PDA

View Full Version : White Oleander

snatchro
04 Feb 2003, 08:49
L-am vazut acum mai bine de o saptamana si inca ma mai gandesc la el.
Este un film foarte emotionant, cum putine am vazut in ultima vreme. Interpretarea lui Michelle Pfeiffer este excelenta, la fel ca si a celorlalte actrite, Robin Penn, Zellweger si nu in ultimul rand Lohman.
Mi-a placut extraordinar de mult spiritul pe care il are personajul Ingrid, o reusita combinatie intre dragoste materna si un suflet de diamant.
Un film pe care as dori sa il revad cat de curand, dar parca nu prea curand, pentru a nu strica acel farmec.
O drama care m-a impresionat foarte mult, ca si scena despartirii mamei de micul David (parca asa-l chema, daca tin bine minte) din filmul A.I. dealtfel.

toni
07 Feb 2003, 09:52
L-am vazut si eu. Foarte misto facut, dar, aveam tot timpul impresia ca am mai vazut ceva asemanator; nu stiu de ce, poate daca as citi cartea mi-as da seama. E cineva care o are?...in orice limba....:-)

snatchro
11 Feb 2003, 09:36
In trailerul (promotion, cum vreti sa-i ziceti) al filmului apare un barbos cu o foarfeca in mana, care spune ca oleandrul este otravitor. L-a vazut cineva pe respectivul in film? Cred ca iar a fost taiata pelicula la vama.

Lizuca
18 Feb 2003, 07:22
Si mie mi-a placut foarte mult. Este probabil cel mai bun film care a rulat pe ecranele noastre anul asta. Actritele mi s-au parut cu adevarat geniale. Le iubesc pe toate la nebunie. La fel si firul narativ, foarte tumultos, si complexitatea personajelor, avand trasaturi ce oscileaza intre extreme, si modul in care a fost filmat, intr-un mod cat mai autentic si mai realist posibil. Astept cu nerabdare sa mai vad si alte filme la fel de bune si cu o distributie la fel de impresionananta. Cand mai multi actori de geniu se intalnesc ies scantei si apare un film fascinant (nu este cazul lui Oceans' Eleven).