PDA

View Full Version : Road to perdition

octavian_ionascu
05 Oct 2002, 21:29
Sam Mendes nu mai reuseste un film exceptional precum American Beauty. Se limiteaza la alegerea unor actori de renume (Tom Hanks, Newman, Jude Law)si la o imagine impresionanta. Muzica, de asemenea, corespunde intentiilor iar in secventa finala (Hanks intrand in casa de la marginea oceanului)tensiunea este exemplar intretinuta.
Un film de atmosfera..

NoOne
05 Oct 2002, 22:07
De acord cu tine. In totalitate. Am dat 35.000 de lei sa vad un film bun si nu m-a impresionat absolut deloc. Nu putem nega ca are si parti bune dar (parerea mea) nu e un film de Oscar, pardon : nominalizare la Oscar.

lecter
11 Oct 2002, 18:33
Vazut, placut. Are doua clase peste toate tampeniile din ultimul timp, insa nu mi-a placut de Tom Hanks...slabut, ma asteptam la mai mult de la el...excelent insa rolul lui Jude Law.

i_matei
12 Oct 2002, 11:40
Categoric este un film bunicel, care depaseste media filmelor de anul asta. Se vrea o alta abordare, a lumii tenebroase a mafiotilor din anii '30. Totusi, acestui film ii lipseste dinamismul si acesta este puctul sau slab. Filmul mizeaza prea mult pe imaginea personajelor, si mult prea putin pe actiunea in sine.
Din punct de vedere regizoral filmul este foarte bun, mai ales scena in care este omorat Sullivan fiind exceptionala.
Un film, care merita totusi vazut, mai ales datorita numelor de pe afis.

NoOne
12 Oct 2002, 12:34
Eu nu l-as recomanda nimanui. Nici nu se compara cu "Miller's Crossing" sau "LA Confidential". Lipseste ceva.

PoliFanAthic
15 Oct 2002, 20:56
Sunt total de acrod cu i_matei.
Filmul merita vazut, mai ales daca esti un fan al filmelor cu mafioti...altfel, ce sa spun...seamana cu jocul Mafia, sincer sa fiu...lent...lent...lent!
Totusi, filmul are cateva scene mai bune...si se "trateaza" si o idee buna...nu se concentreaza pe actiune(violenta), ci pe personaje, in timp ce majoritatea filmelor cu mafioti contin mai multa violenta...totusi, ceva a lipsit...ritmul a fost prea lent...cu parerea de rau o spun:Putea fi mult, mult mai bine!
Totusi, s-ar putea arata o nominalizare pentru Jude Law...'om vedea.

Arhanghell
26 Nov 2002, 06:11
eu l-am vazut la unifest,for free.
am stat pe jos in spate,pe-acolo...

Arhanghell
26 Nov 2002, 23:19
una peste alta filmu n-as fost chiar rau,desi plicticos prin anumite segmente.
Oricum ceea ce de obicei nu prea fac prin cinematografe,am facut aicea.am vorbit si-am facut niscai glume in prima parte (aia plicticoasa)...
cretin final...inca ma intreb de ce nu l-a impuscat pe asasinul ala cand a avut ocazia atuncea.a fugit ca pampalau' !

sorcerer
20 Jun 2003, 00:40
Daca ati jucat MAFIA o sa va placa filmul la nebunie! Recent am vazut filmul. Frumos, frumos si iar frumos...

(*) (*) (*) (*) / (*) (*) (*) (*) (*)