View Full Version : F&TV
Flavius
09 Mar 2003, 21:27
Stie cineva ce s-a intamplat cu emisiunea "F&TV (Filmul & Televiziunea)" difuzata la Prima TV in fiecare duminica la ora 11:30? Caci astazi (9 martie 2003) in loc de emisiune de cinema a inceput nu stiu ce emisiune de moda... In caz ca stiti ceva, v-as fi recunoscator daca m-ati informa si pe mine.
Eu cand m-am uitat sapt. trecuta am vazut aceeasi emisiune de acum doua saptamani!! Asa ca NO COMMENT! Au dat faliment? :lol:
Flavius
14 Mar 2003, 22:16
Am observat si eu ca in ultimul timp au cam lasat-o mai moale cei de la "F&TV", insa totusi este/era singura emisiune de acest gen de la TV. Sau poate ma insel? Exista vreo alta emisiune de cinema pe alte posturi TV?
Flavius, da, din pacate se pare ca e singura!! De ce emisiunile AUTO sunt cu carul si despre filme nimic? Doar e o ARTA , nu? Nu pot sa-mi imaginez de ce!! :cry: :cry: Si de reviste nici nu mai discut!! :cry: :cry:
Hell_Girl
15 Mar 2003, 00:26
O prietena de-a mea, Madalina Rosca, prezinta o emisiune despre filme pe Cultural vinerea seara. Emisiunea se numeste Premiere Cinematografice, dar nu e cine stie ce, din pacate. De urmarit mai este si emisiunea de pe HBO: Cinema, cinema, cinema care arata segvente din noile filme americane si cateva interviuri cu cast-ul.
Da Hell_Girl, da nu toti au HBO! Emisiunea Cinema, cinema, cinema e interesanta, am vazut-o si eu o data!
Nu va speriatzi asa.Chiar acum o ora`juma` am vazut emisiunea F&TV.Pentru cei ce n-au vazuto` se da in reluare Duminica de la 2.00 dimineatza :D :D
TuDy_^, nu ne-am speriat, noi am discutat despre emisiunea de sapt. trecuta, daca te uiti la data cand au aparut mesajele! Binenteles ca asta de azi am urmarit-o!!
Flavius
16 Mar 2003, 22:26
Nu cred ca suntem nici primii si nici ultimii care se plang de lipsa unor emisiuni de cinema sau a unor publicatii de specialitate. Trebuie sa ne resemnam cu aceasta idee si sa speram la mai bine.
Am vazut si eu ca “F&TV” a revenit pe micul ecran, insa m-a dezamagit complet. In emisiunea de astazi (16 martie a.c.) in sfarsit s-a pomenit de premiile Oscar, insa numai despre cateva dintre filmele nominalizate la categoria “Cel mai bun film de animatie”. Ma intreb ce vor da saptamana viitoare?
Saptamana viitoare va fii prea tarziu fiindca E OSCAR DAY, uraaa! Trebuiau emisiuni mult mai ample despre Oscar in weekend-ul asta, sa ne faca "pofta" de Ceremonia care vine!! Din pacate...... ei au prezentat ICE AGE 80% din emisiune!! :( :o
Flavius
16 Mar 2003, 23:02
Ei, nu chiar 80%. Au mai dat si trailer-ul de la "Lilo & Stitch" si "Treasure Planet" si au mai bagat si topul filmelor pe saptamana trecuta. Cat despre Oscar, eu sunt deja "bagat in priza".
Arata-mi si mie priza sa ma bag si eu!!!! :lol: :lol: :lol:
Flavius
22 Mar 2003, 21:38
O “priza” foarte buna este chiar forumul cinemagia. :D
Flavius
13 Apr 2003, 21:24
Fiindca eu am fost cel care a deschis acest subiect despre F&TV cu o intrebare care acum nu mai prezinta actualitate, m-am gandit ca e de datoria mea sa directionez discutia de pe acest thread pe marginea emisiunii F&TV, deci nu foarte departe de subiectul initial. Nu stiu cat de multe se vor putea spune in aceasta sectiune a forumului, insa daca aveti de facut comentarii, observatii sau mai stiu eu ce, legate de F&TV, atunci aici e locul unde le puteti posta. Puteti posta si sugestiile, insa ar fi mai bine sa le trimiteti la f&tv@primatv.ro, ca sa-i stimulati pe realizatori sa faca o emisiune si mai buna.
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.