View Full Version : Lord of the rings
gmg182ro
02 Jan 2003, 03:21
am auzit ca a aparut o variante de lord of the rings pe casata sau dvd care, pe langa film, mai are ri un documentar de vreo juma' de ora. daca-l are cineva poate mi-l da si mie.(contra cost, bine inteles)
PoliFanAthic
02 Jan 2003, 23:18
Am un prieten care are dvd-urile, dar nu sunt curios sa am de a face cu LoTR...
ricutza
03 Jan 2003, 00:02
are dvd-urile si la celelalte doua parti?
gmg182ro
03 Jan 2003, 07:17
la cealalta parte vrei sa spui!
pe mine ma intereseaza doar bonus-ul de la prima parte
ricutza
03 Jan 2003, 22:08
nu...ma refeream la ambele parti...si la a doua si la a treia...stiu ca ultima nu a avut inca premiera dar sunt sigura ca pirateria nu are limite!
On 2003-01-03 23:08, ricutza wrote:
stiu ca ultima nu a avut inca premiera dar
Mesaj important pentru totzi user-ii :
"Am pierdut azi un pariu in fatza ricutzei. Subiectul era LOTR [2 shi 3]. Un sfat prietenesc : Inainte de a sari asiguratzi-va ca shtitzi ce va ashteapta jos. :grin: "
Cei care vor sa ma compatimeasca ii rog sa-mi scrie pe adresa binecunoscuta...
Cei care vor sa rada de mine sunt rugatzi sa o faca in mod public.
P.S. Don't use loaded guns :grin:
On 2003-01-04 00:30, NoOne wrote:
Cei care vor sa rada de mine sunt rugatzi sa o faca in mod public.
Ai pus pariu cu Ricutza? Fara sa te documentezi in prealabil? Cine te-a pus???? Cine te-a pus???? :lol:
Arhanghell
04 Jan 2003, 02:07
NoOne:
ha ha ha ha aaa...
:>
HI, Hi, HI, HI Ha, haaa, HAAAAAA.....
ricutza
04 Jan 2003, 22:09
hai mai, ce rai sunteti!
adevarul e ca dupa ce scria la imdb, chiar rezulta ca inca se mai filmeaza la ultimul film...adica eu eram convinsa ca am pierdut...dar stiti ca sunt incapatanata si-mi sustin punctul de vedere mult timp, si din fericire chiar am dat destul de repede peste ce cautam...altfel nici nu cred ca ma chinuiam sa caut prea mult!
gmg182ro
04 Jan 2003, 23:33
Greu de crezut! Tu chiar vrei sa ma faci sa inteleg ca deja au aparut partile 2 si 3?! Daca "da" inseamna ca sunt ne "masterizate".
ricutza
05 Jan 2003, 00:28
eu am zis doar ca si celelalte doua parti au fost facute...
gmg182ro
05 Jan 2003, 00:38
mi-am gasit documentarul!
ricutza
05 Jan 2003, 00:49
si ti-a placut?despre ce e vorba?
THUNDER
05 Jan 2003, 07:14
Toate cele trei parti au fost filmate in acelasi timp, doar postprocesarea (etapa cea mai importanta de altfel) se face pe rand, deci a treia parte nu prea are cum sa fie gata.
Referitor la Director's Cut as vrea sa stiu daca scenele, care au cazut la montajul initial, dezvolta vreun pic universul Middle Earth (cam saracacios compartiv cu cartea), sau contureaza mai bine trasaturile personajele (de asemenea cam fade), daca contin aceleasi peisaje fantastice sau daca, n-au intrat pentru ca erau pur si simplu banale.
<font size=-1>[ Acest Mesaj a fost editat de: THUNDER pe 2003-01-05 08:20 ]</font>
gmg182ro
05 Jan 2003, 21:24
nu l-am vazut, inca! E ceva de genu' "in spatele camerei"(detalii despre film si actori).
Nu stiu daca a aparut si la noi varianta LOTR-extended edition(in magazinele de specialitate am vazut doar 2 DVD-uri pe cind varianta extended este pe 4 discuri).
In schimb mi-a trimis un prieten de dincolo varianta extended pe CD.Am avut o singura dezamagire - are doar 35' adaugate - ma asteptam la minim 60'.
In rest filmul este mai complet,am vazut pina si secvente de 10-15 secunde adaugate(cred ca a fost infernal pt.Pjackson sa decida ce pastreaza si ce "arunca").
Dintre personaje primesc "supliment" in special Bilbo+Frodo si Aragorn.In rest multe scene marunte din roman care nu se regaseau in varianta initiala(vor fi mai ales deliciul celor care au citit cartea - se pomeneste inclusiv de "lembas").
Nu va spun mai mult ca sa nu va stric surpriza.
gmg182ro
06 Jan 2003, 22:58
tot pe aia de 35'min o cautam si eu. De fapt, doar de aia auzisem.
ricky0375
25 Jan 2003, 18:25
penteu toti care dorm pina acuma :
partea a doua de la lord of the rings este de 3 saptamini la cinema , si din internet se poate obtine un DVD screener (Eu il am :D :D )
ricutza
25 Jan 2003, 22:57
partea a doua se afla la mine acasa de trei zile...insa am refuzat categoric sa o vad....vreau sa ma duc sa o vad la Multiplex cand apare...eu consider ca filmul asta trebuie vazut numai la cinematograf! si nu la orice cinematograf!
..Thunder are dreptate...filmele au fost filmate simultan...luni se faceau filmarile la Fellowship of the Ring, martzi la The Two Towers shi miercurea era dedicata "to" The Return of the King. Faza cu DVD-ul: pe DVD-ul "Fellowship of the Ring" este o versiune mai lunga (+30 de minute in plus) care au fost taiate pentru versiunea cinematografica(pacat, cred ca faza asta au facut-o doar sa se faca bani mai multzi de pe urma filmului). In plus pe acelashi DVD mai sunt shi seceventze de la filmarile LOTR(backstage) shi secventze din The Two Towers. A mai aparut o versiune de DVD la FotR - Special Edition: contzine 4 CD-uri...cu tot ce vrei shinu vrei (aproximativ - "The Two Towers" not included)... :) Prin Romania nu prea am vazut DVD-urile LOTR. Poate doar la magazinele de specialitate, dar mai repede le gasitzi...piratate! Nu garantez acele 30 de minute incluse! :) ricutza...shtiu cum e sa ashteptzi premiera...te felicit ca ai rabadarea!!! a true fan! :) (a filmului in general)
Acum...intrebare mare...cine poate sa imi spuna cine eu fost actorii (sau actorul - daca a jucat rol dublu), ce i-au interpretat pe Elladan shi Elrohir(fratzii lui Arwen) in LOTR? PLEASE HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Keep the LOTR Pride alive...
Elladan si Elrohir? Unde i-ai vazut tu in film? PJAX i-a taiat.
Slash and het. Next thing you know, you'll be asking about Figwit (http://www.figwitlives.net/)... 8)
Salutari,
Andrei
Guinevere
18 Feb 2003, 04:06
partea a doua se afla la mine acasa de trei zile...insa am refuzat categoric sa o vad....vreau sa ma duc sa o vad la Multiplex cand apare...eu consider ca filmul asta trebuie vazut numai la cinematograf! si nu la orice cinematograf!
AMIN! Eu l-am vazut in Budapesta pe 12 ian, la Hollywood Multiplex-ul lor, si intentionez sa nu merg decit la Multiplex si la noi in Bucuresti (Doamne ce lungi poa' sa fie doua saptamini!!!!!)... desi poate voi face o exceptie si voi merge si la Scala la avanpremiera...
capitain
22 Feb 2003, 10:17
ce v-a placut asa de mult la filmul asta? (ma refer strict la partea a 2-a), mie mi s-a parut super plictisitor, si ast in comparatie cu primul film, nu cu cartea. toate, absolut toate secventele sunt realizate la intensitate maxima, spactatorului nu i se da timp sa absoarba informatiia ca brusc e lovit de alte si alte scene mega importante. ce a dorit domnul regizor (by the way, he really looks like one of his characters - he's a true hobbit) sa faca un sinopsis al volumului?!?!? cu liniute:
- acum gandalf e in rohan si il vindeca pe rege
- acum soseste armata
- acum a gasit aragorn brosa elfilca
and so on and so forth...ar fi putut sa mearga pe un fir epic mai simplu, dar NU! trebuia sa vedem tot, ... si in acelasi timp, aproape nimic, si sa nu uitam ca vinde poanta filmului "intoarcerea regelui"
just think about all this things
Guinevere
23 Feb 2003, 07:32
Ce poanta vinde?
Si, daca stam sa ne gindim cit a taiat din materialul cartii (filmul nu cuprinde nici inceputul, nici sfirsitul celui de-al doilea volum al romanului), cred ca daca ar mai fi scos ceva, n-am mai fi ramas cu nimic.
Nici mie nu-mi place ca nu e timp pt dezvoltarea personajelor din cauza de atita actiune, dar omul trebuia sa se incadreze intr-un timp de, si sa indese anumite fapte. Eu zic ca s-a achitat destul de bine...
[Si, daca stam sa ne gindim cit a taiat din materialul cartii (filmul nu cuprinde nici inceputul, nici sfirsitul celui de-al doilea volum al romanului), cred ca daca ar mai fi scos ceva, n-am mai fi ramas cu nimic.]
G-Girl..true...dar trebuie sa recunoashtem ca ce a facut PJ e ceva facut in viziunea lui. Dar s-a descurfcat binishor...dar...dar..dar...Tom Bombadil in prima carte e destul de activ..shi la PJ nu exista deloc...adevaru` e ca daca ar fii facut totul "ca la carte"...am fii avut 3 lansari cinematografice numai la primul volum! :) Shi daca te gandeshti bine...asta nu e un lucru rau deloc!!!
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.