View Full Version : Oscar
Flavius
07 Feb 2003, 22:44
Acest chestionar se vrea ca o incercare de stabilire a gradului de interes pentru decernarea anuala a premiilor Oscar.
PoliFanAthic
08 Feb 2003, 11:59
Intotdeuna sunt curios ce "dume" o sa decida tovarasii americani :P
un om bun
09 Feb 2003, 17:53
De cind Gladiator a cistigat oscarul in favoarea lui Crouching Tiger Hidden Dragon, nu prea-mi mai pasa de chestia asta.
PoliFanAthic
09 Feb 2003, 19:16
Bine, bine...au avut loc multe decizii dubioasa de-a lungul aniilor...
ricutza
09 Feb 2003, 21:03
pe mine ma intereseaza foarte tare...cand posturile romanesti binevoiesc sa le transmita live, chiar ma scol dimineata sa le vad in direct!
snatchro
10 Feb 2003, 15:00
Premiile Oscar le consider de referinta. Am invatat sa nu ma mai enervez cand castiga vreun film care mie nu mi-a placut, caci ce stiu eu despre filme?
Astept sa le vad cu nerabdare la TV.
Nu spun unde, ca iar imi zice Poison cate ceva :lol:
PoliFanAthic
10 Feb 2003, 18:11
hahaha...sa stii ca la aia m-am gandit si eu.
Anul trecut la Pro 7 parca m-am uitat...
chestionarul e prost facut. Un om care nu are nici o legatura cu filmul, nu intra niciodata pe acest forum sa voteze "nu" sau "nu stiu". Vreau sa ma contrazica cineva, sa-mi explice unde am gresit....daca am gresit..
Cred ca ati aflat toti nominalizarile de anul acesta. Sunt destule link-uri deja pe alte thread-uri. Daca nu, puteti merge direct la sursa (www.oscar.com).
Desi am raspuns cu 'Da' la chestionar, in contextul actual OSCAR-urile nu au nici o importanta pentru mine. "Filantropica" nu stiu daca ar fi putut fi nominalizat, dar, oricum, nu a fost! O alta ratare a ACADEMIEI!!! :D
De-abia astept sa-l vad pe Eminem injurand pe scena!!! O sa faca ceva remarcabil si de data asta, ca doar' e prima lui nominalizare la OSCAR!
PoliFanAthic
11 Feb 2003, 21:02
Nu cred ca Filantropica era neaparat de nominalizat...nu ca as fi vazut celelalte filme...dar, oricum:Romania Romania ramane...ioc nominalizari
PoliFanAthic
11 Feb 2003, 21:18
Pana atunci insa ma pot bucura ca Filnatropica are deja 181 de voturi la imdb! La ritmul asta poate, poate scoatem in cativa ani 1250 si intram in top 250 :P
Flavius
14 Feb 2003, 22:30
toni, spui ca acest chestionar e prost facut. E adevarat ca nu m-am gandit destul de mult cand am stabilit variantele chestionarului, insa am incercat sa cuprind principalele categorii de raspunsuri. Cu siguranta exista membri ai forumului Cinemagia pentru care premiile Oscar nu prezinta nici un fel de interes, si aceasta categorie trebuia sa-si gaseasca locul in chestionar, la fel de bine ca cei ce oscileaza intre "Da" si "Nu". In orice caz, sunt dispus sa stiu cum ai fi intocmit tu acest chestionar.
toni, spui ca acest chestionar e prost facut. E adevarat ca nu m-am gandit destul de mult cand am stabilit variantele chestionarului, insa am incercat sa cuprind principalele categorii de raspunsuri. Cu siguranta exista membri ai forumului Cinemagia pentru care premiile Oscar nu prezinta nici un fel de interes, si aceasta categorie trebuia sa-si gaseasca locul in chestionar, la fel de bine ca cei ce oscileaza intre "Da" si "Nu". In orice caz, sunt dispus sa stiu cum ai fi intocmit tu acest chestionar.
Nu trebuie sa fac oua ca sa-mi dau seama daca un ou e stricat...ma rog, neimportant. No flame, plz
..peste 85% din chestionati au spus ca Oscarul are importanta. qed.
horatiu
21 Feb 2003, 17:38
Intrebarile chestionarului sint gresite. Trebuia intrebat: cit de interesati sinteti de bla, bla, bla... cu variantele
1. foarte interesat
2. relativ interesat
3. putin interesat
etc.
"vreun interes" poate insemna atit "traiesc numai pentru asta" cit si "ma intereseaza numai premiul pentru cel mai bun actor secundar de desen animat"
Flavius
21 Feb 2003, 23:23
I give up... :oops: Recunosc. Am facut un chestionar prost... Ce altceva mai aveti de adaugat? Am incercat si eu sa atrag atentia asupra acestui eveniment, reprezentat de decernarea anuala a premiilor Oscar.
I give up... :oops: Recunosc. Am facut un chestionar prost... Ce altceva mai aveti de adaugat? Am incercat si eu sa atrag atentia asupra acestui eveniment, reprezentat de decernarea anuala a premiilor Oscar.
ntz, ntz, ntz ......si au sarit astia rai la gitul tau...ntz, ntz, ntz..
patch4all
06 Mar 2003, 15:04
Ceremonia oscarurilor are o importanta deosebita mai ales ca sunt premiate si filme straine. De aceea sunt foarte interesat de modul de desfasurare si de aparitia vedetelor si rezultatele acestei competitii.
Flavius
08 Mar 2003, 01:27
Daca tot am fost atat de contestat, mi-am zis "macar sa refac chestionarul". Asa ca, folosindu-ma de indicatiile date de horatiu am modificat chestionarul. Sper ca acum toata lumea sa fie multumita. Ca intotdeauna exista si un inconvenient: cei care au raspuns deja la vechiul chestionar, nu vor putea sa raspunda la chestionarul proaspat revizuit. Oricum printre aia ma numar si eu.
toni, ce ma tot citezi?! Pot sa vad si singur ce-am scris.
patch4all
10 Mar 2003, 08:57
De ce te-ai suparat pe toni? Citarea este o practica aici pe forumul cinemagia desi presupun ca toti vedem ceea ce scriem.....lasa nu te mai supara atat, sunt doar discutii contradictorii sau polemici pe care incercam sa le abordam ca niste oameni maturi. So: no flame, ok?
Flavius
15 Mar 2003, 21:15
Nu m-am suparat pe toni, insa am fost un pic deranjat ca ma tot cita. Stiu ca utilizarea butonului “citat” din coltul din dreapta sus este o practica folosita pe forumul cinemagia si nu numai, insa nu si atunci cand citezi pe cineva care a postat un mesaj chiar inaintea ta. Eu cred ca aceasta caracteristica a forumului ar trebui folosita de exemplu atunci cand citezi dintr-o postare de pe o alta pagina, ca sa nu fi nevoit sa dai “Back”. In orice caz, nu port ranchiuna nimanui si trebuie sa spun ca imi place mult comunitatea asta de pe forumul cinemagia.
so, dupa ce ai refacut chestionarul, ti s-a aprins vreun beculet?....ce crezi, ii intereseaza pe oamenii de pe site subiectul "oscar"?
no flame....
Flavius
22 Mar 2003, 21:42
Eu nu cred ca toata lumea care acceseaza situl cinemagia.ro este interesata de fenomenul Oscar, chiar si intr-o masura mai mica. Cand am (re)facut chestionarul m-am gandit ca ar fi interesant sa vedem cati din forumistii cinemagia se trezesc la o bucata de noapte sa urmareasca live gala de decernare a Oscarurilor sau cati dintre ei se uita macar la reluarea de a doua zi a ceremoniei, cati dintre ei fac pronosticuri pe marginea castigatorilor sau cati dintre ei incearca sa afle cat mai multe despre Oscar si filmele nominalizate. Cu asta am incheiat tot ce aveam de spus.
A zis cineva de Gladiator si de Crouching Tiger Hidden Dragon ca ar fi trebuit ca Gladiator sa nu castige. A fost un film in mare parte comercial Gladiator insa Crouching Tiger Hidden Dragon poate sunt eu mai altfel insa nu stiu ce a fost asa grozav la acest film, mie unul mi-a amintit de Bruce Lee!!
si de Crouching Tiger Hidden Dragon
Esti nebun... super film...
Daca mie nu-mi place asta nu inseamna ca celorlalti nu ar trebui sa le placa. Este poate o parere subiectiva de a mea in privinta acestui film, deci eu nu prea ma omor dupa genurile acestea irealiste de film. Se poate ca altora sa le placa si nu am nimic cu nimeni :D .
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.