View Full Version : Propunere de chat
Nu credetzi ca este vremea unei initziative in acest sens? Eu zic ca ar fi nemaipomenit ca forum-ishtii sa discute in timp real despre ce-i intereseaza.
Ce parere avetzi ? Am dreptate sau AM DREPTATE ???
Reheheheheheally ?????
Shi ce te faci cand nu AI nika instalat pe computer. Nici tu mIRC nici tu ICQ nici tu Messenger... NADA. ZIP.
Preferi poate sa te certzi cu unu' din 5 in 5 minute prin intermediul mesajelor private pe cinemagia ?
[Incerc sa-mi imaginez o scena de-asta. :lol: :lol: :lol: ]
Oricum la acest subiect ii primim doar pe aia care sunt PENTRU. Cei care nu vor... neah !!! What the heck ! Daca nu-i o idee buna zicetzi ca nu ma supar. :evil:
P.S. :lol: :wink:
Fiind novice, nu stiu daca sunt in masura sa exprim o opinie pertinenta. Totusi, incerc: nu credeti ca punctul de interes s-ar muta pe chat si forumul ar cadea in hibernare? Si apoi s-ar pierde frumusetea mesajului scris pe care il citeste toata lumea, pentru ca verba volant...
Cred ca un canal de mirc ar fi suficient...asa, sa fie de prasila :P
PoliFanAthic
24 Jan 2003, 21:19
Mie mi-e tot una...eu sunt cum e majoritatea, ca oricum nu prea am timp de chat.
Nu s-ar zice, dupa numarul de iconite din dreptul tau :P
PoliFanAthic
25 Jan 2003, 08:42
Haha...pai na...practic fiecare iconita este pentru o persoana in parte...caci, nu am reusit sa introduc un monopol...daca e s-o luam asa, cel mai des stau pe msn, si cam la fel de mult pe icq. Nu am vorbit de peste un an cu cineva pe yahoo, si de vreo 3 luni pe aim.
Le am de mai demult, pe cand aveam timp. SI...pentru majoritatea persoanelor cu care vorbesc(vreo 4 la numar) se merita in mod cert sa am cu ce sa vorbesc.
Din pacate, chat-ul are "+"urile si "-"usurile sale. Intr-o "relatie" cu o persoana pe net, are la inceput un efect zdrobitor, dar apoi devin tot mai greu sa mentii o conversatie serioasa.
Pe forum este altfel insa, si el are farmecul sau: cum e sa tot astepti sa-ti raspunda cineva la un post...si practic entuziasmul cand vezi ca ti-a chiar raspuns :D
Chat-ul e excelent pentru debateri, dar nu pentru mai multe persoane, caci nu e greu sa mentii firul conversatiei atunci.
snatchro
27 Jan 2003, 08:16
Sunt impotriva.
Hehe, nice one A.B., Eco stie :)
sectanti periculosi? you're nuts. you really are.
pe mine nu ma intereseaza chatu, nu cu voi. doar cu doua persoane de aici vreau sa vb, si o si fac din cand in cand.
ricutza
28 Jan 2003, 13:05
in primul rand, rog toti userii care folosesc denumirea AB sa inceteze sa o mai utilizeze...prescurtarea este data de mine din anumite motive, se scrie corect: 'ab' si nu-i place lui Ambra Blu...motiv pentru care am renuntat pana si eu, sa o mai utilizez!
mie ideea de chat mi s-ar parea in principiu buna, insa intr-adevar Cinemagia ar avea mult de suferit...practic filmele s-ar comenta pe chat si pe forum nu s-ar mai scrie nimic...
asa ca, eu consider cea mai buna solutie cea oferita de cei de la Cinemagia: folosire messengerurilor...
Ca sa nu va rataciti in labirint:
http://www.themodernword.com/eco/eco_papers_haft.html
Desenele sunt din carte dar sunt si lucruri interesante pe acolo.
bogdymol
08 Jul 2003, 10:10
Ba fratzilor, oi fi eu nou p'aci da' bagatzi shi voi un chat cum este cel de pe www.********.ro , ca ala e super fain, nu cu java, miRC sau alte prosti d'astea. Merci.
(*) :) :D
P.S: VOTATZI PENTRU !!! :P
crydead
08 Jul 2003, 10:56
ELIZA: Pe mine nu ma intereseaza chatu, nu cu voi. doar cu doua persoane de aici vreau sa vb, si o si fac din cand in cand.
Buna ziua, donshoara castor! Ea nu vrea sa ablar con noi. O inteleg. Nici eu nu mai vreau sa vorbesc cu mine, ci cu secstantele alea periculoase de care zice laguna blu.
BOGDYMOL: Nu cu java, miRC sau alte prosti d'astea.
Aprob pozitiv. Daca se face sa fie direct din browser sa intre tot poporu'. Si, obligatoriu, cu multzi fatzai d-aia mijto !
POLIFANATIC: Din pacate, chat-ul are "+"urile si "-"usurile sale. Intr-o "relatie" cu o persoana pe net, are la inceput un efect zdrobitor, dar apoi devin tot mai greu sa mentii o conversatie serioasa.
Mi-e mi-e greu de la inceput. :)
THEO: Nu credeti ca punctul de interes s-ar muta pe chat si forumul ar cadea in hibernare? Mie, albinutzo, mi-e teama sa nu cada dreaqu forumu' in hyberspatziu cu tot cu noi in el.
In concluzie, daca nu se face chiat aciulea, eu propun sa intram pe yahoo, pe un canal de lezbiene, ele cu treaba lor in iengleza, noi cu filmele noastre in romana.
catallin
09 Jul 2003, 08:11
Dar asta ce e ? Nu tot un chat cu delay ?
crydead
09 Jul 2003, 10:22
Un fel de. Doar lezbienele lipsesc. :cry:
=============
Viitorul suna ocupat.
crydead
10 Jul 2003, 09:00
Un lezbian urat! D-aia si rankul lui tre' sa fie UMF si nu BMF! :wink:
patch4all
11 Jul 2003, 15:39
In principiu, sunt impotriva acestei initiative. Chat-ul ar strica inca o data frumusetea "forumului", ca sitem de comunicare intr-un domeniu care implica o anumita conduita de expresie.
LeonardPiron
11 Jul 2003, 19:15
Ba da! Sa bage chat si sa anuleze toate regulile gramaticale care ne incurca atat de mult. Si sa folosim multe iconuri si prescurtari idioate si daca se poate fiecare mesaj sa cuprinda 50% din mesaj in engleza si sa nu se refere la film ca regula de baza.
Am si eu o intrebare :roll: , sa zicem ca as face un chat pt. acest forum , ar avea sanse sa intre sau nu, am vb cu cativa forumisti si am mai citit si ce ati scris voi pe aici din cate am inteles exista ghinionul sa dispara forumul dak apare si un chat.
Astept raspunsul vostru , si cine stie poate faceti si un pool , sa vad daca ma apuc de el sau nu.Ideea e ca o sa fie in flash, iar useri pe el ar trebui sa fie aceeasi cu cei de pe forum, adik ar cam trebui sa va logati pe forum ca sa chat-uiti , asta ar insemna ca forumul nu ar scadea in utilizatori dar asta e parerea mea, voi faceti cum credeti.
Chestia e ca noi oricum chatuim pe YM... asa ca fie ca chatuim pe yahoo, fie ca chatuim aici pe forum, tot aia e!
mda, ai dreptate dar de exemplu cand te duci la un calculator strain nu mai stai sa copiezi yahoo msg , sau pe mirc sa te conectezi la server. Pur si simplu te duci pe pagina web si dai chat.
Oricum eu unul mai mult de 10 persoane in acelasi timp nu am gasit pe forum, asta insemnand ca nu se vor pierde prea multe posturi de pe forum.
That`s what I think so ...
Ah , si uitasem ceva , dak va uitati putin la lista membrilor o sa observati ca 1200 adik o mie doua sute de useri nu au scris nici macar un post.
Doar o parere...
Din experienta mea anterioara (forum + chat) am tras urmatoarele concluzii:
- chatul nu coboara valoarea forumului dar este posibil ca unele exprimari sa se modifice treptat
- apar clone... la un moment dat nici nu mai stiam cu cine vorbesc
- se creeaza o dependenta de grup
- ramine o impresie de inutilitate si timp pierdut atunci cind, din diferite motive, chatul ar disparea
PS:
You can discover more about a person in one hour of playing than in a year of conversation.
Imi place citatul.
Doar o parere...
- apar clone... la un moment dat nici nu mai stiam cu cine vorbesc
Din aceasta cauza useri vor fi aceeasi cu cei de pe forum, nu va avea nimeni posibilitatea sa-si aleaga nickul.
ricutza
18 Mar 2004, 14:42
initial nu prea eram de acord cu ideea de chat...mi se parea ca ar face rau forumului...dar acum ma intreb oare daca nu i-ar face bine...adica poate ca ar disparea toate discutiile care nu au legatura cu filmul(de genul celor din cafenea) si ar ramane cele care trebuie...
Leonard Pyron
18 Mar 2004, 17:56
Eu am o ala idee, si mai buna. Hai sa schimbam tematica site-ului. sai numele ! Sa-i zicem gargaromagia !!!
Cata ingeniozitate!
Eu sunt de acord cu un chat aici pe forum, ca oricum noi vorbim pe yahoo o gramada, vorbim intre noi cei care sunt online pe forum in acel moment asa ca e aceeasi chestie! Doar ca nu mai trebuie sa ne logam pe YM :)
Eu am o ala idee, si mai buna. Hai sa schimbam tematica site-ului. sai numele ! Sa-i zicem gargaromagia !!!
:D :D :D :D :D De cand ma stiu eu nu am auzit ceva mai aberant intr-un funny way. :D :D :D :D I needed the Laugh! Mersi Leonard Pyron. You Rule
Pai si cum a ramas cu chatul?
Mi-am mai amintit ceva... :) daca apare cumva chatul cinemagia sa nu faceti mai multe camere!! Se nasc interpretari... diverse :D
In vederea "conservarii" forumului chatul va avea un singur canal , iar cu chatul pana acum observ ca nu il fac :( , mai astept sa se hotareasca oamenii ce vor , si in curand o sa ma apuc de un alt proiect asa ca daca se hotaresc repede poate il fac in curand, dak nu va dura ceva timp pana ma voi apuca de el. :roll:
Ionutz55
22 Mar 2004, 21:09
pai hai sa vorbim cu emanuel. sau ati vb deja?
oricum ideea e buna
crydead
22 Mar 2004, 22:23
Aprob pozitiv. Daca se face sa fie direct din browser sa intre tot poporu'. Si, obligatoriu, cu multzi fatzai d-aia mijto !
Io sunt in continuare pro chat.
Si eu tot pro chat sunt...
Eu am fost de la inceputul inceputului de acord.Foarte klumea idee :wink:
Va astept pe toti sa vontati la topicu:l Chat (http://www.cinemagia.ro/forum/viewtopic.php?t=3271&hist=0)
10x
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.