PDA

View Full Version : Pe cand Irreversible in cinematografe?

carlcox
29 Jan 2003, 15:01
Astept un semn pt ca la premiera de la Dakino nu eram in tara si am auzit lucruri bune despre acest film!

emanuel
29 Jan 2003, 15:09
Filmul nu va aparea in cinematografe. Decizia distribuitorului filmului, Independenta Film care il vor scoate doar pe video, peste aproximativ 4 luni.

moebius
03 Feb 2003, 11:44
acum inteleg si de ce :o

capitain
22 Feb 2003, 10:21
decat sa mai astepti 4 luni pentru un asemenea film mai bine il cumperi pe cd-oricum e suuper-mai ales sfarsitul...i mean "inceputul" :lol: u'll see

ricutza
22 Feb 2003, 22:28
vreau si eu sa vad filmul...

blitz43
07 Apr 2003, 09:47
Sal'!
Era super logic sa nu apara pe ecrane un film de genul asta.
Of..... România mea! tara mea de gloriii....
PAREREA MEA! Hâc!

vincent vega
08 Apr 2003, 09:21
Mda, l-am vazut.... interesant, dar nu grozav, miscarile de aparat de la inceput/sfarsit sunt chiar obositoare, iar controversatele scene cu adevarat dure.

Cuplu Belucci/Cassel bunicel.
Dar ma rog, nu prea am inteles ce a vrut Gaspar Noe sa zica pe de-a intregul prin acest film...in afara de ceva rudimente filozofice cu timpul si asa mai departe..poate mai ziceti si voi...

Oricum, ramane un film de vazut si cam atat.

Daydream
25 Apr 2003, 10:45
N-am reusit sa vad decit ceva mai mult de jumate din Irreversible, ca pina acolo a ajuns DL-ul... Ma aventurez totusi, chiar si asa. N-am inteles 2 chestii:
- cum reuseste Monica Bellucci sa faca astfel de filme? Are, asa, o chemare de desfiintare a imaginii proprii, un fel de narcisism intors pe dos...? Finalul de la Malena, acum Irreversible, ramine sa aflam daca fratii Wachowsky o desfiinteaza intr-un mod macabru - dar digital, of course - in Revolutions...
- de ce... chestii de genul asta trebuie sa poarte numele de film??? Chiar asa, oricine isi leaga camera de sold si incepe sa alerge printr-un tunel al obsedatilor tre' sa si fie apreciat, "wow, what a technique"...?