View Full Version : Resident Evil: Experiment Fatal
PoliFanAthic
25 Oct 2002, 16:20
Da...astazi a avut loc premiera filmului la noi, si nu am putut sa ratez ocazia de a-l viziona din nou(pt a...nu va speriati...sasea oara). Sunt convins ca nu va avea cine stie ce priza la public, fiindca nu este un film foarte bun, si cand spun asta ma gandesc ca se putea mult mai bine...bineinteles, sunt foarte curios ce va iesi la al doilea film...
Puteti citi articolul meu despre film chia aici la cinemagia...Stefan's the name.
da si ?:) ..ce am putea comenta ? ..filmul este o mizerie ordinara.
catalinpetrescu
21 Nov 2002, 10:53
Cred ca este un film deosebit, pt cei care poate semnifica ceva, adica cei care cunosc jocurile din seria Half Life mai exact Rezident Evil 1994. Decorurile sunt in acelasi stil din joc iar atmosfera este recreata destul de bine, este intradevar un film accesibil si usor digerabil dar asta nu il face o porcarie, cei care considera asta nu au o cultura a filmului si nu reusesc sa vada contextul general la care se refera acest film adica un joc celebru si teorii ale conspiratiei care sunt destul de pitoresti.
Pentru catalinpetrescu :
"Ha!Ha!Ha!"
P.S. Poate vor veni shi explicatziile mele DE CE aceasta atitudine. Deocamdata ashtept...
PoliFanAthic
29 Nov 2002, 21:55
6.5/10...foarte generos...
dar totusi, mi-a placut
i_matei
30 Nov 2002, 12:24
O imensa porcarie, cei care nu s-au dus la filmu asta, sa nu faca greseala... O sa plangeti dupa bani la sfarsit !!!
PoliFanAthic
30 Nov 2002, 19:30
Hai,ma! Dai si tu o sansa...poate mai sunt din astia fraieri ca mine, carora o sa le placa...mai sti?
sorcerer
20 Jun 2003, 00:33
Resident Evil nu e un film bun, dar macar se straduieste sa arate ca unul... Poate continuarea sa fie ceva mai buna. Noroc de Mila Jovovich!
(*) (*) + 1/2 / (*) (*) (*) (*) (*)
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.