PDA

View Full Version : Cinemagia pe duca??

daniel
29 Jan 2003, 13:30
Cititi si va minunati:

http://www.computergames.ro/forum/showthread.php?threadid=59389&perpage=30&highlight=cinemagia&pagenumber=1

Obs: Amyd ne este doar un bun prieten, el NU lucreaza la Cinemagia.

Ambra Blu
29 Jan 2003, 13:54
In ce mama dracu' e facut site-ul Romaniafilm? In Word? In Paint Shop Pro? Si forumul lor e brrr! atit de asemanator cu al vostru, incit nu stiu pe cine sa invinovatesc: pe ei de furt, sau pe voi ca folositi o sursa comuna, ceva? Nu de alta, dar l-am intilnit si pe un alt forum, distinct de Romania Film. Textele cred ca sint scrise cu piciorul sting al lui Daniel Day Lewis, altfel nu imi explic barbarismele venite din partea oficialilor site-ului: "browseaza" si"logheaza". Astept raspunsurile la skinul forumului.

PS Ce dracu', Romania Film nu e decit o clona esuata a Cinemagiei... :evil:

daniel
29 Jan 2003, 14:11
Forumul lor seamana izbitor cu al nostru pentru ca ambele sunt implementari ale unui forum open-source pe nume phpBB.

Dar, spre deosebire de ei, noi chiar ne-am chinuit sa cream un skin care sa se integreze cat de cat in design-ul site-ului. Nu mai pomenim nici de multe alte operatiuni de "tuning" asupra softului original.

Off-topic: sa le dea D-zeu sanatate autorilor phpBB, ca au facut treaba buna!

Ambra Blu
29 Jan 2003, 14:13
Aha, am vazut ce are Romania Film ca its best feature: chat; deci, aviz to those who indulge themselves in prattle.

Ambra Blu
29 Jan 2003, 14:16
Hei, stiam de phpBB :)
Intrebarile mele erau retorice. Voiam doar ca lumea sa ma intrebe care era celalalt forum. Mie imi place ca si-au pus un counter care afiseaza asa, hype-like, nr lor de guests. In ceea ce priveste registered users... :cry: Ma rog, ajunge aici atita reclama unui cotet virtual lansat de Romania Film, au site-ul lor pentru propriul advertisement.

PS Ca de mult voiam sa amintesc lucrul asta: de ce nu mai multe Flashuri pe cinemagia? Ceva mai multe interactiuni? Greu de accesat pt dial-upers?

ricutza
29 Jan 2003, 14:28
nu cred ca Cinemagia e pe duca...
intr-adevar acum probabil ca va exista o anumita concurenta si intr-un fel e si normal sa fie asa. foarte posibil sa mai apara si alte site-uri asemanatoare ca asa e la noi: un lucru nu vine niciodata singur...
eu personal voi fi mereu aici si numai aici!

Ambra Blu
29 Jan 2003, 14:38
In love, never say forever.

Semaca
29 Jan 2003, 14:49
[quote="ricutza"]nu cred ca Cinemagia e pe duca...
quote]

Chiar mai mult, as zice ca Cinemagia e pe val :D

Ca un forum care nu este depent de o anumita corporatie (mai ales de una de stat :D ), foarte indepartat de atitudinea "de lemn" a unor anume persoane (ex. Bo$$$-nu-stiu-cum care gestioneaza sau asa ceva RF.ro), si care a se mentine in top de cativa ani buni, Cinemagia are mult mai multe sanse sa ramana acolo unde este decat sa fie doborat de ceea ce deocamdata se dovedeste a fi o palida imitatie! :)

Oh.. si mi-a placut aia cu "Biblioteca virtuala cinematografica" cea mai mare, mai ales ca numai ei au asa ceva (cel putin sub denumirea asta)! :lol:

PS Daca Bo$$$-nu-stiu-cum citeste randurile astea, sa afle ca nu i le-am zis direct pe forumu' la care ne da daniel link-ul pt. ca nick-ul Semaca era deja ocupat... :evil: ...in mod fraudulos, fireste! :lol:

Flavius
04 May 2003, 22:38
Nu stiu daca cinemagia a fost primul site web romanesc ce isi propunea sa trateze in paginile sale subiecte din domeniul celei de-a 7-a arte, insa a fost primul site de acest gen despre care eu am aflat. Cu siguranta va mai amintiti, ca acum vreo 3 ani la Prima TV era difuzata o emisiune de cinema, ce avea acelasi nume ca si site-ul acesta: CineMagia. (Apropo, era o emisiune mult mai buna decat F&TV difuzata in prezent de acelasi post TV.) In cadrul acelei emisiuni am aflat prima data de site-ul web cinemagia, gazduit pe atunci (daca nu ma insel) de Flanco. De atunci cinemagia a devenit un site de referinta, un adevarat portal pentru cinefilii de pretutindeni, atragandu-si vizitatorii prin continutul lui bogat si atractiv. In plus datorita forumului gazduit in paginile sale si a altor features, cinemagia este si un site interactiv.
Faptul ca apar site-uri noi de cinema, este de apreciat, iar acest lucru nu ar trebui sa pericliteze existenta cinemagiei. Site-ul cinemagia prin prezenta sa de cativa ani a impus un standard, care cu greu va putea fi depasit de site-urile noi in bransa. Asfel raspunsul meu pentru cei care intreaba daca cinemagia e pe duca, este "No way!".

P.S. Felicitari celor din spatele site-ului cinemagia!

toni
05 May 2003, 17:06
In love, never say forever.
Of of of, cum le stii tu pe toate...

patch4all
09 May 2003, 16:13
Cinemagia este mai degraba intr-o reala crestere, sunt mai multe elemente care conduc la aceasta concluzie....exista dupa parerea mea umila o oarecare unitate intre cei ce sunt implicati in orice fel in viata acestui site

PS Are asa de multa dreptate domnul toni.....

Cathy
13 May 2003, 16:43
Sincer?Nu e chiar asa,dar se pot face multe lucruri pt imbunatatirea situatiei!!! (*)
Nu vreau sa supar pe nimeni!!!OK??? :wink:

emanuel
13 May 2003, 16:48
Nu prea inteleg mesajul tau... vrei sa dezvolti putin subiectul?

spartacus
21 May 2003, 08:17
Servus!
Am fost pe siteul Romaniafilm. Dezamagire. MARE!!... revenind la rubrica de fata: Cinemagia nu are cum sa se duca, cum spunea mai devreme un coleg de suferinta. Ea o sa ramina, sub o forma sau alta, si aceasta doar datorita noua, celor care iubim filmul! Deoarece pe piata romaneasca nu exista nici o revista care sa poata sustine macar la un nivel minim cererea de informatii despre filme, siteul de fata este extrem de cautat. Cine vrea sa afle ceva inf. aici vine mai intii - nu la taraba! -, merge la rubrica "Zvonerul la datorie" si... poate afla intr-un timp foarte scurt ce-l intereseaza. Si poate chiar mai multe! Parerea mea, vorba unui coleg!

Floydman
21 May 2003, 10:30
CINEMAGIA RULES! PURE AND SIMPLE! 8)

catallin
23 May 2003, 10:23
Topicul asta are un titlu ca in Evenimentul Zilei, pe vremuri: O GAINA DIN CARACAL NASTE PUI VII CU BLANA
Normal ca nu e pe duca Cinemagia ba io zic ca isi traieste epoca de glorie.
Na! :lol: