PDA

View Full Version : vlad nemuritorul

gyovanna
01 Dec 2002, 13:10
primul film romanesc care trateaza mitul lui dracula intr-o alta maniera

Arhanghell
01 Dec 2002, 23:48
lol...
pesemne ca pana acum ai aflat si tu,dar exista un topic deja deschis pe tema asta la "Film in general"...
mit...

PoliFanAthic
02 Dec 2002, 06:05
Mda...joined 1 decembrie...cred ca se mai intampla...

co2
09 Dec 2002, 18:47
Mie mi-a placut. Povestea e chiar interesanta. In plus e pentru prima oara cand vad intr-un film romanesc o scena de dragoste klumea.

crydead
10 Dec 2002, 08:45
On 2002-12-09 19:47, co2 wrote:
Mie mi-a placut. Povestea e chiar interesanta. In plus e pentru prima oara cand vad intr-un film romanesc o scena de dragoste klumea.

lol!
Intri in toate forumurile ca sa ne explici ca filmul e ca lumea. Te dezamagesc, nu e noua manevra, a incercat inaintea ta cineva pe nume OSCAR.

co2
12 Dec 2002, 13:20
lol!
Intri in toate forumurile ca sa ne explici ca filmul e ca lumea. Te dezamagesc, nu e noua manevra, a incercat inaintea ta cineva pe nume OSCAR.

Eu nu sunt OSCAR ! E treaba mea daca mi-a placut.Tu intri pe toate forumurile ca sa dezavuezi filmul. Eu n-am voie sa spun ca mi-a placut ? Ba , cumva site-ul asta e facut doar pentru unii ? Aveti monopol ?

THUNDER
16 Dec 2002, 19:39
dreptul de a fi prost e garantat prin constitutie deci nu cred ca superi pe cineva daca-ti faci publice parerile, in cel mai rau caz risti sa pari penibil(a) si ,ce-i drept, un pic amuzant(a).