PDA

View Full Version : Resident Evil

PoliFanAthic
15 Oct 2002, 20:36
Saptamna viitoare o sa apara in sfarsit si la noi RE! Aveti de gand sa va duceti?
Eu va spun ceva...nu este un film fenomenal...nu te va pune prea mult pe ganduri...dar mie mi-a placut...sunt fimle care pur si simplu te prind, dar la aceste filme o sa fie mai multi care o sa spuna ca a fost o prostie, si fara rea-intentie! Pur si simplu nu le-a placut...se-intampla!
Nu va asteptati la cine stie ce horror...mie nu mi-a inspirat prea multa teama...Dar ce sa zic...pentru unii:Se merita sa vedeti filmul!

ArsDeViu
15 Oct 2002, 22:42
Pot spune ca filmul a fost sub asteptarile mele.Fiind un fan al jocului trebuia sa vad si filmul.Nu a fost rau,dar nici bun.Vroiam mai multa actiune si mai putina vorbareala.
Mai multe sperieturi mi-a dat jocul decat filmul.
Efecte speciale...sunt,zombie.....aaaa..sunt
,dar sa speram ca partea a 2-a va fi altfel.

PoliFanAthic
17 Oct 2002, 05:51
Ceva mai horror n-ar strica...desi, deobicei 2-urile sunt mai slabe...

ricutza
25 Oct 2002, 23:21
eu nu cred ca ma voi duce la acest film...in primul rand ceea ce s-a scris despre el nu ma face sa cred ca merita vazut. In al doilea rand sunt satula de filme inspirate de jocuri pe calculator iar in ultimul rand am filme mult mai bune de vazut.

PoliFanAthic
26 Oct 2002, 08:57
Ce sa spun? Nu stiu ce fel de filme iti plac, dar este posibil ca acesta sa nu-ti placa...Oricum, eu i-as da o sansa...adica logic ca i-as da...:smile:

Blue
17 Oct 2004, 14:41
Yo am vazut filmul President Evil, il aveea in rolul principal pe Iliescu LOL

mack10
18 Oct 2004, 13:54
RE2 ... a fost mai slab ca primul .. dar totusi ... au fost si filme mai slabe ... insa si filme mai bune ... (se putea si mai bine .... sa speram ca o-sa fie 3-ul mult mai bun ;) )