine stie ce, dar subiectiv mi se pare tare simpatic sa-l vad cantand.
Am auzit ca si in Everyone Says I Love You canta, din pacata insa n-am vazut inca acest film :(

blitz43
11 Apr 2003, 08:16
Sal'!
"Everyone says I love you" e super la capitolul cântat. Din câte am inteles eu, doar Drew Barrymore a fost dublata. Cât despre Edward Norton, e adevarat de tot. No more comments!
PAREREA MEA!

MinRep
12 Apr 2003, 21:29
Ed Norton e tare pe toat planurile in "Keeping the Faith" (dar parca scartaie la regie).

Parca Barbra Sterisand canta bine... Si Liza Minelli... Si Al Pacino in "Scent of a Woman"... :lol:

Hell_Girl
12 Apr 2003, 22:49
Ed Norton canta si live. Am vazut ca joaca acum intr-o piesa in care si canta.

Luke_Dorian
14 Apr 2003, 10:11
Mie mi-a placut cum a cantat Jim Carrey in Cable Guy la petrcerea cu karaoke.Melodia se numea Somebody to love parca.

lestatika_29
16 Aug 2006, 21:51
joaquin phoenix si reese witherspoon in walk the line...
simpaticutz e si hetah ledger in 10 things i hate about u.
anybody know, jamie foxx chiar canta in ray? stiu k el canta la pian, plus k are si niste albume scoase... dar i dunno

qwerty
17 Aug 2006, 09:13
Mie mi-a placut Nicole Kidman in Moulin Rouge.
Joaquin Phoenix si Reese Witherspoon in Walk the Line.Un rol cu totul diferit cu ce a jucat pana acum Resse.Nu sunt un fan al ei dar premiul Oscar primit pentru acest rol e meritat.

Zettta
09 Jan 2007, 20:17
Barbra Streisand!
A regizat 3 filme si a jucat in 17 si pe langa toate astea are 60 de albume inregistrate. E femeia cu cele mai multe vanzari de discuri in America. Unii o considera chiar cea mai buna voce a Americii. Asta da Sensation

StefanDo
09 Jan 2007, 21:25
1. Va mai amintiti de Prince of Egypt si celebra melodie When You Believe a lui Houston & Carey? Ei bine, aceasta melodie a fost realizata numai pentru promovarea filmului, pentru ca pe coloana sonora acelasi cantec este interpretat de Michelle Pfeiffer si Sally Dworsky. Pe bune, suna mult mult mult mai misto! Ca sa nu mai zic ca Pfeiffer a fost multa vreme in carti pentru rolul principal din Evita, pe care i l-a suflat ulterior Madonna.

2. Nu as fi chiar asa de dur cu calitatile actoricesti ale Madonnei :D A avut si roluri ok, iar in Evita canta excelent. Si ca tot suntem aici, ar fi de amintit Antonio Banderas, care n-a facut mare lucru cu vocea in filmul in Alan Parker, dar nu cred ca e cineva care sa nu fi auzit si placut Morena de mi corazon din Desperado. Si automat imi vine in minte Victoria Abril si Sin noticias de Dios... :)

Gloria
09 Jan 2007, 22:37
Volver cantat-ma rog, mimat de Penelope; navalitoar, tulburatoar, vibrant.
Volver
con la frente marchita
las nieves del tiempo
platearon mi sien.
Sentir
que es un soplo la vida
que veinte anos no es nada
que febril la mirada
errante en las sombras
te busca y te nombra.

In film Volver este dublat de Estrella Morenta:
http://www.clubcultura.com/clubcine/clubcineastas/almodovar/volverlapelicula/sinopsis_eng.htm

Liou
12 Jan 2007, 21:11
Am asculat piesa de mai sus pana mi s-au incalzit castile pe urechi. Era sa uit de mine..misto! merci.

Marilyn Monroe – cu celebrul “Happy birthday” ce avea sa devina unul dintre cele mai cunoscute refrene din lume..”Happy birthday to you/ Happy birthday to you/ Happy Birthday Mr. President/Happy birthday to you”…sau daca vreti un alt final(mai sexy) Poo Poo Pee Doo Mr. President, Poo Poo Pee Doo, Doo Doo. Monroe a cantat si in “Some like it hot”, in rolul(manusa) facut alaturi de Jack Lemmon si Tony Curtis (din pacate nu-mi aduc aminte piesele). Cred ca toate piesele ei sunt reunite intr-un album "Gentlemen prefer blondes". not sure.

Catherine Deneuve – in Je vous aime (1980) si Dancer in the Dark (alaturi de Bjork). Pe Bjork nu o mentionez ca e mai mult cantareata-actrita(inca) si nu ma incadrez in topic…Daca topicul ar permite ar fi foarte multi cantereti-actori de mentionat.

Jeanne Moreau – a cantat piesa La tourbillon de la vie in "Jules et Jim" al lui Truffaut; am postat la un moment dat versurile melodiei la topicul dedicat filmului.

Alain Delon a cantat in duet cu Dalida superba piesa Parole, parole :love: Asocierea asta ma duce cu gandul la cele doua duete ale noastre, as zice amandoua cu o clasa mult sub Delon/Dalida, si anume Caramitru/Loredana Groza – cu piesa Iubite, buna seara(parca) si Iordache/Sanda Ladosi – cu piesa nu mai stiu cum…

Jean Gabin - care si-a inceput cariera cantand sansonete in music-hall-uri, in stilul lui Maurice Chevalier; filme unde a cantat: Coer de lilas(r. Anatole Litvak), Pepe le Moko(r. Julien Duvivier). Coloana sonora din "Attention Bandits!"(r. Claude Lelouch) a cuprins si una din piesele cantate de el, "Maintenant je sais" :love:

Stiu ca a cantat si Fernandel (cu care Gabin a fost bun prieten) dar habar n-am in ce filme sau cum se numesc piesele....poate imi spune cineva.

Ca sa raman tot in "sfera" Gabin, Marlene Dietrich care a fost amanta lui in anii 40, a cantat pentru nemti in al 2 WW, piesa ei cea mai cunoscuta fiind Lili Marlene, cu care s-a si identificat dupa aceea. Cred ca si albumul ei se numeste tot Lili Marlene (eu il am si fac schimb cu cei care schimba un album de-al lui Jean Gabin).

Julie Andrews –in Sunetul muzicii (Supercalifragilisticblablabla…….) si in Mary Poppins. Poate si in altele ?, dar nu stiu eu.

Mae West – stiu ca a cantat, dar nu stiu nume de piese, filme, albume, rien…Voi? La fel Judy Garland, Shirley Mc Laine…

Julie Delpy i-a cantat (la chitara) un cantecel tare dragutz lui Ethan Wawke in “Before Sunset”. Foarte romantic. Il are cineva? Oare i-o fi cantat si in Before Sunrise? (ca pe asta recunosc ca, din pacate, nu l-am vazut :(( …)

Si inchei cu doi mari actori romani care s-au apucat de cantat "Cantece de petrecere" relativ de curand : Gheorghe Dinica si Stefan Iordache. In super trio cu Nelu Ploiesteanu. Cine-a pus carciuma-n drum, ala n-a fost om nebun :w00t: (le am si pe astea si le schimb pe Mae West :w00t: :w00t: )

Leonard
12 Jan 2007, 22:02
Julie Delpy i-a cantat (la chitara) un cantecel tare dragutz lui Ethan Wawke in “Before Sunset”. Foarte romantic. Il are cineva? Oare i-o fi cantat si in Before Sunrise? (ca pe asta recunosc ca, din pacate, nu l-am vazut :(( …)

e Hawke toatã ziua. de fapt are trei melodii în Before Sunset (pe lîngã Waltz se mai adaugã cea de la început ºi cea de pe genericul de final). Am eu atît soundtrackul complet Before Sunset+Sunrise, cît ºi albumul complet de 12 melodii al lui Julie Delpy care include melodiile din film. Nu, în Sunrise nu i-a cîntat.

Liou
12 Jan 2007, 22:32
Ah, of course ca e cu H! Scuze, graba..
Misto, chiar n-am stiut ca Julie Delpy are si album... ma gandeam ca e o scena in film si atat. Paai, as vrea si eu albumul :)

Liou
13 Jan 2007, 15:26
mi l-am descarcat de pe net

Luke_Dorian
14 Jan 2007, 12:21
din cate imi aduc aminte Val Kilmer a cantat toate melodiile din productia lui Oliver Stone :Doors.