PDA

View Full Version : Kenneth Branagh

Guinevere
14 Jan 2003, 01:54
Unul dintre actorii (si regizorii) mei preferati...

Cite ceva despre Branagh pe imdb. (http://us.imdb.com/Name?Branagh,+Kenneth)

Stiu ca poate majoritatea dintre cei de pe-aici au strimbat din nas la cel mai recent rol al lui, din HP CS, dar... mai are si altele.

Cred ca jocul cel mai bun il are in Much Ado About Nothing. Si cel mai interesant film al sau, in afara de cele shakespeariene, mi se pare Dead Again.

Parerile voastre?

PoliFanAthic
14 Jan 2003, 05:36
Eu nu l-am mai vazut decat in Wild, Wild West...care, sa fim sinceri, nu este o capodopera, nici macar un film bun...
Totusi cand am aflat ca Branagh joaca in HP am fost bucuros, caci mi se parea exact persoana pentru rolul lui Lockhart.

Ambra Blu
14 Jan 2003, 09:40
Ati vazut 'Fortunes of War'?

Poison
14 Jan 2003, 13:17
Am vazut Henric al V-lea cu el... Uau! Adica... UAU! :o :D

NoOne
14 Jan 2003, 14:10
Ati vazut 'Fortunes of War'?

E mini-seria TV in care joaca shi Emma Thompson ? Daca DA atunci DA... daca NU atunci .... aaaaaaa .... [evident]... NU. :D

NoOne
14 Jan 2003, 14:52
Draga Guinevere,
Daca "am strambat din nas pentru rolul din HP CS" [cum zici tu] al lui Branagh este doar shi doar pentru ca este socotit unul din rolurile lui bune. [stramband din nas :D ] Oare asha o fi ?

Zicetzi voi... ca [din pacate] eu nu i-am prea vazut rolurile. Facetzi voi topul cu ce e mai bun shi ce e mai rau.

Daca ajungetzi la concluzia ca rolul din HP CS este unul dintre cele mai bune... hmmmmmm

lecter
15 Jan 2003, 15:46
Dead Again mi s-a parut un film foarte interesant, l-am vazut acum multi ani dar prin magazine nu l-am reperat, as vrea sa-l mai vad odata..

Guinevere
20 Jan 2003, 01:18
Il au la Biblioteca Britanica, Lecter! Au multe filme de-ale lui Branagh, si f. multe filme bune in general.

Ambra Blu
20 Jan 2003, 10:26
Da, NoOne, 'Fortunes of War', da eu nu stiam ca a fost mini-serie. Eu l-am vazut pe o caseta, integral.

Guinevere
20 Jan 2003, 22:05
Ca sa incepem sa raspundem la intrebarea lui NoOne, cu topul...

Mie cel mai mult imi place Branagh in filmul in care l-am vazut prima data: Much Ado About Nothing. E un Benedick ideal si perfect. Si super-amuzant!

Lizuca
23 Feb 2003, 01:12
Si mie mi se pare un actor si un regizor genial, ca sa nu mai spun ca e sii un tip super sexi. Cel mai mult mi-a placut rolul din Othello, unde joaca alaturi de Lawrence Fishbourne. Voi ce parere aveti de filmul asta? :roll:

Guinevere
23 Feb 2003, 07:34
Din nefericire, n-am vazut Othello! :cry: Stii cumva daca se gaseste pe caseta video, la inchirieri sau altundeva?

Lizuca
24 Feb 2003, 23:03
Sincera sa fiu, nu stiu daca a aparut la noi pe caseta. Eu l-am vazut mai demult la HBO. Oricum, am sa ma interesez si daca aflu ceva am sa te anunt. Daca ai mai vazut si alte filme bune cu K.B., sa-mi spui si mie ca sa le caut pentru ca tare imi este dor de un film bun regizat de el. :D

Guinevere
25 Feb 2003, 00:29
Sigur ca da, Lizuca, dar sa-mi spui ce ai vazut deja.

Daca locuiesti in Bucuresti, la biblioteca Consiliului Britanic au mai multe filme de-ale lui. Ai vazut Dead Again? Il au acolo. A fost si la televizor. E super! :) Joaca si Andy Garcia.

Lizuca
25 Feb 2003, 22:45
Daca stau bine sa ma gandesc, nu cred ca am vazut decat Othello. Insa ma bucur ca mi-ai spus ca se gasesc multe filme bune cu el la Institutul Britanic. Chiar de curand mi-am facut abonament. Cat despre Dead Again, daca mai e si cu Andy Garcia, abia astept sa-l vad. :wink:

raven88
26 Feb 2003, 13:24
dar de "Theory of Flight" sau "Frankenstein" nu zice nimeni? mie astea mi s-au parut cele mai bune roluri ale lui... si "Hamlet".