PDA

View Full Version : The Recruit - Recrutul

Frodo
18 Feb 2003, 17:59
Vreau sa vad si eu pareri despre acest film, desi a fost pe ecrane doar la Corso ca Avanpremiera!! A fost cineva sa il vada? Mi sa parut un film destul de bun!! Actorii au fost super iar finalul jos palaria. :o

Danny
18 Feb 2003, 22:26
Vreau sa vad si eu pareri despre acest film

Poti sa vezi cateva pareri despre acest film si la "Film in general". Numai ca trebuie sa cauti cam pana pe la pagina 3...
Unii dintre noi au avut prilejul sa vada acest film inca din decembrie...asta multumita cinemagiei :)

Frodo
18 Feb 2003, 22:49
Merci Danny. :P

victor
19 Feb 2003, 12:11
Nu am vazut filmul, am remarcat promoul si abia astept sa-l vad.

In principiu insa nu poate fi un film prost.

Poate cineva sa numeasca un film cu Al Pacino care sa fi fost prost ?

Si chiar si daca ar fi exista cativa actori pentru care te duci la film indiferent de ce se spunde despre ei numai ca sa-i vezi pe ei cum joaca.

patch4all
19 Feb 2003, 12:20
Este un film ok, desi anumite aspecte sunt supradimensionate.....dar hai sa nu fim carcotasi....filmul merita vazut.

ricutza
19 Feb 2003, 14:45
intr-adevar filmul merita vazut! eu am ceva probleme in legatura cu trailerul acestui film care mi se pare foarte prost facut!
Filme cu Al Pacino care sa ma dezamageasca nu-mi amintesc sa fi vazut...in general isi alege niste roluri interesante. Cred ca cele mai marfa filme cu el sunt "Heat" si "Sent Of A Woman". cel putin mie astea mi-au placut cel mai mult!

Frodo
19 Feb 2003, 17:02
Sunt de acord ca Al Pacino asta stie unde sa se bage!! A jucat numai in roluri bune si , nu stiu, e BUN , ce mai !!! Ma astept in continuare la mai multe filme cu el!! Chiar, va mai fi anul asta un film cu el?(in afara de Insomnia de anul trecut care deabia in Aprilie vine la noi) Stie cineva? Cu Colin Farrell stiu de "Phone Booth" in Iunie!! :o

emanuel
19 Feb 2003, 17:48
Colin Farrell va mai aparea anul acesta si in Daredevil (face un rol exceptional, nu credeam sa fie asa de bun in rolul lui Bullseye) si S.W.A.T. (unde va juca alaturi de Samuel L. Jackson - premiera in noiembrie).
Phone Booth este un deliciu. Un film pe care l-as revedea cu placere oricand. Sunt curios care vor fi incasarile din SUA dupa balamucul cu lunetistul...
Interesant este ca Farrell reuseste la fiecare rol sa faca complet altceva. Este un actor care promite mult. Iar in Daredevil este de nerecunoscut! (unde mai pui ca-i si foarte amuzant...)

Pacino va mai aparea anul acesta in Gigli alaturi de Ben Affleck si Jennifer Lopez - premiera la noi in octombrie. Regia (atentie!) Martin Brest (Parfum de femeie).

Frodo
19 Feb 2003, 18:00
Merci pt info,emanuel ! 8)

Danny
19 Feb 2003, 23:45
Este un actor care promite mult.

...si care deja a atras atentia..cel putin a lui Britney :lol:
Se pare ca va mai juca si in "Alexander" (directed by Oliver Stone) - filmarile vor incepe insa abia in iunie 2003.

toni
20 Feb 2003, 17:53
Vroiati film neintaresant cu Al Pacino? : Any given sunday . Nu vreau sa iasa flame ( fanii lui Oliver Stone ), dar mie nu mi-a spus nimic. Recrutul e cu-mult-prea-american, dar e ok. Multumim inca o data cinemagia.ro pentru avanpremiera, multumesc special Ricutza pentru participare la avanpremiera...

Semaca
21 Feb 2003, 15:30
Eu stiam ceva de S1mone, tot cu Al Pacino, nu stiu daca apare la noi, da' as vrea sa-l vad!! Sper sa nu copieze ce s-a mai facut pe subiectul respectiv!!

Dino
23 Feb 2003, 06:02
S1m0ne e destul de aiurea (mai ales pt fanii Al Pacino). Eu sunt unul dintre ei si sincer sa fiu nam mai fost curios sa vad si a doua jumatate, dupa ce o vazusem pe prima. Ideea, mesajul, sunt originale (ma rog, pt cei care nu au citit Masinaria Rock &Roll ). Dar rolul nu l-a pus in valoare de loc pe Pacino.
Daca aveti conexiune de viteza mare gen cablu puteti gasi filmul pe DC++ (un program gen Kazaa unde sharuiti fisiere pe reteaua metropolitana si nationala de mare viteza )

i_matei
27 Apr 2003, 18:04
Vai de capul meu ce ratare de film... Cred ca a fost dezamagirea vietii mele!!!
Pentru Dumnezeu ce a cautat Al Pacino in MIZERIA asta??? Film foarte prost, nu intelegi absolut nimik din el, e doar o bulibaseala generala de rasturnari de situatie total aiurea.
Si chestia cu microfoanele bio-degradabile, give me a break... Parca filmul asta e facut pentru prosti nu alta...
Colin Farell saracu, nu reuseste sa-si depaseasca prestatia penibila din "Hart's war", iar tipa spion (ma scuzati nu m-am obosit sa ii retin numele) in afara faptului ca tipa arata de nota 10, nu prea mai poate fi spus nimik altceva despre ea...

Hristos a inviat, Sarbatori fericite si sa aveti parte numai de filme exceptionale

MinRep
27 Apr 2003, 20:51
Problema cu "The Recruit" este, intr-adevar, in trailer. Totusi, si fara acesta, filmul mi s-a parut extrem de previzibil (de la simplele interogatorii pana la finalul... eh... parca imprumutat). Cred ca e primul film cu Pacino care m-a dezamagit (no foarte mult, dar totusi), mai ales pentru ca Pacino nu e ca de obicei. Se vehicula in presa tandemul Farrel-Pacino. Aici e vorba de Farrell jucand foarte bine si ingaduindu-i lui Pacino unele aparitii. Iar discursul final nu prea este credibil si nici original.

Eu m-am cam saturat de filme cu spioni, agenti secreti corupti, spionaj la scara industriala, stele pe perete, replici reluate ("Breakfast of Champions"-cica ar fi omagiu), personaje care stiu aproape totul etc.

PoliFanAthic
27 Apr 2003, 21:28
In mare parte sunt de pararea lui MinRep. Filmul nu a lasat cu gura casca si, sincer sa fiu, cred ca mi-a ajuns cu filmele de acest gen.
Mie imi place de Farrell si trebuie sa spun ca am fost oarecum socat cand am citit interview-ul cu el de pe imdb. Neasteptat Farrell...
Pacino a "moved along". In afara de Any Given Sunday, nu ma plang de nici un film in care a jucat Pacino.

blitz43
29 Apr 2003, 08:43
Cristos a inviat!

Revin dupa o pauza plina de orgii bahice si culinare.
Nu pot raspunde decât pe jumatate la acest thread, deoarece n-am vazut inca filmu'.
Pacino nu mai necesita nici un comentariu: cel mai slab film "ANY GIVEN SUNDAY"; cel mai bun "CRUISING".
Cât despre Farrell, respec!!!! Astept un film in care sa-i dea replica lu' DE NIRO.
PAREREA MEA!!!!!!!!!!

MinRep
29 Apr 2003, 18:35
Risc sa spun ca, de fapt, nu m-a dezamagit filmul (nu ma asteptap eu la cine stie ce, dupa cum a iesit "Spy Game"), ci Pacino. Si sloganu' e nashpa!!!

Mi-am amintit un film slab al lui, in are si el joaca nu rau, dar riscant: "Dick Tracy".

Filmele astea cu spioni ajung sa fie la moda... Oricum, tot "Enemy of the State" imi place cel mai mult (dintre astea recente).

Cat despre cel mai bun film al lui Pacino, exista chestia aia in trei parti numita "Nasul". Si "Serpico".

ricutza
02 May 2003, 00:15
am zis mereu ca trailerul la acest film este foarte prost...cred ca am si scris asta pe forum la un momentdat...
mie Al Pacino mi-a placut foarte mult cum a jucat in Any Given Sunday si nici in filmul asta n-as putea spune ca m-a dezamagit...bine, nici nu mi s-a parut extraordinar dar nu l-as considera prost...
mie si filmul mi s-a parut ok...nu se ajunge la tensiunea din alte filme de actiune ca Seven sau Heat si intr-adevar este destul de previzibil dar cred ca merita vazut!

Arhanghell
02 May 2003, 00:30
in afara de The Godfother cu Pacino mi-a mai sarit foarte in ochi si Heat.
:roll:

Arhanghell
02 May 2003, 08:27
...what the fock does that even mean?!
desigur ca am vrut sa zic si sa scriu Godfather in loc de ce a iesit... :oops:

doctorfilm
04 May 2003, 15:23
inchipuitzi-va ca va suna telefonul in mijlocul noptii shi cand raspunzi... se aude cineva razand... asha cum rade pacino:"hehehe"...(ca in Pact cu diavolul)...
man, that just gives me the creeps...
cred ca numai instructor C.I.A. nu mai fusese Pacino... shi, ca de obicei, nu m-a dezamagit :D aaa... ca discursul din final a fost dezamagitor... e adevarat... dar nu e vina lui, e a scenarishtilor...
eu il vazusem pe Farell in DareDevil, in care a fost pata de culoare shi motivul pentru care a meritat sa rezist sa vad filmul (shi nu sunt gay :D :P ), shi dupa ce citisem interviul de pe IMDB, nu ma ashteptam la un astfel de personaj precum cel din Recrutul... unul din actorii care ne vor incanta shi in anii care vor veni :)
Trebuie sa recunosc ca am vazut filmul la nici doua minute dupa ce vazusem X2 (am intrat in sala chiar cand se terminasera reclamele... ce bine ca dureaza 15 miunte pana da drumul la film :D ) shi eram sub influenta acestuia... asha ca poate nu l-am simtit la adevarata sa valoare :D
In concluzie, nice movie... dar intr-adevar, dupa ce ai vazut trailerul, deja shtiai sfarshtiul (din pacate)...
P.S. pentru prima data am vazut shi eu in filmul asta cum arata Opera Browser, retail version (fara bannerul de reclama :D)

victor
05 May 2003, 08:36
Cred ca filmul ar trebui discutat la subiectul "Dezamagiri".

Slab, slab, slab !

Nu stiu ce a vrut Pacino poate sa-si faca norma sau sa joace numai ca sa nu uite lumea de el.

Recomand acest film numai pustoaicelor care sunt indragostite de Farrell.

patch4all
05 May 2003, 11:38
Hai sa nu exageram, filmul mai multe incoerente in derularea actiunii, unele nepotrivri, dar pana la a fi un film slab este cale lunga. Sincer, atunci cand apreciem un film drept slab subiectivismul ne impinge la catalogari ireale fata de valoarea adevarata a unei pelicule. Nu cred ca recrutul este un film slab insa nici un film foarte bun nu il putem considera....totusi prestatia actorilor si subiectul in sine constituie tot atatea motive pentru a-l viziona fie si pentru destindere :lol:

snatchro
07 May 2003, 10:30
Filmului ii dau 3 stele din 5, iar muzica lui Badelt are 4+.
Nimic spectaculos, nimic prea prost. Al Pacino joaca cam slabut, precum au subliniat si altii pe forum, iar Farrell cam la fel. Actrita joaca neconvingator, iar unele situatii sunt foarte previzibile.
L-as recomanda celor care sunt fani ai filmelor cu CIA/cartite infiltrate.
Nu am pretentia ca filmul este realist, desi pe alocuri se vrea a fi. Dar cine stie, poate unele gadgeturi exista cu adevarat, asta n-o s-o stiu decat peste 50 de ani.

Mediocru.

P.S.: Colin Farrell joaca mult mai bine in Minority Report, filmul in care, desi habar n-aveam cine era el, mi-a placut foarte mult.
P.P.S.: Am vazut un roman in distributie, si, totodata, coordonator la cascadorii: Steve Lucescu. :lol: