View Full Version : Mesajele mele private
Arhanghell
26 Nov 2002, 23:24
Intrabarea mea la rubrica "intrebari" este de ce nu ma pot conecta direct la "mesaje private".
Imi tot zice ca nu mai fac parte din acest forum sau ceva...
Si eu am aceeasi "broblema"....
Arhanghell
15 Dec 2002, 01:03
am remediat partial problema,adica am descoperit cum imi pot citi mesajele private fara sa mai postez in mod abstract si repetat...:smile:
dau login la forum,si merge...
Sistemul de mesaje private a fost evident imbunatatit...
Totusi, intrebari:
1. Care este diferenta dintre Mesaje trimise si Outbox?
- daca ai mesajul in Outbox, inseamna ca nu a fost trimis inca?
2. Care este exact scopul Outbox? un fel de draft la yahoo sau chiar outbox in Outlook?
- daca e echivalent cu drafts de la yahoo, ii lipseste optiunea de trimitere (retrimitere)
Help, please...
In Outbox mesajele sunt ca intr-un buffer temporar, pana cand persoana careia ii sunt adresate isi verifica PM-ul. Atunci sunt transferate catre Inbox-ul respectivului utilizator si sterse din Outbox-ul tau.
Avantajul e ca in perioada pana destinatarul intra in Inbox-ul sau, poti sa editezi continutul mesajului sau chiar sa il stergi si el va ajunge in forma modificata (sau nu va mai ajunge deloc, in cazul al doilea). Daca ai observat, ai un buton de editare ca in cazul mesajelor normale de pe forum.
Dupa ce destinatarul si-a citit mesajul, el e copiat in folderul tau de "Mesaje trimise", dar evident nu mai poti sa-l modifici sau sa-l stergi, asa cum puteai cat timp era inca in "Outbox".
Salutari,
Andrei
Multumesc, Amyd. Vad ca nu ti-ai pierdut reflexele de amabilitate...
Now that I am temporarily back, I hope you didn't miss me too much... :oops:
Anonymous
22 Jan 2003, 13:17
ce se inatampla la optiunea Mesaje Salvate? unde se salveaza mesajele?
pot dup-aceea sa le sterg din inbox? adica raman undeva salvate?
ricutza
22 Jan 2003, 13:21
mesajul de mai sus era scris de mine!
ricutza
18 Feb 2003, 12:38
de ce nu raspunde nimeni la intrebarile mele?chiar nu m-am lamurit in legatura cu mesajele private!
Guinevere
25 Apr 2003, 02:35
Da, Ricutza, daca din Inbox bifezi anumite mesaje si dupa aia faci click pe "Save Marked", mesajele respective dispar singure din Inbox si se arhiveaza in Savebox. In felul asta, iti eliberezi spatiul din Inbox.
ricutza
20 Aug 2003, 22:53
multumesc de raspuns...
mai am o intrebare: exista posibilitatea ca un user neinregistrat sa trimita un mesaj privat? daca da, eu cred ca ar trebui sa nu se mai intample acest lucru, deoarece userii ar trebui cat de cat protejati...
Raspunsul asta ar trebui sa vina peste cateva luni (6, de fapt, daca pastram progresia)...
Din cate imi pot da seama, un user neinregistrat nu poate trimite un mesaj privat altui user (acesta insegistrat, evident). Cel putin, nu inca.
...
ricutza
21 Aug 2003, 00:47
ok...deci nu poti primi un mp anonim nu?
mie mi se pare ca userii neinregistrati ar trebui sa nici nu poata vedea informatii despre userii inregistrati...
Nu, nu poti primi mesaj privat anonim. Si sunt de acord cu asta
Totusi, cu informatiile la vedere pot fi de acord. Oricum, nu e mare lucru acolo (profesia, preferinte, ncikname, numar de mesaje, procentaj...) Mail-ul si numele nu sunt vizibile, deci nu e mare lucru de vazut. Bineinteles, unii isi pot face pareri preconcepute care le vor influenta eventualele viitoare mesaje, dar nu cred sa fie vreo problema aici.
--- Great Scott!
--- Yes?
ricutza
22 Aug 2003, 22:24
multumesc pentru lamuriri!
LeonardPiron
22 Aug 2003, 23:12
Ce ti-as mai trage niste mesaje private...
ricutza
23 Aug 2003, 00:13
din pacate aceasta este o optiune de care tu nu beneficiezi....
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.