PDA

View Full Version : Rank-uri

daniel
14 Jan 2003, 11:17
Rank-urile utilizatorilor se acorda astfel, in functie de numarul de mesaje:

0 - Novice
25 - Junior
75 - Senior
150 - Veteran
300 - Guru

snatchro
20 Jan 2003, 18:27
Pentru Daniel:
La sectiunea Film In General/Nu ratati la TV!!
am doua mesaje puse. La amandoua imi apare ca este al 10-lea. mesaj.
De ce?

daniel
20 Jan 2003, 19:44
Indicatorul 'Mesaje: ***' reprezinta numarul total de mesaje scrise de catre user-ul respectiv pana in prezent. El se actualizeaza dupa fiecare mesaj postat si sta la baza acordarii de rank-uri.

snatchro
21 Jan 2003, 14:06
Am inteles cum se acorda rank-urile si modul de actualizare a posturilor.
Dar astazi, 21 ian. ora 15:04 am verificat din nou numarul afisat dupa "Posts:" nu mai era 10, era 11. Dar din nou de doua ori, la aceeasi sectiune. Plus ca in dreptul mesajului meu anterior de pe exact acest topic scria tot 11. Nu trebuia ca acest numar sa fie UNIC? Si inca o data, DE CE ? :-?

PoliFanAthic
21 Jan 2003, 16:40
Ce probleme ciudate...
Eu nici n-am inteles exact care-i problema...iti apare numarul de post-uri la fiecare mesaj, asa ca daca ai doua mesaje pe aceiasi pagina iti apare acest numar de posturi. Acesta arata numarul de post-uri la momentul actual, nu la momentul in care s-a scris acel mesaj. Am dreptate?

snatchro
23 Jan 2003, 08:26
OOPS. Sorry. My mistake. Numarul pana la urma chiar nu trebuie sa fie unic. :oops: Avatar-ul tau e numai bun pentru mine.

PoliFanAthic
23 Jan 2003, 14:31
Lasa, ca tuturor li se mai intampla...

ricutza
18 Feb 2003, 13:12
Intrucat am scris cate un mesaj la fiecare moment important pentru mine (100 de mesaje si respectiv 500 de mesaje), mi se pare normal sa scriu si un mesaj in care sa anunt faptul ca am implinit un an de cand sunt la cinemagia. Eu chiar simt ca am invatat o multime de lucruri in acest timp si mi-am facut o multime de prieteni.

horatiu
21 Feb 2003, 17:15
Felicitari, Ricutza. La mai mare!
Ma bucur sa vad ca ai fost tare vorbareata cit am lipsit. Inseamna ca nu v-ati plictisit pe aici :wink:

TLD
05 Sep 2003, 11:34
Hmm. Doar o sugestie: nu credeti ca sistemul acesta de rank-uri ar fi mai bun. Pre se ajunge repede la rankuri mai mari.:
Novice-de kla 50 in sus(Cei sub 50 nu vor primi nici un rank)
Junior-150
Senior-250
Veteran-350
Guru-peste 500
Dak sunteti de acord, postati pe aici pareri pro si contra...

regedit
05 Sep 2003, 11:47
numele de rankuri sunt seci ... la fel si ideea de ranking .... daca vrei un adevarat indicator puneti ppd-ul (posts per day) pentru ca ala vorbeste despre activitatea unui user in forum.

Ilila
09 Dec 2003, 17:49
Cinemagia este al treilea forum, pina in prezent, la care m-am inscris ( 8) si postat citeva mesaje) de cind a aparut Cafe-interneturile. Din experienta stiu ca rank-urile mari ofera celor mai vechi un fel de protectie in discutii contradictorii asta insemnind ceva de genul "el stie mai bine, e mai vechi" sau "are multa experienta, mai bine nu-l contrazic" :). Personal privesc oarecum admirativ o persoana cu rank maret si asta deoarece consider ca persoana respectiva si-a facut o pasiune din forum. :wink:

Ambra Blu
10 Dec 2003, 09:16
Ca mine, asa. Modest & honest. Milk & honey.

BeNnY
13 Feb 2004, 17:05
Cand ajungem pe la 1000 de posturi putem cere un rank special care s-ar potrivi cu userul/avatarul nostru...? Ca ar fi foarte interesant :)

Si poate ar trebui sa puneti RANK-urile ca sa se potriveasca cu ideea forumului si desigur, ideea siteului! Adica sa aiba legatura cu domeniul cinematografiei.... Just a thought... :lol:

TLD
13 Feb 2004, 17:13
Cand ajungem pe la 1000 de posturi putem cere un rank special care s-ar potrivi cu userul/avatarul nostru...? Ca ar fi foarte interesant :)

Uite un exemplu aici, in prezenta mea.. Rank modifica! 10X DANIEL! ;)

Ilila
13 Feb 2004, 17:37
...rank-uri in legatura cu cinemagia (think) exemplu Peter Pan, El Mariachi sau Donkey from Shrek :D?

BeNnY
13 Feb 2004, 17:38
Cam asa ceva! Darth Vader, Luke Skywalker, YODA :D :lol: etc... Ar putea deveni haios :)

Ilila
13 Feb 2004, 18:01
Cam asa ceva! Darth Vader, Luke Skywalker, YODA :D :lol: etc... Ar putea deveni haios :)
... sa te intreb care ti l-ai alege tu?

BeNnY
13 Feb 2004, 19:39
Sincer nu as alege Darth Maul :D Avatarul asta l-am ales pentru ca arata bine si are legatura cu Star Wars ... si am o mica simpatie pentru Darth Maul dar nimic special... Cel mai mult as dori sa am rankul "The Jedi Master" :D

ricutza
13 Feb 2004, 22:58
eu am avut mari probleme pana am reusit sa-mi aleg rankul...si de fapt nici nu l-am ales eu...mi l-a sugerat TLD! variantele mele erau foarte stupide...de obicei imi vin ideile geniale cand am nevoie de ele, dar in ceea ce priveste rankul, s-au lasat asteptate...oricum totul a fost spre bine pt ca "Babyface killer" imi place super mult....

TLD
13 Feb 2004, 23:15
Dak tot vorbim de rankuri, in caz ca e cineva care nu stie, rankul, avatarul si semnatura ar trebuii sa se imbine la mien... Semnatura a luat-o pe aratura ... E prea bun citatul, dar o sa revin pe forumat matrix imediat! Raman si eu cu petele mele negre pe creier! :lol: :P

BeNnY
13 Feb 2004, 23:16
Exact asta ma intrebam acum....! Ce-i cu semnatura aia? :lol:

Acum imi pun si eu o semnatura de toata frumusetea... :lol:

Ilila
14 Feb 2004, 10:19
Acum imi pun si eu o semnatura de toata frumusetea... :lol:
Da, interesanta semnatura... A FACE sau A NU FACE, NICIODATA SA NU SPUI: VOI INCERCA!

BeNnY
14 Feb 2004, 15:27
Deci sa inteleg ca va place :lol:

Danny
14 Feb 2004, 23:32
Pe mine unul ma deranjeaza. E obositoare...

Leonard
15 Feb 2004, 00:22

Si a ta, Danny :) Si a lui TLD de asemenea. Prea lungi...

TLD
15 Feb 2004, 07:12
Yo am promis ca o sa mi-o reschimb in ceva cu leg matrix! Oricum nu banner ca se pare ca a devenit un hobby pe forumul asta! :P

BeNnY
16 Feb 2004, 09:12
Acum ON TOPIC: ... pana la urma ce parere are administrarea despre schimbarea rankurilor in unele legate de domeniul filmelor..? :oops:

daniel
16 Feb 2004, 11:37

Si eu cred ca sunt obositoare. Inca nu stiu ce atitudine sa iau, dar ma cam gandesc sa interzic imaginile in semnaturi. Prea a inceput sa arate forumul a sorcova.

Anonymous
16 Feb 2004, 17:36
Da, dar sunt unele imagini chiar foarte reusite (ca cea a lui Benny)

BeNnY
16 Feb 2004, 17:47
Ohh... multumesc dar la cea mai mica "sugestie" a unui administrator o scot din pacate :-?

Oricum... eu tot nu am primit raspuns la intrebarea mea initiala adresata Administratiei Cinemagia ... nu ati vrea sa puneti niste rankuri legate de film..?

Anonymous
16 Feb 2004, 22:04

Mah, una e sa-ti sara in ochi un banner sau ditamai imaginea de stai dupa aia sa cauti scrisul...si alta e o semnatura (ce-i drept mai lunga) formata din text.
Eu unul le-as interzice ca prea arata aiurea. Dar in fine, nu e treaba mea.

Danny
16 Feb 2004, 22:09
Mesajul de mai sus e al meu...am uitat ca nu trebuie sa fii logat ca sa raspunzi aici. :-?

Ambra Blu
19 Feb 2004, 14:20
Si eu cred ca sunt obositoare. Inca nu stiu ce atitudine sa iau, dar ma cam gandesc sa interzic imaginile in semnaturi. Prea a inceput sa arate forumul a sorcova.

Asa e.

alex2
24 Feb 2004, 10:32
finally :evil: bine ca va ganditi si voi la estetica...nu numai ca are aparenta de brad de Craciun, ca sa nu folosesc termenul lui Danny Boy "sorcova", dar este intr-adevar obositor...cateodata arata a forum de SM :(

BeNnY
24 Feb 2004, 10:37
Forum de SM? Si cum adica "in sfarsit va ganditi si voi la aparente"...?! Tu nu vezi cat au lucrat baietii astia sa faca un template pt phpBB care sa mearga cu designul site-ului? Ai idee cata munca trebuie depusa ca sa se faca asa ceva? Nu mai vorbi daca nu stii ce vorbesti....

Ilila
24 Feb 2004, 11:59
Mie imi place asa cum este... poate singura conditie ar fi ca numai cei cu postari peste 1000, si bineinteles moderatorii :) , sa aiba acces la banere

BeNnY
24 Feb 2004, 16:55
Da, si-asta ar fi o solutie.... :wink:

TLD
24 Feb 2004, 17:41
Ma da yo numai vad bannerul lu benny! S-a evaporat sau a fost manevra? :lol:

BeNnY
24 Feb 2004, 20:00
Am decis eu sa-l scot pentru ca am vazut ca s-au iscat ceva discutii asa ca am preferat sa-l las....

Ambra Blu
25 Feb 2004, 09:04
Moderator, fa ceva cu avatarurile astora ca se intind cit o carpeta pe perete. Ca sa nu zic poster. Ce cacat, pina acum forumul parca era clasor, acum a devenit ierbar?

ricutza
25 Feb 2004, 22:16
mda...si mie mi se par unele avataruri cam prea mari...si mai sunt si obositoare unele din ele...

BeNnY
25 Feb 2004, 22:38
Eu l-am micsorat pe al meu.... :roll:

Ilila
25 Feb 2004, 22:52
Eu l-am micsorat pe al meu.... :roll:
Cu ACDSee 6? :)

Danny
25 Feb 2004, 23:20
"Afiseaza o imagine micuta sub detaliile dumneavoastra din mesaje. Doar o imagine poate fi afisata in acelasi timp, marimea ei nu poate fi mai mare de 80 pixeli ca inaltime si 80 ca latime si marimea fisierului poate fi cel mult de 6ko."

De ce nu se respecta? :roll:

TLD
26 Feb 2004, 06:50
De ce nu se respecta? :roll:

URL-urile astea sunt excelente! Si nu va asteptati sa-mi micsorez avatarul! :evil:

snatchro
26 Feb 2004, 14:42
"Afiseaza o imagine micuta sub detaliile dumneavoastra din mesaje. Doar o imagine poate fi afisata in acelasi timp, marimea ei nu poate fi mai mare de 80 pixeli ca inaltime si 80 ca latime si marimea fisierului poate fi cel mult de 6ko." De ce nu se respecta?Poate ca e ori una ori alta. Adica ori 6KB ori max. 80x80. A mea are 150x63 si pana in 4KB.
Dar daca ma uit la BeNny, imaginea e mai mare decat 80x80, iar dimensiunea depaseste fluierand cei 6KB. Asa ca nu stiu ce sa mai zic... :roll:

BeNnY
26 Feb 2004, 15:17
Da asa e... dimensiunea avatarului meu in KB era destul de mare (32 KB :o ) dar acum am redus-o la 12 KB ... si mai reduc din ce pot, din culori...

Danny
27 Feb 2004, 14:34
Benny, baga poza in adobe photoshop, mai joaca-te putin cu luminozitatea si contrastul, da-i un "save for web" converteste fotografia in .jpeg la calitatea high (60%) si o sa aiba in jur de 5,8k. Cu o calitate chiar mai buna.
De preferat ar fi totusi sa prelucrezi originalul.

BeNnY
27 Feb 2004, 14:39
Ok pana acum am adus-o la 12 dar daca zici ca se poate, o s-o aduc la 5.8 :lol:

Leonard
27 Feb 2004, 19:31
... converteste fotografia in .jpeg la calitatea high (60%) si o sa aiba in jur de 5,8k. Cu o calitate chiar mai buna.

la 60% se pierde mult din calitate, dar ajunge cam de cat zici tu. calitate high la jpeg inseamna peste 85%.

ogto
27 Feb 2004, 21:13
Pt Benny. Iti sugerez sa nu alegi ceva de genul: Jedi master, Jedi Dude, Sith Lover etc. SA ai un nick de genul: Darth Benny, Count Benny, Master Benny, Benny The Emperor... Stii?

BeNnY
27 Feb 2004, 21:18
Deocamdata nu e cazul... insa eu ma gandeam la Dark Lord of the Sith

ogto
27 Feb 2004, 21:25
Da, dar ce vrei tu este prea Suprem, adica... Suna prea ULTIMATE LORD OF SITH... de parca ai fii cel mai tare... Zi si tu Sith Lord... Jedi Killer... Ceva ce nu suna UNIC...

Danny
27 Feb 2004, 21:39
la 60% se pierde mult din calitate, dar ajunge cam de cat zici tu. calitate high la jpeg inseamna peste 85%.

Calitate High - intre 60-80%
Calitate Maximum - 80-100%
Trust me.
Iar calitatea e ok. Aproape insesizabila diferenta.

BeNnY
23 Mar 2004, 10:28
Incercarea de a schimba ceva a esuat total...

...pana la urma mi-am ales rank-ul The Sith Lord

Pink Panther
23 Mar 2004, 21:41
Intrucat am scris cate un mesaj la fiecare moment important pentru mine (100 de mesaje si respectiv 500 de mesaje), mi se pare normal sa scriu si un mesaj in care sa anunt faptul ca am implinit un an de cand sunt la cinemagia. Eu chiar simt ca am invatat o multime de lucruri in acest timp si mi-am facut o multime de prieteni.

Draga Ricutza - ma bucur ca te-am cunoscut - si iti doresc la multi ani ! :D

Demona
25 Mar 2004, 00:49

De 3 ani sunt pe aici. Shi in primul an, tot Junior eram. :lol:

Alice_Fluture
20 Apr 2004, 18:50
Propun sa nu existe doi useri cu acelasi avatar. Citeodata ai impresia ca posteaza userul mai vechi pe care-l recunosti dupa imagine, si abia pe urma iti dai seama ca e cineva mai nou...

Mie imi place avatarul asta, nu cred ca l-am vazut la altcineva pe forum (si nici nu vreau), dar nu stiu cine este personajul. Cine ma poate ajuta sa aflu de unde este imaginea si cine este silueta din avatarul meu?

WraIth
20 Apr 2004, 21:04
Propun sa nu existe doi useri cu acelasi avatar. Citeodata ai impresia ca posteaza userul mai vechi pe care-l recunosti dupa imagine, si abia pe urma iti dai seama ca e cineva mai nou...

Mie imi place avatarul asta, nu cred ca l-am vazut la altcineva pe forum (si nici nu vreau), dar nu stiu cine este personajul. Cine ma poate ajuta sa aflu de unde este imaginea si cine este silueta din avatarul meu?

am observat shi eu ca parca sunt doi useri cu poza lui danny(nush daca mai este,probabil s-a reparat)

Alice_Fluture
20 Apr 2004, 22:00
Da, exact. La Danny ma gindeam si eu de fapt.

Cum ramine cu avatarul meu? Cine e silueta? E din anime-uri, ceva, nu? Anybody?

BeNnY
20 Apr 2004, 22:02
Nu prea cred ca e anime...

Alice_Fluture
20 Apr 2004, 22:25
Pai n-am facut nimic. :( Gimme a clue, anything!!

Pui
21 Apr 2007, 10:09
on topic:dc rank-urile nar fi asha:
25pct-ucenic
50pct-veteran
100pct-maestru
3oopct-cineast

doar o parere

Neuptolem
21 Apr 2007, 13:04
on topic:dc rank-urile nar fi asha:
25pct-ucenic
50pct-veteran
100pct-maestru
3oopct-cineast

doar o parere

100 mesaje - Novice
500 mesaje - Junior
1000 mesaje - Maestru
10.000 mesaje - Veteran
100.000 mesaje - Guru
1.000.000 mesaje - ?

Sinzilup
25 Apr 2007, 14:28
dupa parerea mea....sunt cam mari intervalele

films4all
17 Jan 2008, 18:57
eu propun sa luam in seama.. platoul de filmare..avem omul cu apa... omul cu clacheta ..omul cu boomul.. etc..pana la regizor...
ordinea importantei omului pe platou sa fie direct proportionala cu numarul de mesaje..
pit..e clar..esti regizor :P
daca as avea acum un mesaj..as fi fericit sa fiu omul cu apa...
ca eu unul... nu vad nicio legatura intre guru si cinema.. hai ca pana la guru..sa zicem..treaca mearga..dar..la guru... deja... se strica faza..

:sleep:

Cazeemeer
17 Jan 2008, 22:51
Pitbull n-ar vrea sa-i scrie "regizor" sub nume, ca el e "regisor".
PS: Firefoxul imi atrage atentia ca acest ultim cuvant nu exista in vocabularul sau. Dar, de altfel, nici cuvantul "Firefox" nu pare sa existe.

Ambra Blu
17 Jan 2008, 23:11

pizdbull nu vrea sa ii scrie regizor sub nume, caci nu e cazu.

Pitbull
17 Jan 2008, 23:21
eu propun sa luam in seama.. platoul de filmare..avem omul cu apa... omul cu clacheta ..omul cu boomul.. etc..pana la regizor...
ordinea importantei omului pe platou sa fie direct proportionala cu numarul de mesaje..

Ideea asta le-am fäcut-o cadou CineMocoFanilor. S-a värsat. Orz stricat pe gâsculite...

films4all
18 Jan 2008, 00:27
PS: Firefoxul imi atrage atentia ca acest ultim cuvant nu exista in vocabularul sau. Dar, de altfel, nici cuvantul "Firefox" nu pare sa existe.

auci..scuze..regisor.. noroc cu neuptolem... ca el mai scrie cu bold cateun s :P
multumesc pt corectura :)

i see..deci e fumata...
well..mai caut..ca tot nu-mi place guru.. :P

djinjis
01 Feb 2008, 02:33
jea, si chestiile astea sociale sa poata fi refuzate, vreau sa fiu situat forever la antipodul categoriei aleia cu rima mult prea evidenta. pot doar sa sper ca n-o sa-i aud vorbind vreodata. he.

Alex Leo Serban
09 Apr 2008, 06:09
ai lasa-ma! c futilitati poti sa postezi, yawn-yawn...
mai bine skimba dracu poza aia cu negraciu, k borasc¬! :sick:
(sau, si mai bine, dispari de-fi-ni-tiv! :happy: )

coopervaugh
13 Apr 2012, 00:10
100 mesaje - Novice
500 mesaje - Junior
1000 mesaje - Maestru
10.000 mesaje - Veteran
100.000 mesaje - Guru
1.000.000 mesaje - ?

Daca intervalele ar fi fost mai mici, ar fi fost ok.

someebody
21 Mar 2016, 09:10
Buna ziua !!!!!!!!!!!!! Am inteles ca sunteti administrator . Contul MEU cu numele mihnea_badea a fost banat , ulterior , dupa ce banul a expirat , nu am mai putut sa ma conectez , doresc sa-mi continui activitatea dar nu pot , si eu nu am primit nici o amarata de instintare , daramite o motivare . Imi pueti spune de ce si sa-mi dati la loc accesul ?!? Multumesc mult !!!!! P.S. : SE POATE UN RASPUNS PUNCTUAL SI RAPID ?????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!???????????????????? Puteti gasi pe forum , pe topicurile ABUZ , DE CE , si Reprosuri pentru moderatori . Va rog , faceti ceva

carmen_angelus_romila
11 Aug 2018, 09:52
Indiferent cum s-ar numi este demna de apreciat aceasta noua initiativa si succesul va veni pe percurs.

carmen_angelus_romila
14 Oct 2018, 09:23
Am observat si eu mai multe discordante, dar sper ca acestea sa nu fie cu rea intentie...!

carmen_angelus_romila
14 Oct 2018, 09:39
Sunt binevenite aceste precizari si ma v-oi conforma ca atare.