Log in

View Full Version : The last castle

patch4all
10 Jan 2003, 14:13
Nu ma mai apuc sa povestesc nimic despre last castle, ca deja cred ca voi deveni inamicul nr.1 al acestui site.

Totusi pentru cei care l-au vazut as vrea sa aud cateva impresii.

Multumiri....

eliza
10 Jan 2003, 17:26
nici n-am auzit de el. detalii pls

patch4all
13 Jan 2003, 10:07
Este un film gen Brubaker, cu Robert Redford, actiune spectaculoasa, intr-un spatiu delimitat care arata ca nu exist frontiere sau bariere intre emotii si ca uneori solidaritatea implica mult mai mult decat o persoana sau un prieten....

Poison
13 Jan 2003, 10:27
E vorba despre o inchisoare militara unde ajunge un general extrem de respectat, o adevarata legenda si care pune la cale o revolta impotriva comandantului despotic (James Gandolfini). N-a fost la noi, din cite stiu.

patch4all
13 Jan 2003, 12:18
Este intr-adevar vorba despre un conflict desfasurat in cadrul unei inchisori federale, care il are ca protagonist pe un general interpretat magistral de Robert Redford.
Intreaga actiune este grefata pe un conflict psihologic sustinut intre directorul inchisorii si detinutul general in cadrul caruia se releva superioriatea in toate planurile a celui de-al doilea.
Filmul nu a fost difuzat la noi.

eliza
22 Jan 2003, 04:51
ok, si daca n-a fost la noi, de unde stiti atatea despre el? just from reading reviews?

eliza
23 Jan 2003, 05:33
aham... deci cineva ia filmele de pe kazaa sau winmx si dup-aia le "distribuie", astfel incat nu trebuie sa te intereseze prea tare un film ca sa il vezi, pur si simplu vine unu si zice- ia uite ce film am luat ieri, hai sa-l vedem. nu e asa urat.

patch4all
23 Jan 2003, 08:31
Nu o lua chiar asa Eliza, serios, last castle este un film foarte bun iar eu il am pe DVD, si nu l-am vazut asa cum ai inteles tu.....sincer sper sa il vezi si te vei convinge de spusele mele....