PDA

View Full Version : Audrey Tautou

raven88
10 Mar 2003, 01:43
Eu am vazut-o in deja clasicul "Amelie" si "À la folie... pas du tout"(pe HBO are titlul "Pasiune Fatala" :roll: ). "À la folie... pas du tout" mi-a placut foarte mult, poate si datorita modului in care e spusa povestea... Ma rog, am deschis topicul pentru ca sunt curios care este parerea voastra despre aceasta "individa"; eu inca nu sunt sigur... imi place cum joaca, dar in acelasi timp i find her very annoying... Ati vazut si alte filme cu ea, chiar toate rolurile ei sunt personaje ce ar fi gazduite cu usurinta la nr. 9??

Hell_Girl
10 Mar 2003, 14:01
Si mie mi-au placut ambele filme mentionate de tine foarte mult si mi se pare ca Audrey joaca excelent in ambele. Oricum sunt pa cale sa vina si la noi alte doua filme cu ea Dieu Est Grand, Je Suis Petite si L'Auberge Espagnole si poate dupa ce le vedem si pe acestea ne vom da seama daca Audrey Tautou este supra- sau subestimata.

Din cele doua filme pe care l-am vazut am observat ca joaca cam la fel. Are cam aceleasi gesturi, mimica si inflexiuni ale vocii, deci rolurile trebuie sa i se potriveasca foarte bine ca sa convinga.

Frodo
10 Mar 2003, 23:55
De cand am vazut Amelie, pe Audrey Tautou nu o pot vedea decat in rolul ala. Audrey Tautou este Amelie !!! Cand o vad in alt film zic "uite-o pe Amelie" nu zic "uite-o pe Audrey Tautou" !! Si parca si ea a declarat asta, adica lumea o striga pe strada Amelie! E o simpatica, asta e! Astept filmul" Dieu est grand, je suis toute petite ". Sunt curios sa vad alt film cu ea!

catallin
05 Jun 2003, 10:56
Nu vi se pare ca se pune de o actrita mare? Chiar daca va avea un repertoriu ceva mai ingust?

Ilila
03 Dec 2003, 09:47
Nu vi se pare ca se pune de o actrita mare? Chiar daca va avea un repertoriu ceva mai ingust?
N-am vazut-o pe Audrey decit in ".... Amelie" si sincer mi s-a parut ca s-a nascut pentru acest rol.
http://www.imdb.com/gallery/granitz/2029/AudreyTaut_Devan_1267588_400.jpg
(parca ar fi altcineva in poza aceasta... seamana un pic cu Halle Berry, nu?)

blitz43
03 Dec 2003, 14:55
N-am vazut-o pe Audrey decit in ".... Amelie" si sincer mi s-a parut ca s-a nascut pentru acest rol.
http://www.imdb.com/gallery/granitz/2029/AudreyTaut_Devan_1267588_400.jpg
(parca ar fi altcineva in poza aceasta... seamana un pic cu Halle Berry, nu?)

bah, ce metamorfozare!!!! :lol: