View Full Version : Bucurie pentru fanii HP!
PoliFanAthic
15 Jan 2003, 20:54
Adica, Harry Potter :P
Cartea a cincea va fi lansata pe data de 21 iunie, anul curent, si este cu 1/3 mai lunga decat partea a patra...o stire senzationala, pentru mine cel putin, pe care am asteptat-o deja de cand am terminat de citit prima carte...sa dea Domnul, sa treaca repede luniile ce vor urma!
emanuel
15 Jan 2003, 21:04
Deci in sfarsit s-a hotarat madam Rowling sa lanseze volumul 5... Dupa ce ne-a tinut un an "in sah" tot amanand lansarea...
Mai groasa decat vol. 4? Interesant... inseamna ca vol. 7 o sa aiba 1000 de pagini! Dar nu conteaza, de abia astept sa apara.
Am votat ca prefer sa astept aparitia ei in limba romana (asa sunt eu mai conservator...).
Yuck, deja "The Goblet of Fire" era prea lung pe alocuri pentru firul narativ, ma intreb cum o sa fie "The Order Of The Phoenix" daca e cu 64.000 de cuvinte mai mare... oricum o sa fie un cosmar sa o ecranizeze intr-un singur film, cand va veni momentul.
Normal, o sa o cumpar din afara, pentru ca nu-mi imaginez sa citesc in alta limba decat in engleza... no "vajhat" for me, thanks.
"'It is time,' he said, 'for me to tell you what I should have told you five years ago, Harry. Please sit down. I am going to tell you everything'."
Salutari,
Andrei
Guinevere
16 Jan 2003, 05:05
Si eu am votat ca (sper) sa citesc cartea in engleza... n-o sa mai pot astepta pina o sa joace din nou M-elle Iepureanu rolul ei de traduttore/tradittore. Dar desigur ca o voi cumpara si in româna!
Nu ma deranjeaza miile de pagini... daca are ceva de spus autorul/autoarea... si pina acum a avut, imho! :)
PoliFanAthic
16 Jan 2003, 05:48
Filmul va deveni practic o problema deja de la a patra carte, cred eu...e aproape dubla fata de prima, deci...
Oricum, pana la urmatorul film mai este mult timp.
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.