PDA

View Full Version : despre top

zelisca
27 Dec 2002, 09:11
buna ziua .
ati enumerat cele mai bune filme cu castiguri filme si spre surprinderea mea vad ca razboiul stelelor si atacul clonelor la devansat pe harry potter 1 si 2 care amandoua au avut succes i primele 3 zile.
prima parte a avut din cate stiu de pe yahoo si hollywood.com 90 miioane dolari in primele 3 zile sau peste si cel deal 2 lea avut 87-88 milioane dolari iar razboiul steleloe avut 80 milioane dolari . asa dar revizuiti stirea care aparut astazi. multumesc

emanuel
27 Dec 2002, 11:45
Star Wars II primul week-end: 80 mil.$ (total pana acum 309 mil.$)
Harry Potter and the Philosopher's Stone primul week-end: 90 mil.$ (total 317 mil.$)
Harry Potter and the Chamber of Secrets primul week-end: 88 mil.$ (total pana acum 231 mil.$).

Eu ma refeream la performantele din primul week-end al filmelor, si nu la incasarile lor totale. Daca este sa ne referim la incasarile totale ale lor, intr-adevar "Star Wars II" l-a devansat pe "Potter 2", deocamdata, pentru ca filmul inca strange bani buni in America si lume...

PoliFanAthic
27 Dec 2002, 19:52
Sumele acestea "infime", sunt doar din state...dar intr-adevar, HP mai ruleaza, desi ma indoiesc ca o sa mai scoata prea multi bani