PDA

View Full Version : 120 de useri noi?

PoliFanAthic
14 Jan 2003, 05:51
Nu inteleg ceva prea clar...de unde au aparut inca 120 de useri in data de 13 ianuarie? Caci, chiar imi vine greu sa cred ca si-au dat intrunire atatea persoana intr-o zi, si au decis sa se inreg aici :-?

daniel
14 Jan 2003, 11:36
Explicatia misterului este urmatoarea: ieri s-au "importat" in forum user-ii care aveau cont pe Cinemagia, dar nu aveau cont pe forum.

PoliFanAthic
14 Jan 2003, 12:55
Oook...dar totusi, mi se pare ca numarul useri-lor este prea mare si nu exprima catusi de putin realitatea, si anume :nu stiu daca 50 dintre userii inregistrati isi mai folosesc contul...
Am mai mentionat acest lucru, care nu ma deranja neaparat in mod extrem, dar nu inteleg ce rost are sa fie acesti useri inregistrati, daca ei nu participa la forum...in afara de statistici :D

daniel
14 Jan 2003, 14:01
Conteaza ca acesti user-i sa fie inregistrati (chiar daca ei nu participa la discutiile de pe forum) pt. ca, in viitor, vor exista sectiuni ale Cinemagia accesibile doar user-ilor inregistrati.

NoOne
14 Jan 2003, 14:04
Surprize, surprize ??? Sau ne dezvaluitzi ceva shi noua ? :wink:

emanuel
14 Jan 2003, 15:44
Deocamdata nu dezvaluim nimic din surprizele viitoare pe care le va oferi site-ul nostru. Dar vor fi o multime, credeti-ma! :D