PDA

View Full Version : Cele mai asteptate FILME

ArsDeViu
23 Sep 2002, 01:25
As putea sa scriu pagini intregi,dar o sa ma abtin.Am facut un top cu cele mai astaptate{de mine} filme.
1.Freddy VS Jason-un fan al filmelor horror ramane un fan al filmelor horror
2.Terminator 3-de abia il astept
3.Final Destination 2
4.Daredevil-imi plac la nebunie adaptarile de comics-uri
5.The Hulk
6.Jeepes Creepers 2
7.The Trasnsporter-tocmai am vazut trailer-ul
8.X-Men 2
9.The Amazing Spider-Man
10.Desperado 3

Am dreptate sau am dreptate?

lecter
23 Sep 2002, 18:33
De departe "Red Dragon". I want more Hannibal!

christi
24 Sep 2002, 16:04
Matrix 2
Matrix 3
Mission Impossible 3 - va fi regizat de Fincher
Kill Bill
Swept Away
Signs (almost here!!!!!!!) :smile:
Spider (de Cronenberg)
Insomnia
Ten Minutes Older
Punch Drunk Love

Ambra Blu
27 Sep 2002, 16:22
http://www.tenminutesolder.com

o gramada despre filmul asta; si un trailer, i figure.

eu unul asteptam de mult 8 mile

christi
29 Sep 2002, 14:53
In sfirsit cineva care a auzit de Ten Minutes Older! Am deschis subiect cu filmul asta si n-am primit nici un raspuns...

bryce
06 Oct 2002, 21:55
SIGNS

octavian_ionascu
07 Oct 2002, 23:26
Lista lui christi este de departe cea mai cuprinzatoare (Punch drunk love, Matrix, Spider, Ten Minutes Older). Si este o noutate Mission Imposible in regia lui D Fincher. Mersi pentru informatie. Sunt curios ce intorsatura va da acelui model deja clasic (dupa De Palma, Woo). We'll see !

Lady_Skar
08 Oct 2002, 13:16
What's wrong with you people? Nimeni nu vrea sa-l vada pe Picard in Star Trek Nemesis?

ugly
08 Oct 2002, 17:51
* Matricsii amindoi
* Terminator 3: Rise of the Machines
* Nemesisu
* Star Wars Episode III (chit ca o sa apara prin 2005)
* The Lord of the Rings: The Two Towers
* Comedian
* Jackass: The Movie

PoliFanAthic
20 Oct 2002, 15:05
1.Resident Evil 2:Nemesis
2.Dreamcatcher
3.Harry Potter and the Chamber of Secrets
4.Ice Age
5.Red Dragon
6.Matrix 2
7.Insomnia

catalinpetrescu
21 Nov 2002, 11:10
1.10 minutes older
2.Rezident Evil 2
3.Terminator 3 Rising of the machine
4.Mission Impossible 3 by David fincher
5.Ghost Ship
6.Matrix Reloaded
7.Eqilibrium

cred ca MI3 de Fincher o sa fie senzatia anului 2003

ArsDeViu
21 Nov 2002, 22:52
Eu sunt de parere ca T3 o sa fie cum nu se poate.

NoOne
25 Nov 2002, 08:57
Poate va intereseaza sa shtitzi ca "Matrix Reloaded" a aparut deja prin Bucureshti... Ce naiba oameni buni? Eu trebuie sa shtiu totul ? :razz: Hi!Hi!

Arhanghell
27 Nov 2002, 23:29
da,si eu astept Terminator 3.
tare ma intreb cum o sa fie...

ricutza
29 Nov 2002, 22:38
dupa parerea mea Terminator 3 va fi la fel de prost ca si 1 si 2...

Arhanghell
30 Nov 2002, 00:20
On 2002-11-29 23:38, ricutza wrote:
dupa parerea mea Terminator 3 va fi la fel de prost ca si 1 si 2...

adica super...
:>

christine
20 Dec 2002, 17:38
1.The two towers
2.X-men 2
3.The Matrix Reloaded
4.The fast and the furious 2
5.Ghost ship
6.Dreamcather
7.The sin eater
8.Darkness falls
9.The ring
10.The return of the king

danatje
07 Jan 2003, 00:02
Salutare tuturor!

As dori ca acest mesaj sa ajunga cumva si la firmele de distributie de film....
Ma intereseaza cind vor veni:
My big fat greek wedding
About Schmidt
si mai ales
The Pianist, ultimul film al lui Polanski, decretat de critica internationala drept "filmul anului 2002".
(si asta nu ai spus, draga Coriolan..., sau poate nu am citit eu?!)
ca de filme violente, toate numai efecte speciale si creieri pe pereti, parca m-am cam saturat...

PoliFanAthic
07 Jan 2003, 05:54
Si eu as mai adauga pe lista mea de asteptari Pinaistul si About Schmidt...mai sunt toate celelalte filme nominalizate la Globul de Aur, pe care doresc sa le vad.

Ambra Blu
07 Jan 2003, 11:58
Eu as vrea sa vad Gangs of New York de Scorsese

toni
09 Jan 2003, 08:09
Eu vreau filmul ala cu Sandra B. si Hugh Grant....Asa sint eu, mai romantic...:smile:

Fraesia
11 Jan 2003, 04:55
eu vreau sa vad neaparat "jeepers creepers 2" (un prieten de-al meu l-a vazut deja si mi-a zis ca e chiar mai bun decat prima parte) si "gangs of new york", dar pe asta vreau sa-l vad ca, deh, e scorsese, da clasa si mai ales pentru "the hands that built america" al celor de la u2 (sunt fan si ma tratez). plus ca am inteles ca e candidat sigur la oscar. a, si ar mai fi "the hours" si "the 25th hour" (ufff orele astea). ed norton am inteles ca e in cel mai bun rol al lui in "the 25th hour" 8)

Blizz
11 Jan 2003, 20:30

Te impiedica ceva din moment ce esti in Statele Unite? :o

ricutza
11 Jan 2003, 21:50
Blizz, Ambra Blu nu se afla in America din ce stiu eu... :)

de obiei nu prea astept filme...Titanic l-am asteptat foarte mult si de atunci mi-a cam trecut...as vrea totusi sa vina si la noi filmele cu multe nominaliari la Globul De Aur: About Schmidt, Chicago si Hours(nu mai stiu daca asa se numea exact).

Blizz
11 Jan 2003, 23:04
Trimis: 14 Mai 2002 12:35
Mesajul meu se adreseaza in special tipei care e acum abroad cit si lui Amyd; eu am urmat 2 semestre ceva cursuri de visual communications la o universitate americana (ceva de genul screenplay writing, creative writing, composition, camera techinques). am facut acolo doua short films, Matei 4.1 si Die Liebe, digitale.

Scuze pentru confuzie.

Ambra Blu, la ce universitate ai luat cursurile?
Si daca intrebarea mea nu e prea personala, care sunt motivele pentru care ai ales sa te intorci in tara?

cu simpatie,
Blizz

P.S. Daca poti face public raspunsul celei de a doua intrebari, am putea crea un topic "Intoarcerea in tara. Necesara pentru a face film?", antiteza la deja cunoscutul...

Ambra Blu
12 Jan 2003, 03:08

Te impiedica ceva din moment ce esti in Statele Unite? :o

Oh, good ole times...
Nu, sint doar in Bucuresti.

:evil:

theo
13 Jan 2003, 11:25
eu vreau sa vad neaparat "jeepers creepers 2" (un prieten de-al meu l-a vazut deja si mi-a zis ca e chiar mai bun decat prima parte) si "gangs of new york", dar pe asta vreau sa-l vad ca, deh, e scorsese, da clasa si mai ales pentru "the hands that built america" al celor de la u2 (sunt fan si ma tratez). plus ca am inteles ca e candidat sigur la oscar. a, si ar mai fi "the hours" si "the 25th hour" (ufff orele astea). ed norton am inteles ca e in cel mai bun rol al lui in "the 25th hour" 8)

Si eu astept "Gangs of New York de Scorsese", ca fan(a) U2. Piesa este buna, dar dupa parerea mea cea mai buna muzica de film au facut-o pentru "The Million Dollar Hotel"

PoliFanAthic
13 Jan 2003, 12:54
1.Resident Evil 2:Nemesis
2.Dreamcatcher
3.Harry Potter and the Chamber of Secrets
4.Ice Age
5.Red Dragon
6.Matrix 2
7.Insomnia

E cazul unor schimbari:
1.The Pianist
2.Dreamcatcher
3.About Schmidt
4.Dreamcatcher
5.Chicago
6.Resident Evil 2
7.Matrix 2
8.Harry Potter and the Prisoner of Askaban
9.Catch me if you can
10. Antwone Fisher

Asa...in general, am considerat si faptul ca unele dintre aceste filme nu sunt planificate sa apara curand pe ecrane...

Ambra Blu
13 Jan 2003, 13:31
Scuze pentru confuzie.

Ambra Blu, la ce universitate ai luat cursurile?
Si daca intrebarea mea nu e prea personala, care sunt motivele pentru care ai ales sa te intorci in tara?

cu simpatie,
Blizz

P.S. Daca poti face public raspunsul celei de a doua intrebari, am putea crea un topic "Intoarcerea in tara. Necesara pentru a face film?", antiteza la deja cunoscutul...

Nu e nimic out of the ordinary in preumblarile mele. Am facut cindva niste aplicatii pentru ceva film academies - dupa capul meu - si liberal arts, dupa alor mei. Cum tuition/ul. board/ul, etc sint scumpe, am ales-o si eu pe cea mai ieftina, care NU era in State. Am facut ceva Visual Communications si Cultural Anthropology, apoi am avut ceva neintelegeri cu cei care mi-au acordat bursa - mi se face rau sa mi le amintesc - si mi-au luat-o. Ceea ce am invatat - putin, fii sigur - am invatat din scoala de la colegii mai mari care faceau shorturi, aplicatii mm, etc. Am un mare regret ca, primind o invitatie de la NYFA summer school, nu am putut-o onora. Am ajuns in NY - work, work - dar nici macar nu am vazut studiourile. Oricum, sa nu crezi ca am facut eu ceva special sa primesc invitati de la NYFA. A fost suficient sa fill in an application form. Oricum, nu e intoarcerea in tara a lui Negulesco, nu? E doar a mea. daca te mai intereseaza ceva, scrie/mi un private message. Nu de alta, dar am ajuns sa fiu foarte paranoic de cind cu Google asta.

Prietenii stiu de ce.
:wink:

Fraesia
13 Jan 2003, 17:11
Si eu astept "Gangs of New York de Scorsese", ca fan(a) U2. Piesa este buna, dar dupa parerea mea cea mai buna muzica de film au facut-o pentru "The Million Dollar Hotel"
pai ei au mai facut muzica si pentru "tomb raider" si "batman forever", filme care nu sunt tocmai atractii pentru academie. dar da, si eu cred ca cea mai buna muzica de film a fost la "million dollar hotel" :) sunt melodii ca "the ground beneath her feet" sau "the first time" care te lasa ametit. mie mi-a placut filmul, chiar daca toata lumea l-a discreditat. ma rog, eu am fost si putin biased :wink:

Arhanghell
23 Jan 2003, 01:09
Eu dupa Terminator 3, nu mai vreau in mod special decat sa vad Equilibrium...am inteles ca e ceva intre 1984 si Matrix si este cu Emily Watson... :roll:

PoliFanAthic
23 Jan 2003, 05:51
Am mai adaugat la lista fulmelor mult asteptatem, anume 28 Days Later.

Fraesia
23 Jan 2003, 17:20
pai chestia cu "28 days later" e ca sunt unii care zic ca film mai bun ca asta nu exista in toata istoria cinematografiei, si altii, ca prostie mai mare poate doar "cruel intentions 2" sa fie (scuze fanilor). controversa, controversa, deci imi place deja :wink:

PoliFanAthic
23 Jan 2003, 19:39
Am citit ca seamana cu Resident Evil, si fiind un fan al jocurilor, de abia astept sa vad ce-o fi. Am citit ca a lasat o impresia bunicica la Sundance Festival.

moebius
28 Jan 2003, 21:16
rendezvous with rama... si 10 min older daca e ceea ce cred eu ca e

Lizuca
18 Feb 2003, 07:30
Eu astept cu nerabdare filmele care vor fi la Oscar anul acesta insa stiu ca probabil ca le voi vedea abia prin 2004 dupa cum ajung filmele la noi :

Chicago
Gangs Of New York
The Pianist
About Schmidt
+Insomnia

Daca mai imi aduc aminte de altele, am sa completez. :wink:

snatchro
18 Feb 2003, 10:22
In afara de titlurile enumerate mai sus, astept cu nerabdare 18 mai 2005 pentru Star Wars Ep. III. Nu stiu daca o sa fie cine stie ce, dar din punctul meu de vedere este o poveste foarte frumoasa, pe acorduri superbe. (da, sunt fan al seriei...)
Va recomand melodia "Across The Stars" din Episode II.

PoliFanAthic
18 Feb 2003, 12:39
Un film de asteptat este 25th Hour, daca nu ma insel...

emanuel
18 Feb 2003, 13:11
Nu te inseli... este un film exceptional care ne dovedeste inca o data ca Edward Norton este un ACTOR!
M-a impresionat foarte mult. Iar muzica este fenomenala.

MinRep
18 Feb 2003, 18:40
La cate filme as putea insira...

- The Hours
- The Pianist
- Frida
- Gangs of New York
- Catch Me If You Can
- Chiago (de amoru' artei)
- Far From Heaven
- Confessions of a Dangerous Mind
- Parla con ella

Si ce ati mai zis voi si am omis eu!

Bogie
26 Feb 2003, 00:50
Cineva a pomenit de rendez-vous cu Rama. Ar putea sa scrie niste detalii? Cine joaca, regizor etc.

HoruS213
26 Feb 2003, 13:45
1 Lord Of The Rings - The Two Towers
(*) (*) (*) (*) (*)
2 X-Men2
(*) (*) (*) (*) (*)
3 Matrix- Reloaded
(*) (*) (*) (*) (*)
4 The Incredible Hulk
5 Terminator 3 - Rise of the Machines
(*) (*) (*) (*) (*)
6 Bad Boys 2
7 Matrix - Revolutions
(*) (*) (*) (*) (*)
8 Lord Of The Rings - Return Of The King
(*) (*) (*) (*) (*)

Gaandalf
26 Feb 2003, 14:04
1 Lord Of The Rings - The Two Towers
2 X-Men2
3 Matrix- Reloaded
4 Terminator 3 - Rise of the Machines
5 Matrix - Revolutions
6 Lord Of The Rings - Return Of The King

MinRep
26 Feb 2003, 14:23
Ce locatii, "Rivendell", "Helms Deep". Gasiti-va un hobby sau o femeie, fratilor!

Macar de data asta ati mentionat si alte filme.

Frodo
26 Feb 2003, 14:27
1. The Pianist
2. Phone Booth
3. SWAT
4. Dreamcatcher
5. The Hours
6. About Schmidt
7. Frida
8. The Hunted
9. Lord of the Rings The Return of the King
10. 21 Grams
:o :o :o

moebius
03 Mar 2003, 00:50
Cineva a pomenit de rendez-vous cu Rama. Ar putea sa scrie niste detalii? Cine joaca, regizor etc.

incearca la www.rendezvouswithrama.com (promitatoare echipa :)) pe langa ce scrie acolo mai sunt cateva articolase pe care le gasesti cu google... nu stiu nici eu prea multe

TuDy_^
09 Mar 2003, 21:14
1. The Return Of The King
(*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*)
2. Matrix-Reincarnat
(*) (*) (*) (*) (*)
3. Matrix-Revolutii
(*) (*) (*) (*) (*)
4. Terminator III
(*) (*) (*) (*) (*)
5. 8Mile
(*) (*) (*) (*) (*)

sorcerer
20 Jun 2003, 00:25
1. Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life
2. Like A Bat Out of Hell: Jeepers Creepers 2
3. Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl
4. Terminator 3: Rise of the Machines
5. The House of the Dead
8)

Leonard
20 Jun 2003, 01:35
1. Kill Bill (Tarantino)
2. Dogville (Von Trier)
3. Gigli (Martin Brest)
4. Burn This (cu Ed Norton)
5. Painted Vail (cu Ed Norton si Naomi Watts)

emanuel, ai idee cand vor aparea astea la noi? (ultima data cand m-am uitat pe 'in curand' nu vazusem nimic din astea)

emanuel
20 Jun 2003, 08:10
Deocamdata a fost programat numai Gigli: 28.11.2003.

Celelalte, in functie de studiouri... daca sunt pe "independente" nu prea au sanse, daca sunt pe "majors" (Fox, Columbia, Warner, Buena Vista) sunt sanse mari sa le vedem pe ecrane.

emanuel
20 Jun 2003, 08:37
Apropo de Gigli, a aparut afisul filmului: CineMagia Gigli (http://www.cinemagia.ro/movie.php?movie_id=4355&hist=1&wnd=_default)
Ca sa-l vezi mai mare, da click pe el.

bill_the_butcher
20 Jun 2003, 16:02
cele mai asteptate filme:

1.terminator 3:rise of the machines
2.bad boys 2
3. the last samurai
4. de ce nu, freddy vs. jason. am vazut trailer-ul, arata destul de bine.

am vazut hulk si este superb.

LeonardPiron
20 Jun 2003, 17:19
astept un film oricum si cu oricine dar bun ca
american beauty
matrix 1
amelie
seven
dar nu continuari idioate care nu au in comun cu originalul decat aceeasi distributie si decoruri.

baubaul
23 Jun 2003, 03:23
Finding Nemo

Bruce Almighty

Dumb and Dumberer When Harry met Lyod n-am mai vazut de mult o comedie fara logica !:)
Pirrates of the Caribbean...cand o ajunge si pe la noi...

Silvery thorn
26 Jun 2003, 14:16
The return of the king
T3
MI3
Star Wars Episode III
American Pie 3
Finding Nemo si Looney Tunes: Back in Action

Holden
26 Jun 2003, 21:46
Lilya 4-Ever (am auzit ca a fost la TIFF)
Finding Nemo (sper sa fie o reusita de calibrul Monsters Inc sau Shrek)
Irreversible
Prozac Nation
Identity

Cat despre lista cu 3-uri in coada incluzand: Matrix, LOTR, Terminator .. le-as include in cateogoria celor mai asteptate (si previzibile) filme. Exceptie face poate doar M. I. 3 si, cand scriu asta, ma gandesc la regizorul in terenul caruia a cazut mingea cu numarul 3. Poate ca-i va purta noroc.

blitz43
27 Jun 2003, 09:07
Despre Irreversible bag mâna-n foc ca n-o sa vina la noi pe ecrane. E prea violent :evil: :D . In ceea ce priveste Identity, respec! :wink:
Va salut!

bill_the_butcher
27 Jun 2003, 21:41
pt. holden, sau cine a scris mesajul cu terminator 3-previzibil.
tu crezi ca terminator 3 este film previzibil? sau matrix revolutions? n-ai de unde sa stii de matrix in alt matrix, lordul inelelor mai inteleg, am citit cartea.

tu zici de irreversible. ala-i film? viol de 10 minute + memento + monica bellucci= film frantuzesc, daca s-ar putea spune, violent. francezii chiar nu mai au idei prin care sa iasa in evidenta.
sincer, filmele snuff(si nu alea trucate) sunt realiste: canibali, violente de strada, nu irreversible.
copii, vedeti irreversible, daca doriti sa aflati cum luati 15 ani de puscarie!!!!!!!!!!!
vreti film violent cu adevarat: saving private ryan, gangs of new york, fight club, portocala mecanica(nu ca celelalte, dar pt. vremea lui...)

identity astept sa-l vad si eu, il voi vedea saptamana asta, te voi anunta cum a fost. oricum simt aceleasi 'emotii' chit ca vad un film la cinema, pe caseta, sau la calculator.

spartacus
08 Jul 2003, 14:22
Servus, fratilor! No, mah, daca sunteti asa ahtiati dupa liste cu filme d-astea noi, lasati-l pe taticu' sa va puna la curent cu fresh/urile... dar nu acu', ca deja suntem la juma de an. Oricum, no sa va uit si, in dec., va trimit lista cu cele mai asteptate fille ale 2004, k?...
Deocamdata, vreau si io sa stiu daca aveti habar de un sequel la Planet of the Apes? Cineva, ceva?... Ai?... No, acu va las! Servus!

Gavriil
09 Jul 2003, 19:09
Ma, eu astept "Cold Mountain". Nu stiti careva cam cum ar fi asta?

spartacus
12 Jul 2003, 11:47
Io unul gabar n-am de Could Mountain. "Baietii" ar trebui sa stie(si despre Planet of the Apes 2)... Nu-i asa, bre?!? :D

Gavriil
13 Jul 2003, 20:51
Draga Spartacus, nu vad sensul mesajului tau!

i_matei
15 Jul 2003, 14:03
Lord of the ring - The return of the king
Terminator 3
League of extraordinary gentlemen
Pirates of the Caraibean
Little Nemo
Identity

Anu asta cred ca e mai reusit din punct de vedere al premierelor, nu-i asa? Voi ce credeti?

emanuel
15 Jul 2003, 14:23
Little Nemo
Anu asta cred ca e mai reusit din punct de vedere al premierelor, nu-i asa? Voi ce credeti?

Este Finding Nemo... si intr-adevar fata de alti ani am avut (si vom avea parte in continuare) de filme de sine statatoare, reusite fara a fi continuari, dar nu trebuie neglijate nici sequel-urile... Bad Boys II, Tomb Raider 2, X-Men 2, Matrix Reloaded & Revolutions, etc...
La categoria filme "bune" (non-sequel) mi-au ramas in minte Insomnia, Phone Booth, Identity, 25th Hour, Catch Me If You Can.

i_matei
15 Jul 2003, 14:29
Ai dreptate daca te gandesti din punctul de vedere al premierelor din ROMANIA...
De exemplu Insomnia a venit la noi dupa mai bine de un an...
Catch me if u can, cam la 6 luni...
In afara de premierele mondiale la noi filmele ajung cu destula intarziere...
Noroc cu divx-ul... Tot respectul pentru omu care l-a inventat... asa am ajuns si io sa vad cam toate filmele cu cateva saptamani inainte de a ajunge la cinema...
Oricum nu se compara sa vezi un film la cinema, fata de computer/TV, fie el si DVD/divx... nu stiu e un cu totul alt feeling

TLD
16 Jul 2003, 15:03
Topul meu arata cam asa:
1. Matrix Revolutions(sper ca nu ma va dezamagi)
2. The return of the king (sigur nu ma va dezamagi)
3. Bad Boys 2(super film)

raptor
24 Jul 2003, 13:48
Doar si numai Return Of The King.Poate la alt film nici nu mai merg anu' asta.(yeah,right.... :lol: )

TLD
24 Jul 2003, 15:31
Mai bagati-ma si la Underworld
E super misto filmu

TLD
27 Jul 2003, 08:42
Si posibil de urmarit: Kil Bill, BB2, Once Upon A Time In Mexico...

Leonard
31 Aug 2003, 05:57
mai aduc aici ultimele 3 filme in care joaca Sean Penn (din 2003), pe care abia astept sa le vad, mai ales cand am vazut de cine sunt regizate:

Mystic River (R: Clint Eastwood), mai joaca si Kevin Bacon, Tim Robbins
21 Grams (R: Gonzales Inarritu), mai joaca si Benicio del Toro, Naomi Watts
It's All About Love (R: Thomas Vinterberg), mai joaca si Joaquin Phoenix

sper sa ajunga si pe ecrane la noi astea... candva.

TLD
31 Aug 2003, 06:51
Despre primul cred ca o sa-l aduca cineva la noi, dar urmatoarele - nu se stie...

Alex Leo Serban
31 Aug 2003, 08:59
vazut 'mystic river' la cannes (1/2 din el...): jucat bine, dar per total - banal :roll:
ma rog, unora o sa le placa, da dupa mine, nenea clint ar face mai bine sa se ocupe de golf... nu mai are nimic de spus!
vinterberg nu ma pasioneaza, vazut 'festen' si necazut deloc pe spate: 'dallas & dynasty' in stil dogma... so fachin' uat!?!

PoliFanAthic
31 Aug 2003, 09:20
Filmele pe care le astept acuma nu se chiar grabesc sa apare. O mare parte din ele se afla inca in stadiul "filming". In primul rand este Resident Evil:Apocalypse, fiindca am si eu sperante ca filmul poate iesi bine daca P.W. Anderson s-a inspirat mai mult din joc decat din propria lui bibilica de aceasta data.
Alt film pe care il astept cu mult entuziasm este Harry Potter and the Prisoner of Azkaban. Am convingerea ca acesta va fi mult mai bun decat cele anterioare, deoarece: avem un nou regizor, in persoana talentatului Alfonso Cuaron; Sirius Black este interpretat de nimeni altul decat Gary Oldman; au mai pus un strat de x-perience si copiii aia pe ei; si cel mai important, cartea a treia este mult mai buna decat primele doua carti cu o poveste mult mai interesanta.
Totodata ar mai fi Secret Window, Secret Garden, un film cu Johnny Depp care se bazeaza pe un roman de Stephen King. Sincer nu cred ca poate fi senzational, fiindca am citit piesa in cauza, dar prezenta lui Depp intr-un film de King poate fi o combinatie ideala.
Ultimul film de "long term" este Deus Ex. Film care se bazeaza pe jocul cu acelasi nume si care poate cu adevarat sa fie destul de interesant: coruptie, spionaj, terorism, etc
Un film care va apare mai curand este Matrix Rev. pe lista mea. Apoi si Piratii, ca nu i-am vazut. Si cam atat acuma. Mai pot fi si Finding Nemo, Freddy vs. Jason, etc.

moebius
11 Sep 2003, 00:47
presupun ca n-are rost sa sper la russian ark, nu? desi parca are deja vreo 2 ani

Danny
11 Sep 2003, 01:33
Indiana Jones 4

PoliFanAthic
11 Sep 2003, 07:59
Si eu astept cu mare nerabdare Indiana Jones. Am citit ca n-o sa vrea sa utilizeze CGI.

Dan Gerose
17 Sep 2003, 19:21
Sunt "pe teava" mai multe filme adevarate, unele avind deja premiera in Occident: Kill Bill (Tarantino), Matchstick Man (Ridley Scott), Once Upon a Time in Mexico (Rodriguez), Spy Kids 3D (Rodriguez), Intorelable Cruelty (fratii Coen). Fara a mai vorbi de ultimul Matrix sau Lord of the Rings...

Leonard
18 Sep 2003, 00:19
eu astept cel mai mult niste filme care nu stiu daca vor aparea la noi:
21 Grams (Inarritu) - am mai zis de el
si ultimul film al lui Vincent Gallo, "The Brown Bunny". Stiu ca e foarte prost apreciat de critica, dar eu vreau sa-l vad, fiindca mi-a placut foarte mult primul sau film "Buffalo 66". Am observat pe imdb ca doar la Cannes a rulat versiunea completa (119 minute), la Toronto a fost o versiune de doar 90 min. Ma intreb cate minute ar ramane daca - prin vreo minune - ar ajunge si pe la noi...

Gaandalf
18 Sep 2003, 17:34
1 - Lord of the Rings - Return of the King
2 - Matrix Revolutions
3 - league of Extraordinary Gentelmen

PoliFanAthic
18 Sep 2003, 21:19
Mi se pare ca "liga..." e slabut.

Gaandalf
19 Sep 2003, 00:09
Mie din trailer mi-am tras o parere destul de buna ... bune efecte ... da tu de unde l-ai vazut ? De pe Net ?

Gaandalf
19 Sep 2003, 00:11
Si eu astept cu mare nerabdare Indiana Jones. Am citit ca n-o sa vrea sa utilizeze CGI.

Corect - asha am citit shi je - k cica vor sa-l faka cat mai autentic posibile fara prea multe C.G.Is ... k in prima poarte cica bolovanul ala mare era de-adevaratelea ... asta da film baietzi .. asha simtzi k s-a muncit mult la el ....

Leonard
19 Sep 2003, 00:18
vad ca majoritatea asteptati continuari ale unor filme de succes...
ciudat, dar eu nu astept cu mare nerabdare nici o continuare (sequel) la vreun film. nu ma incanta cu nimic ideea. chiar m-as revolta daca la vreunul din filmele mele favorite ar hotari cineva sa faca un sequel. si The Matrix era printre filmele mele favorite, acum nu mai e...
Eu astept filme cat mai neobisnuite, cat mai diferite fata de tot ceea ce am vazut pana acum.

PoliFanAthic
19 Sep 2003, 05:49
E cam generala afirmatia ta. Extrem de convenabila, caci poate acoperi toate filmele.
Oricum am un nou film pe lista, anume Bubba Ho-tep.

christi
19 Sep 2003, 10:48
KILL BILL!!!!!!!!!!

ArsDeViu
29 Sep 2003, 22:28
Cred ca va fi interesant,Bubba Ho+Tep.

Eu tot astept Freddy Vs Jason, dar se pare ca degeaba.

Gaandalf
30 Sep 2003, 14:40
Cred ca va fi interesant,Bubba Ho+Tep.

Eu tot astept Freddy Vs Jason, dar se pare ca degeaba.

Ashtepta tu mult shi bine - k pana vine filmu asta la noi ieshim la pensie cu totzii ...Romanii sunt varza mah!

Arhanghell
05 Oct 2003, 02:33
eu astept cu mare nerabdare Veronica Guerin si It Runs in the Family
:P
...si Kill Bill

Dan Gerose
06 Oct 2003, 16:03
Asteptam, printre altele, Once Upon a Time in Mexico. Acum, dupa ce l-am vazut, ma declar dezamagit. :(

Dan Gerose
09 Oct 2003, 15:18
Am vazut aseara Matchstick men, ultimul film al lui Ridley Scott, cu Nicholas Cage in rolul principal. E splendid ! Scenariu bun, rolul si jocul lui Cage - excelent. Merita vazut neaparat, mai ales ca am inteles ca va rula si pe ecranele noastre in curind.

ulrich
17 Feb 2004, 00:45
the passion of the christ.

Nightwane
17 Feb 2004, 12:02
Mar Adentro

Holden
17 Feb 2004, 12:44
Tare mi-e ca acest "Passion of Christ" este o mare cacealma. Lucratura mediatica este insa bine tintita - un nou punct de vedere asupra patimilor lui Hristos aduce intotdeauna dupa el luari de pozitii din partea bisericilor crestine, sesizari ale comunitatilor evreiesti si un mare tam tam generalizat. Despre ce alt film ati mai auzit la stiri in ultima vreme ? Nu-mi raspundeti, rogu-va, Lord of the Ring. Pleaseeee

PoliFanAthic
17 Feb 2004, 18:05
Pai, considerand ca avem "neamuri" in film, se explica de ce au ajuns stiri pana si la delicioasele noastre posturi de televiziune.
Am auzit de Cold Mountain. E un film maret, doar fiindca a fost filmat in Romania, se intelege.

Gaandalf
18 Feb 2004, 11:25
Nu mai am rabdare VREAU ALIENS VS PREDATORS :o :o :o

TLD
18 Feb 2004, 17:07
Ce avp eu vreau sa vad cele 2000 de vfx-uri din star wars-ul codas, ca sa-i zic asa... Tot la ideea ca va fi ultimul din serie raman! ;)

BeNnY
18 Feb 2004, 17:49
Deja actorii au semnat pentru 7-8-9 asa ca nu se termina aici!

TLD
18 Feb 2004, 18:06

Mah vrei sa vezi ca o sa iasa o porcarie! Eu zic ca-i cea mai mare tampenie.. Serie de 9 filme... :roll: O idee super proasta! :( Sad sad sad! Pacat ca o sa ne uitam peste cateva zeci de ani, cand apare episodu 9 (la cinema), la pro vazand episodul 6 care punem pariu ramane za best of za best!

Gaandalf
18 Feb 2004, 18:22
Ce avp eu vreau sa vad cele 2000 de vfx-uri din star wars-ul codas, ca sa-i zic asa... Tot la ideea ca va fi ultimul din serie raman! ;)

Nu lua in batjocora titlul de AVP k ne suparam maretze spadasin!

Mai este o viatza intreaga de ashteptat pana la Star Wars asha k "put th ba words down and step away from AVP"

ArsDeViu
18 Feb 2004, 21:53

Nu au semant toti actorii. A semant doar Chewie, la vremea respectiva.
Partile VII, VIII si IX sunt deocamdata zvonuri.

In alta ordine de idei anul trecut se vorbea serios de Batman VS Superman, dar se pare ca regizorul s-a implicat in alt proiect.
Asta de film...

BeNnY
18 Feb 2004, 21:57
Pai si "Chewie" credeti ca o sa joace de unul singur?

Oricum... filme asteptate anul asta mai mult printre "copii" sunt SpiderMan 2 si Harry Potter: Prizonierul din Azkaban

ArsDeViu
18 Feb 2004, 22:05
Ar fi ceva sa joace Chewie singur. S-ar numi Star Wars 7:Chewie's Revenge:))

Cat despre Harry Pothead...Nu'l prea inghit.
Spidey 2 ~~ iep, iep, iep

TLD
18 Feb 2004, 22:50
Ar putea! Un script excelent ar fi: Chewee alergand pe parcursul filmului dupa lucas strigand: "DE CE DRAQ A TREBUIT SA MAI FACI O TRILOGIE SEQUEL?! NU TI-AU AJUNS BANII?!"...

Pai asta da blockbuster! :D

ArsDeViu
19 Feb 2004, 23:12
Ar fi super tare :lol:

raptor
20 Feb 2004, 10:41
Un film romanesc bun,cu titlu decent,care sa nu fie despre handicapatzi,traficanti,prostituate sau proTV.

Ba nu,cu prostituate e bine.

Gaandalf
20 Feb 2004, 13:28
Ar fi ceva sa joace Chewie singur. S-ar numi Star Wars 7:Chewie's Revenge:))

Cat despre Harry Pothead...Nu'l prea inghit.
Spidey 2 ~~ iep, iep, iep

Potthead :lol: :lol: putzin mai shtiu faza asta...

Spidey 2 de abea ashtept sa vad cum a ieshit ... :o

BeNnY
20 Feb 2004, 19:50
La Spidey 2 sunt pareri foarte impartite..... :roll:

Cat despre "Potthead" chiar daca adultii n-o sa se uite la el, sunt milioane de copii care o sa cumpere bilete la filmul asta! Ganditi-va un pic ca Rowling este acum cea mai bogata scriitoare in viata! :lol:

PoliFanAthic
20 Feb 2004, 20:27
Mey, deci, mie Spider-Man 1 mi-a lasat un gust ciudat in fundul gurii.
Si cat despre Harry, eu am convingerea ca acest film va fi cel mai bun, nu numai de pana acuma, ci probabil si din intreaga serie. Combinatia intre cel mai intrigant dintre romane si un regizor deosebit ar trebui sa aiba succes.

BeNnY
20 Feb 2004, 20:34
Eu am citit toate cele 5 carti Harry Potter si mi-au placut foarte mult! Mai ales a 5-a! Sper ca vor fi investiti bine cei 308 milioane de dolari in al III-lea film :lol:

Ionutz55
21 Feb 2004, 17:13
Harry Potter este o tampenie. Din ce am vazut pana acum am ramas uimit nu in sensul bun al cuvantului. Oricum astept cu nerabdare Spiderman 2, Troya si Ce va fi maine, parca asa se traduce

emanuel
21 Feb 2004, 17:19
Ce va fi maine, parca asa se traduce

"Day After Tomorrow - Ce va fi dupa maine" cu acest titlu integral va aparea pe ecrane.

WraIth
22 Feb 2004, 13:45
Ati vazut prezentarea la "Master & Commander"? Pare destul de promitator. Mie mi-a placut.Sper sa-l vad:)

PoliFanAthic
22 Feb 2004, 14:01
Parca a fost deja pe la noi la cinema Master&Commander. Imi pare rau ca nu am apucat sa-l vad.

Gaandalf
22 Feb 2004, 14:49
Parca a fost deja pe la noi la cinema Master&Commander. Imi pare rau ca nu am apucat sa-l vad.
Am auzit k nu prea a incasat cat se ashtepta sa incaseze shi nici nu a avut impactul dorit ... so ?
Din curiozitate o sa vreau sa-l vad shi eu ddar nu sunt prea entuziasmat ...

Sm�agol-Gollum
25 Feb 2004, 22:06
Din cate am auzit nu este chiar asa o capodopera!!

BeNnY
25 Feb 2004, 22:15
Eu am auzit ca e foarte bun... dar asta din auzite... a fost la noi prin cinematografe dar nu s-a inghesuit asa mult lumea sa-l vada... nici eu nu l-am vazut

Ionutz55
25 Feb 2004, 22:34
Eu unu astept sa vad Troya, Ce va fi maine, Omul paianjen 2 si altele :D

BeNnY
25 Feb 2004, 22:38
"ce va fi maine" ? Ala e film? Si daca da, ce film e?

EgoN
26 Feb 2004, 00:00
referitor la master and commander...dintre filmele care sunt nominalizate la oscaruri (ce-i drept n-am vazut seabiscuit) asta-i favoritul meu...

MinRep
26 Feb 2004, 10:24
"ce va fi maine" ? Ala e film? Si daca da, ce film e?

E cumva filmu' ala postapocaliptic (parca...) a lui Emmerich? Cu New York-ul invadat de ape?

emanuel
26 Feb 2004, 10:26
Da exact ala. Day After Tomorrow - Ce va fi dupa maine

IceyU
26 Feb 2004, 23:49
Io raman gandinduma la avp si dain cate am vazut io omu so gandit ceva timp pana sa-l faca asa ca ar tre sa fie mistocut.
Cel mai tare mi se pare "moto" lor:
"Whoever wins ... we lose."

ArsDeViu
27 Feb 2004, 00:48
Io raman gandinduma la avp si dain cate am vazut io omu so gandit ceva timp pana sa-l faca asa ca ar tre sa fie mistocut.

You can bet your ass ca va fi super.

De abia astept sa vad Shrek 2. Partea 1 a fost tare de tot. Poate mai tare decat Finding Nemo.

Gaandalf
27 Feb 2004, 01:41
TROY
Spidey 2
AVP
HELLBOY
VAN HELSING
Toate sunt moarte curata .... :o

IceyU
27 Feb 2004, 07:04
Yap , aici ai dreptate.
Dar io cred ca ai uitat un film care merita si el pus acolo foarte mult.Shrek 2 :D

BeNnY
27 Feb 2004, 07:06
Si Garfield! :wink:

IceyU
27 Feb 2004, 07:11
K man if you say so dar o data e de ajuns :P

BeNnY
27 Feb 2004, 07:21
Se mai intampla... il rog pe Emi sa stearga unul din cele 2 posturi identice... :roll:

IceyU
27 Feb 2004, 07:27
Pai nu ai tu man un X in dreapta postului ?? ala e delete

BeNnY
27 Feb 2004, 07:39
Nu am decat Edit si Citat... acum te rog hai sa lasam si pe altii sa vorbeasca ca nu-mi place sa vorbim asa doar noi 2... :roll:

IceyU
27 Feb 2004, 07:41
looooooooooooool

Pai forumisti dorm acu man dupa petrecerea de aseara asa ca te-ai ales cu mine pe cap :P

Oricum te las in voie ca tre sa plec :(

ArsDeViu
28 Feb 2004, 01:38
TROY
Spidey 2
AVP
HELLBOY
VAN HELSING
Toate sunt moarte curata .... :o

Troy--si eu il astept; nu am dubii ca va fi un succes
Hellboy & Van H--cu toate ca le astept nerabdator, am o presimtire ca nu vor fi asa cum am vazut in trailer-e

aditza2004
28 Feb 2004, 08:10
Eu astept cu nerabdare Troy,Spiderman 2,harry potter 3,passion ...
cam atat :lol: :lol:

ogto
28 Feb 2004, 09:35
Astept cu nerabdare Kill Bill: Volume 2... In afara de asta nu sunt filme care sa le astept... Ce va fi va fi... Mai astept sa apara Star Wars: Episode III in anul 2005...

Gaandalf
28 Feb 2004, 19:49
Troy--si eu il astept; nu am dubii ca va fi un succes
Hellboy & Van H--cu toate ca le astept nerabdator, am o presimtire ca nu vor fi asa cum am vazut in trailer-e
Io sunt sceptic cu HELL BOY din ce am vazut in trailer ... sper sa ma inshel ... da cred k o sa ne pregatim sa vedem ceva gen SPIDERMAN 1 - and that's gonna suck! :(
Van Helsing - sper din tot sufletu sa iasa cum trebuie....
TROY a riscat mult pentru ca pana la urma cam vrea sa calce pe urmele filmului GLADIATOR nu GLADIATORUL cum zici mai totzi ... Shi pun pariu pe orice k o sa fie comparat cu el ... [/b]

BeNnY
28 Feb 2004, 20:08
Ati vazut castul de la TROY? Pe mine unul m-a impresionat... mai ales ca joaca Peter O'Toole (parca asa se scrie)

ogto
28 Feb 2004, 20:13
Bai Benny, tu a-i vazut macar un singur film cu Peter O'Toole de esti asa de impresionat ca este in cast? Intreb si eu asa...

aditza2004
28 Feb 2004, 20:26
Bai Benny, tu a-i vazut macar un singur film cu Peter O'Toole de esti asa de impresionat ca este in cast? Intreb si eu asa...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ...sa vedem cum raspunde benny....
Iti dau dreptate ogto ....Benny ..de ce esti asa impresionat de prezenta lui Peter O'Toole??

Ionutz55
28 Feb 2004, 22:07
Care dintre voi a vazut bonusul de la Ice Ige?? E adevarat e cam vechi dar spunetzi si voi parerea

ogto
28 Feb 2004, 22:23
Hm... Eu stiu defapt unul din motive pt. care la impresionat pe Benny Peter O'Toole. Marele motiv, sau unul dintre ele... Pt. ca a luat un Oscar pt. nush ce chestie, Oscar Onorabil, nu pt un film, anul trecut si a avut MULTE nominalizari si No Oscar, ca altfel nu lua Honorary Oscar anul trecut... Asta la impresionat cu Peter O'Toole, Nominalizarile si Oscarul

BeNnY
28 Feb 2004, 22:24
Am vazut doua filme cu Peter O'Toole

Si sunt asa impresionat ca apare si el in filmul asta pentru ca e foarte batran... si nu credeam ca mai joaca in filme la varsta asta... Mai ales dupa ce a primit "Lifetime achievement award" de la Academie...

ogto
28 Feb 2004, 22:47
Ce filme ai vazut cu el?
Nu e batarn ca sa joace in filme... Daca te gandesti la John Lennon si Walter Maghtau (nu am scris corect, ma scuzati...), care joaca in filme de o viata intreaga si au jucat pana la moarte (ca amandoi au murit... Saraci...), nu este un caz special cel al lui Peter :D...

ogto
28 Feb 2004, 22:59
Vroiam sa-mi cer scuze pt gafa MARE facuta de mine in postul anterior. Am confundat din greseala numele lui JACK LEMON cu numele muicianului John Lennon. Ma scuzati, ma gandeam la Jack Lemon si am scris aiurea. Omu face greseli, numai ca eu fac mai des :P...

BeNnY
28 Feb 2004, 22:59
Unul era Global Heresy celalalt nu-l mai stiu :roll: dar stiu ca erau 2...

Cat despre Walter Matthau si JACK LEMMON da... respect! Da` aia nu prea aratau de 80 de ani... Peter O'Toole care vad ca are 72 de ani arata de mai mult parca....

ogto
28 Feb 2004, 23:02
Walter Matthau si Jack Lemmon, daca te uiti la poze, de la 55 de ani in sus, nu sau mai schimbat DELOC... Peter O'Toole e si el batran, dar actorii batrani nu-rari> Ma rog... Oricum, toti trei sunt tari...

aditza2004
28 Feb 2004, 23:43
Cel mai tare dintre ei este Jack Lemmon

BeNnY
28 Feb 2004, 23:46
Jack Lemmon si Walter Matthau mie mi s-au parut la egalitate... dar asta din punctul meu de vedere

aditza2004
29 Feb 2004, 00:01
Nu stiu de ce..dar parca walter era mai slab in interpretare decat jack....mie nu prea mi-a placut de walter....insa pt jack..tot respectu

ogto
29 Feb 2004, 00:53
Eu il prefer pe Walter Matthau... Jack are figura de fraier. SI Matthau parca ar fi gangster... Cine a vazut filmul In care el juca cu Jack si era asasin platiti la un motel iar Jack il tot batea la cap si incerca sa se sinucida. Numele lul Water in film era: Trabucco, si al lui jack era: Cloony. Stie cineva filmul? Este super tare...

Leonard
29 Feb 2004, 13:36
mai aduc aici ultimele 3 filme in care joaca Sean Penn (din 2003), pe care abia astept sa le vad, mai ales cand am vazut de cine sunt regizate:

Mystic River (R: Clint Eastwood), mai joaca si Kevin Bacon, Tim Robbins
21 Grams (R: Gonzales Inarritu), mai joaca si Benicio del Toro, Naomi Watts
It's All About Love (R: Thomas Vinterberg), mai joaca si Joaquin Phoenix

sper sa ajunga si pe ecrane la noi astea... candva.

asta scriam la 31 august 2003... Felicitari distribuitorilor romani (InterCom, New Films si Independenta) care le-au programat pe toate in primavara aceasta! Se pare ca totusi mai merge ceva in tara asta.
unde va rula It's All about Love (ca vad ca nu scrie pe site)? As vrea sa-l (re)vad la Mall, pentru imaginea superba.

Gaandalf
02 Mar 2004, 12:59
Care dintre voi a vazut bonusul de la Ice Ige?? E adevarat e cam vechi dar spunetzi si voi parerea
Gone Nutty a fost nominalizat la Oscaruri ... duuuuh!

christi
02 Mar 2004, 15:11
Gone Nutty a fost nominalizat la Oscaruri ... duuuuh!

Din pacate a pierdut :(

SadSpot
08 Mar 2004, 10:04
Salut, mai. De ce nu gasiti si voi un loc pe pagina asta ca sa dati progamul de la Cinemateca? Suntem unii sincer interesati. :roll:

Sergiu Nicolaescu
08 Mar 2004, 10:11
Ia de aici:

PROGRAMUL SÃLII UNION PENTRU LUNA MARTIE
STAGIUNEA 2003-2004

LUNI 8 MARTIE
1. ora 15.00
MACLOVIA (III). Mexic, 1948. R: Emilio Fernandez. Cu: Mar�*a Félix, Pedro Armendáriz, Carlos López Moctezuma, Columba Dom�*nguez, Arturo Soto Rangel. Dramã. S. rom.
Într-o insulã izolatã – Janitzio – ultimii descendenþi ai vechii seminþii a indienilor ascultã de primitive ºi severe „legi ale pãmântului”, conduºi de un ºef intolerant – Don Macario. În acest mediu izbucneºte dragostea pãtimaºã dintre cel mai sãrman pescar din insulã – José Maria – ºi frumoasa Maclovia, fiica lui Don Macario. Dupã numeroase aventuri, Don Macario e câºtigat de partea tinerilor – convins de puritatea ºi statornicia sentimentelor ce-i unesc. (Asistãm ºi la înfrângerea unui sergent din armata guvernamentalã, comandantul micii unitãþi militare cantonate în Janitzio, rivalul înverºunat al lui José Maria.) În final, tinerii cãsãtoriþi, scãpaþi ca prin minune de furia mulþimii, pãrãsesc satul natal, în cãutarea unui loc mai propice dragostei lor.
2. ora 16.45
DINCOLO DE NISIPURI (VI). România, 1973. R: Radu Gabrea. Cu: Dan Nuþu, George Constantin, Mircea Albulescu, Gina Patrichi, Ernest Maftei, Emil Botta. Dramã. Ecranizare a romanului „Îngerul a strigat” de Fãnuº Neagu.
„Dupã ce a sacrificat în bunã parte epica, fãrã a se elibera totuºi de reminiscenþele ei literare, regizorul îºi elaboreazã uneori metaforele într-o stare de precipitare ºi în crizã de timp.” Valerian Sava – 1974 (Cinema)

3. ora 18.45
ADEVÃRATA GLORIE / THE REAL GLORY (IV). SUA, 1939. R: Henry Hathaway. Cu: Gary Cooper, David Niven, Andrea Leeds, Reginald Owen. Film de rãzboi. S. fr.
„Hathaway n-a fost niciodatã un stilist, dar ca desãvârºit tehnician, el a reuºit adesea sã transforme un material oarecare într-un film merituos. Un exemplu tipic este Adevãrata glorie. […] Existã ºi aici un trio – formula preferatã de regizor – format din Gary Cooper, David Niven ºi Broderick Crawford. […] David Niven îºi confirmase deja calitãþile ºi-ºi definise tipul pe care, cu mici variaþiuni, l-a adus pânã în zilele noastre: tipul englezului tradiþional, dotat cu autoironie, lucid pânã la cele mai absurde consecinþe. Cinstit pânã la naivitate. ªi, amãnunt deloc neglijabil, iubit ºi disputat de femei.” – Kingsley Canham – 1973 (The Hollywood Professionals)

MARÞI 9 MARTIE
1. ora 15.00
RUBEDENIILE / RODNIA (V). URSS, 1981. R: Nikita Mihalkov. Cu: Nonna Mordiukova, Iuri Bogatîrev, Svetlana Kriucikova, Andrei Petrov. Comedie dramaticã. S. rom.
„O þãrancã îi face o vizitã fiicei ei la oraº ºi aflã cã aceasta s-a despãrþit de bãrbatul ei ºi trãieºte cu altul. Cât despre fostul ginere, el s-a recãsãtorit ºi are doi copii. Personajele foarte bine creionate, cu fineþe ºi ironie ºi mai ales fenomenala Nonna Mordiukova – rãsfãþatã de regizor prin partitura actoriceascã atât de complexã – ni-l descoperã pe Mihalkov ca un extraordinar regizor.” – Vasil ªadunski – 1982 (Le film sovietique)
2. ora 16.45
RÂUL CARE URCÃ MUNTELE (VI). România, 1977. R: Cristiana Nicolae. Cu: Gheorghe Cozorici, Valeria Seciu, Catrinel Dumitrescu, Emanoil Petruþ, Olga Bucãtaru, Nineta Gusti, Gheorghe Mezenrath, Mircea Daneliuc.
„Periplul unui adolescent care se declarã major, pentru a se înrola voluntar pe front, în vara lui 1944. Fiecare întâmplare de rãzboi va fi un pas spre maturitate.” – Tudor Caranfil (Dicþionar de filme româneºti)
3. ora 18.45
ADEVÃRATA GLORIE / THE REAL GLORY (IV). SUA, 1939.

MIERCURI 10 MARTIE
1. ora 15.00
RÂUL CARE URCÃ MUNTELE (VI). România, 1977.
2. ora 17.00
ELECTRA / ELEKTRA (VIII). Grecia, 1962. R: Michael Cacoyannis. Cu: Irene Papas, Aleka Castelli, Yannis Feris, Theanno Ioannidou, Notis Peryalis, Takis Emmanouel. Ecranizare. S. rom.
„Având ca punct de plecare tragedia lui Euripide, Cacoyannis reuºeºte în întreprinderea lui, aceea de demitizare, numai printr-o perfectã raportare la opera literarã, la interpreþi, la locuri, dar ºi pentru a exploata elementul tragic prezent mai mult sau mai puþin evident în întreaga sa operã.” – Mirella Georgiadou – 1976 (International Guide)
3. ora 19.00
ANONIMUL VENEÞIAN / ANONIMO VENEZIANO (VIII). Italia, 1970. R: Enrico Maria Salerno. Cu: Florinda Bolkan, Tony Musante. Dramã. S. rom.
„Poveste despre iubire ºi moarte, de un rãscolitor rafinament plastic.” – Tudor Caranfil – 2002 (Dicþionar universal de filme)

JOI 11 MARTIE
1. ora 14.30
DINCOLO DE NISIPURI (VI). România, 1973.
2. ora 16.30
CHAPLIN (VIII). M. Britanie-SUA, 1992. R: Richard Attenborough. Cu: Robert Downey Jr., Dan Aykroyd, Geraldine Chaplin, Kevin Dunn. Film biografic. S. rom.
„O detaliatã biografie a lui Charlie Chaplin, care începe din copilãria lui sãrãcãcioasã în Londra, trece prin zilele primelor filme realizate cu Mac Sennett ºi ajunge la perioada de celebritate internaþionalã ºi scandal.” – Leonard Maltin’s Movie & Video Guide – 2002
3. ora 19.00
MINCIUNA CEA MARE / THE GREAT LIE (I). SUA, 1941. R: Edmund Goulding. Cu: Bette Davis, Mary Astor, George Brent, Lucile Watson. S. rom.
„Faptul cã acest film nu este spectaculos este compensat de jocul remarcabil al actorilor. George Brent, apreciat în general pentru rolurile sale de gentilom anglo-saxon, e la înãlþimea talentului lui Bette Davis, cu care a fãcut în multe filme un cuplu deosebit de reuºit.” – Gabriele Baldini – 1954.

VINERI 12 MARTIE
1. ora 15.00
RUBEDENIILE / RODNIA (V). URSS, 1981.
2. ora 16.45
JOHNNY GHITARÃ / JOHNNY GUITAR (II). SUA, 1955. R: Nicholas Ray. Cu: Joan Crawford, Sterling Hayden, Mercedes McCambridge, Scott Brady, Ben Cooper, Ernest Borgnine, John Carradine. Western. S. rom.
„În Johnny Ghitarã existã douã filme: cel al lui Ray (relaþiile dintre cei doi bãrbaþi ºi cele douã femei, violenþa, amãrãciunea) ºi un talmeº-balmeº extravagant în stil Joseph von Sternberg, care rãmâne extern operei lui Ray, dar care este foarte plãcut. […] Johnny Ghitarã este un western ireal, feeric, <frumoasa ºi bestia> westernului, un vis din Vest.” – François Truffaut – 1955 (Arts)
3. ora 18.45
ELECTRA / ELEKTRA (VIII). Grecia, 1962.

SÂMBÃTÃ 13 MARTIE
1. ora 15.00
MINCIUNA CEA MARE (I). SUA, 1941.
2. ora 16.45
ANONIMUL VENEÞIAN / ANONIMO VENEZIANO (VIII). Italia, 1970.
3. ora 18.30
ULTIMUL VAL / THE LAST WAVE (VIII). Australia, 1979. Sc: Petru Popescu, Peter Weir, Tony Morphet. R: Peter Weir. Cu: Richard Chamberlain, Olivia Hamnett, David Gulpilil, Nandjiwarra Amagula. Thriller, film fantastic. V. engl.
Convins de existenþa legãturii între moartea unui aborigen ºi o serie de fenomene atmosferice ciudate, un avocat ancheteazã. Pentru el, iminenþa unui tsunami este evidentã.

DUMINICÃ 14 MARTIE
1. ora 14.30
JOHNNY GHITARÃ / JOHNNY GUITAR (II). SUA, 1955.
2. ora 16.30
ELECTRA / ELEKTRA (VIII). Grecia, 1962.
3. ora 18.30
CHAPLIN (VIII). M. Britanie-SUA, 1992.

LUNI 15 MARTIE
1. ora 15.00
JERTFA SUPREMÃ / WINGS OF THE NAVY (IV). SUA, 1939. R: Lloyd Bacon. Cu: George Brent, Olivia de Havilland, John Payne, Frank McHugh, John Litel, Victor Jory, Henry O'Neill. Film de rãzboi. S. rom.
Un film-comandã realizat în ajunul marii conflagraþii mondiale. Firul narativ – doi fraþi aviatori îndrãgostiþi de aceeaºi fatã – constituie pretextul pentru desfãºurarea unui set complet de mijloace propagandistice, relevant pentru studierea mentalitãþilor societãþii americane ale epocii. Cu atât mai mult cu cât raportarea la evenimentele ulterioare – rãzboiul din Pacific – oferã prilejul unor comparaþii semnificative.
2. ora 16.45
SERENADÃ PENTRU ETAJUL XII (VI). România, 1976. R: Carol Corfanta. Cu: Toma Caragiu, Ileana Stana Ionescu, Octavian Cotescu, Mihai Mereuþã, Draga Olteanu-Matei, Olga Bucãtaru, Coca Andronescu, Florian Pittiº, Puiu Cãlinescu, Teofil Vâlcu. Comedie romanticã.
„Un grup de prieteni abia mutaþi <la bloc> organizeazã o petrecere. Prilej de a surprinde […] tipuri umane, viaþa ºi obiºnuinþele lor nu întotdeauna <în pas cu vremea>.” – Tudor Caranfil (Dicþionar de filme româneºti)
3. ora 18.15
CHAPLIN (VIII). M. Britanie-SUA, 1992.

MARÞI 16 MARTIE
1. ora 15.00
COPILAªUL DOMNIªOAREI / THE BACHELOR MOTHER (IV). SUA, 1939. R: Garson Kanin. Cu: Ginger Rogers, David Niven, Charles Coburn, Frank Albertson, Ernest Truex. Comedie romanticã. V. engl.
„O poveste amuzantã ºi atractivã, o culme a creaþiei celor doi actori. Coburn este excelent în rol secundar. Pãpuºa Donald Duck ar acapara filmul, dacã jocul actorilor ºi scenariul nu ar fi atât de reuºite. Petrecerea de Anul Nou ºi exterioarele care îi urmeazã se constituie în scene de dragoste de referinþã.” – Clark Johnson (situl „The International Movie Database” – www.IMDb.com)
2. ora 16.45
DIMINEÞILE UNUI BÃIAT CUMINTE (VI). România, 1966. R: Andrei Blaier. Cu: Dan Nuþu, Irina Petrescu, ªtefan Ciobotãraºu, Mariana Mihuþ, Ion Caramitru. Dramã.
„Dimineþile unui bãiat cuminte marcheazã eliberarea de balastul melodramatic al unei poezii artificiale sau de limitele unei proze aride, într-un film de o captivantã sinceritate.” – Cãlin Cãliman – 1967 (Contemporanul)
3. ora 18.45
JERTFA SUPREMÃ/ WINGS OF THE NAVY (IV). SUA, 1939.

MIERCURI 17 MARTIE

1. ora 15.00
SERENADÃ PENTRU ETAJUL XII (VI). România, 1977.
2. ora 16.30
COPILAªUL DOMNIªOAREI/ THE BACHELOR MOTHER (IV). SUA, 1939.
3. ora 18.15
ONLY YOU (VIII). SUA, 1994. R: Norman Jewison. Cu: Marisa Tomei, Robert Downey Jr., Bonnie Hunt, Joaquim de Almeida, Fisher Stevens, Billy Zane. Comedie romanticã. S. rom.
O tânãrã profesoarã crede cu tãrie cã îi este sortit ca soþul ei sã se numeascã Jason Bradley. Face totuºi cunoºtinþã cu un medic cu care urmeazã sã se cãsãtoreascã, pentru confortul ei financiar. Dar cu numai câteva zile înaintea nunþii, este sunatã de… Jason Bradley, aºa cã viaþa ei sare în aer.

JOI 18 MARTIE
1. ora 15.00
DODSWORTH (IV). SUA, 1937. R: William Wyler. Cu: Walter Huston, Ruth Chatterton, Paul Lukas, Mary Astor, David Niven. Dramã. V. engl.
„Superbã adaptare dupã romanul lui Sinclair Lewis despre un industriaº american între douã vârste care hotãrãºte sã renunþe la afaceri ºi sã plece în Europa, unde gãseºte o lume ghidatã dupã alte valori ºi unde reuºeºte sã-ºi facã noi prieteni. […] Neobiºnuit de matur pentru o producþie hollywoodianã. Trebuie vãzut neapãrat.” – Leonard Maltin’s Movie & Video Guide – 2002
2. ora 17.00
DIMINEÞILE UNUI BÃIAT CUMINTE (VI). România, 1966.
3. ora 19.00
ONLY YOU (VIII). SUA, 1994.

VINERI 19 MARTIE
1. ora 15.00
DESPERADO (VIII). SUA, 1995. R: Roberto Rodriguez. Cu: Antonio Banderas, Joaquim de Almedia, Salma Hayek, Quentin Tarantino. Film de acþiune. S. rom.
„Acest film este, mai mult sau mai puþin, un expansiv remake la El Mariachi, un text plin de umor, realizat manierist ºi calofil, a cãrui soluþie regizoralã este filmarea în relanti.” – Halliwell's Film & Video Guide – 2000
2. ora 17.00
DODSWORTH (IV). SUA, 1937.
3. ora 19.00
CLEO DE LA 5 LA 7 / CLEO DE 5 A 7 (VIII). Franþa, 1961. R: Agnes Varda. Cu: Corinne Marchand, Antoine Bourseiller, Dominique Davray, Dorothée Blank. Dramã. S. fr.
„Cleo e frumoasã, e cântãreaþã de succes, e tânãrã, inteligentã; ar putea fi foarte fericitã, dar… a descoperit pe corpul ei un nodul suspect ºi l-a dat la analizã. Doctorul îi spune sã vinã la 5. La 5 e poftitã sã vinã la 7. ªi de la 5 la 7: aºteaptã. Ce face ea în aceste ceasuri? Nimic, desigur. Sau, mai exact, multe. Lucruri banale, diferite ºi indiferente. Dar, în perspectiva morþii, universul exterior capãtã o stranie înfãþiºare…” – D. I. Suchianu – 1968 (Cinema)

SÂMBÃTÃ 20 MARTIE

1. ora 15.00
FRAÞII MANAKIA (VIII). România-Macedonia-Albania, 2003. R: Sabina Pop. Film documentar.
CÃLÃTORIE ÎN PALESTINA CUPRINZÂND PALESTINA, MUNTELE ATHOS, METEORA (VIII). România, 1932. R: Marcu Breza. Film documentar.
2. ora 17.15
CLEO DE LA 5 LA 7 / CLEO DE 5 A 7 (VIII). Franþa, 1962.
3. ora 19.00
DESPERADO (VIII). SUA, 1995.

DUMINICÃ 21 MARTIE
1. ora 15.00
BARIERA (VI). România, 1972. R: Mircea Mureºan. Cu: Octavian Cotescu, Mihaela Mihai, Toma Caragiu, Ion Besoiu, Gina Patrichi, Dan Nuþu, Mircea Albulescu, Gheorghe Dinicã, Draga Olteanu, Olga Bucãtaru. Ecranizare a romanului omonim al lui Teodor Mazilu. Dramã. V. rom.
„Nu structura în sine m-a atras la romanul Bariera, ci existenþa unui personaj seducãtor – Viþu – cu o psihologie foarte interesantã, un fel de moralist al epocii, situat pe niºte poziþii de avansatã luciditate politicã. Pe de altã parte, m-a interesat lumea acestui om, lumea mahalalelor bucureºtene din timpul celui de-al doilea rãzboi mondial.” – Mircea Mureºan – 1972 (Contemporanul)
2. ora 17.00
DODSWORTH (IV). SUA, 1937.
3. ora 19.00
ONLY YOU (VIII). SUA, 1994.

LUNI 22 MARTIE
1. ora 15.00
CLEO DE LA 5 LA 7 / CLEO DE 5 A 7 (VIII). Franþa, 1962.
2. ora 16.45
BOBORUL (VII). România, 2003. R: Radu Vasile Igazság. Cu: Victor Rebengiuc. Film de animaþie cu actori, scurt metraj.
Urmând pas cu pas textul lui Caragiale, autorul realizeazã o lecturã originalã ºi inteligentã a acestuia. De asemenea, animaþia ºi colajul îi permit sã-ºi rafineze sugestiile ironice. Cum nici Caragiale nu vrea sã ofere soluþii problemei în discuþie – „poporul [...] închinã des, dar sincer, pentru sfânta libertate” – Radu Vasile Igazság lasã ºi el lucrurile aºa cum sunt...
APARTAMENTUL (VII). România, 2003. R: Constantin Popescu. Cu: Nicodim Ungureanu, Laura Ilica, Dana Nedelcu. Scurt metraj de ficþiune.
O farsã fãrã dialoguri între personaje. Un bãrbat îºi dezvãluie infidelitatea din pricina rutinei...
UN CARTUª DE KENT ªI UN PACHET DE CAFEA (VII). România, 2004. R: Cristi Puiu. Cu: Victor Rebengiuc, Scurt metraj de ficþiune. Ursul de Aur pentru scurt metraj, Berlin, 2004.
Drama unui om vãzutã dintr-un restaurant. El constatã cã pentru a obþine ceva, trebuie sã dea iar ºpagã, ca pe vremuri.
TRIPTIK (VII). România, 2003. R: Cãtãlin Cocriº. Cu: Cristi Creþu, Florin Grigoraº, Radu Zetu. Scurt metraj de ficþiune.
„<Nu ne credeþi decât când murim>, <Ultimul muncitor care lucreazã, o face în zadar>, <Curentul electric este generat de iubire>.
Trei afirmaþii paradoxale fãcute pe parcursul a trei poveºti de tip fabulã reunite într-un film de 13 minute.” – Gala filmului românesc, 2003.
ZBOR DEASUPRA UNUI CUIB DE CURCI (VII). România, 2003. R: Ovidiu Georgescu. Cu: Dorina Lazãr, Coca Bloos, Constantin Cotimanis, Tudor Smoleanu, Constantin Drãgãnescu, Alexandru Gheorghiu, Ciprian Nicolãiasa. Scurt metraj de ficþiune.
Oraºul Ploieºti este survolat de un curcan alb hotãrât sã elibereze toate pãsãrile de curte. Dar nimereºte în mijlocul unei poveºti tipic româneºti cu un mort transportat fãrã forme legale, gangsteri ºi foarte multe abuzuri.
3. ora 18.15
DREPTATE ÎN LANÞURI (VI). România, 1984. R: Dan Piþa. Cu: Ovidiu Iuliu Moldovan, Claudiu Bleonþ, Petre Nicolae, Maia Morgenstern, Victor Rebengiuc. Dramã.
„Regizorul construieºte ca fascinat destinul de izolat, de singur pe lume, în mijlocul tuturor, al celui care ºtie cã are ceva anume de fãcut.” – Eva Sârbu – 1984 (Cinema)

MARÞI 23 MARTIE
1. ora 15.00
DESPERADO (VIII). SUA, 1995.
2. ora 17.00
BARIERA (VI). România, 1972.
3. ora 19.00
BOBORUL (VII). România, 2003
APARTAMENTUL (VII). România, 2003
UN CARTUª DE KENT ªI UN PACHET DE CAFEA (VII). România, 2004
TRIPTIK (VII). România, 2003
ZBOR DEASUPRA UNUI CUIB DE CURCI (VII). România, 2003.

MIERCURI 24 MARTIE
1. ora 15.00
HUMORESQUE (II). SUA, 1946. R: Jean Negulesco. Cu: Joan Crawford, John Garfield, Oscar Levant, J. Carrol Naish. Dramã. S. rom.
„Helen Wright, o femeie nevroticã din lumea bunã, remarcã un tânãr violonist plin de ambiþii, Paul Boray. Acesta rãspunde dragostei ei, dar este prea preocupat de muzicã. Helen îl sprijinã, asigurându-i succesul, dar nu poate sã accepte un rol secundar în viaþa lui.” – Jim Beaver (situl „The International Movie Database” – www.IMDb.com)
2. ora 18.15
BOBORUL (VII). România, 2003.
APARTAMENTUL (VII). România, 2003.
UN CARTUª DE KENT ªI UN PACHET DE CAFEA (VII). România, 2004.
TRIPTIK (VII). România, 2003.
3. ora 18.45
CÃDERE LIBERÃ / FALLING DOWN (VIII). SUA, 1993. R: Joel Shumacher. Cu: Michael Douglas, Robert Duvall, Barbara Hershey, Frederic Forrest, Rachel Ticotin, Tuesday Weld. Thriller, film psihologic. S. rom.
Aparent politic, aparent împotrivindu-se defecþiunilor inerente traiului în marile oraºe, filmul ne vorbeºte mai curând despre fragilitatea echilibrului interior, despre graniþa cu totul sensibilã dintre revoltã ºi nebunie. Personajele principale sunt tratate cu deosebitã atenþie, originalitate ºi umor – miraculoasã prezenþã în acest context – iar finalul abdicã total de la cutuma hollywoodianã.

JOI 25 MARTIE
1. ora 15.00
REMBETIKO (VIII). Grecia, 1984. R: Costas Ferris. Cu: Sottiria Leonardou, Mihalis Maniatis, Nikos Kalogherpoulos, Themis Bazaka. Dramã socialã, film muzical. S. rom.
Povestea unei legendare interprete de „rembetiko”. Acest gen muzical s-a nãscut în sânul comunitãþii refugiaþilor din Asia Micã în urma represiunii turceºti din 1922. Dezrãdãcinaþi, ei s-au constituit în Grecia într-o clasã de paria, priviþi cu ostilitate de autoritãþi ºi de autohtoni.
2. ora 17.00
HUMORESQUE (II). SUA, 1946.
3. ora 19.15

VINERI 26 MARTIE
1. ora 15.00
2. ora 16.30
COMPANIA A 7-A SUB CLAR DE LUNÃ / LA SEPTIÉME COMPAGNIE AU CLAIRE DE LUNE (VIII). Franþa, 1977. R: Robert Lamoureux. Cu: Pierre Mondy, Jean Lefebvre, Gérard Jugnot, Henri Guybet, Patricia Karim, Gérard Hérold, André Pousse, Jean Carmet. Comedie. S. rom.
„Cei trei amici din compania a 7-a îºi continuã aventurile. De data aceasta, dupã ce sunt vânaþi de germani, sunt înrolaþi fãrã voia lor în Rezistenþã. Totul se va încheia cu debarcarea aliatã în Normandia.” – Pierrick Brochot – (situl „The International Movie Database” – www.IMDb.com)
3. ora 18.00
CÃDERE LIBERÃ / FALLING DOWN (VIII). SUA, 1993.

SÂMBÃTÃ 27 MARTIE
1. ora 15.00
2. ora 16.30
REMBETIKO (VIII). Grecia, 1984.
3. ora 18.30

FIICELE DOCTORULUI MARCH / LITTLE WOMEN (VIII). SUA, 1994. R: Gillian Armstrong. Cu: Winona Ryder, Susan Sarandon, Gabriel Byrne, Trini Alvarado, Samantha Mathis, Kirsten Dunst, Claire Danes, Christian Bale, Eric Stolz, John Neville, Mary Wickes. Dramã. S. rom.
„O încântãtoare adaptare cinematograficã dupã romanul Louisei May Alcott, despre patru surori devotate care sunt nevoite sã-ºi abandoneze cãminul pãrintesc în contextul Rãzboiului de secesiune.” – Leonard Maltin's Movie & Video Guide – 2002

DUMINICÃ 28 MARTIE
1. ora 15.00
NU VREAU SÃ MOR / DARK VICTORY (I). SUA, 1939. R: Edmund Goulding. Cu: Bette Davis, George Brent, Humphrey Bogart, Geraldine Fitzgerald, Ronald Reagan, Jane Bryan. Film de dragoste. S. rom.
„Judith Traherne, o strãlucitã reprezentantã a lumii bune, aflã cã are o tumorã cranianã. Dupã operaþie se îndrãgosteºte de Frederick Steele, chirurgul care o operase. Acesta realizeazã cã tumoarea se va reface ºi o va ucide. [...] Totuºi, cei doi se cãsãtoresc ºi doctorul începe sã caute un remediu pentru boala lui Judith.” – Ed Stephen (situl „The International Movie Database” – www.IMDb.com)
2. ora 16.45
PESCARUL DIN LOUISIANA / THE TOAST OF NEW ORLEANS (IV). SUA, 1950. Kathryn Grayson, Marion Lanza, David Niven, J. Carrol Naish, James Mitchell, Richard Hageman. Comedie, film muzical. S. rom.
„O cântãreaþã de operã (Kathryn Grayson) întâlneºte în Louisiana un pescar necioplit ºi scandalagiu (Mario Lanza), dar un pescar care cântã minunat! Impresarul ei (David Niven) îl determinã cu greu sã plece la New Orleans ºi sã înveþe sã cânte, dar îºi va regreta hotãrârea când acesta se îndrãgosteºte de divã.” – Ed Lorusso (situl „The International Movie Database” – www.IMDb.com)
3. ora 18.30
CÃDERE LIBERÃ / FALLING DOWN (VIII). SUA, 1993.

LUNI 29 MARTIE
1. ora 15.00
PESCARUL DIN LOUISIANA / THE TOAST OF NEW ORLEANS (IV). SUA, 1950.
2. ora 16.45
CONCURS (VI). Romania,1982. R: Dan Piþa. Cu: Gheorghe Dinicã, Marin Moraru, ªtefan Iordache, Claudiu Bleonþ, Valentin Uritescu. Film parabolã.
„Operã de mesianism laic, rezultatã din acumularea propriilor experienþe consumate în contemporaneitate, experienþe redistribuite unor personaje mai mult sau mai puþin generice.” – Irina Coroiu (Noul Cinema)
3. ora 18.45
COMPANIA A 7-A SUB CLAR DE LUNÃ / LA SEPTIÉME COMPAGNIE AU CLAIRE DE LUNE (VIII). Franþa, 1977.

MARÞI 30 MARTIE
1. ora 15.00
NU VREAU SÃ MOR / DARK VICTORY (I). SUA, 1939.
2. ora 16.45
FIICELE DOCTORULUI MARCH / LITTLE WOMEN (VIII). SUA, 1994.

3. ora 19.00
ULTIMUL VAL / THE LAST WAVE (VIII). Australia, 1979.

MIERCURI 31 MARTIE
1. ora 14.30
ULTIMUL VAL / THE LAST WAVE (VIII). Australia, 1979.
2. ora 16.30
CONCURS (VI). Romania,1982.
3. ora 18.45
FIICELE DOCTORULUI MARCH / LITTLE WOMEN (VIII). SUA, 1994.

mai vrei ?

ogto
08 Mar 2004, 17:28
Multumim Sergiu :D, dar cred ca tot ce ai scris tu aici poate fi gasit la sectiunea "In curand"...

Sergiu Nicolaescu
09 Mar 2004, 07:47
Pai, da !

Leonard
10 Apr 2006, 19:28
Moscow Zero (http://imdb.com/title/tt0488164/), horror cu Vincent Gallo, Oksana Akinshina

gionloc
11 Apr 2006, 12:11
Moscow Zero (http://imdb.com/title/tt0488164/), horror cu Vincent Gallo, Oksana Akinshina

sure sure!!
sper ca Gallo apare in filme acum ca sa-si strange bani pentru vreun nou proiect solo!

anyway, Gallo si Lilja!! :)
8) 8)

Cinemania
11 Apr 2006, 17:58

sa vedem ce-o fi...de Gallo nu ma indoiesc ca va fi - again - tare

pe Oksana de mult astept sa o mai vad si in alte filme

BeNnY
11 Apr 2006, 18:56

Leonardule poate-mi explici si mie de ce-ai dezgropat topicul asta vechi de doi ani cand era asta (http://www.cinemagia.ro/forum/viewtopic.php?p=133870#133870) pe prima pagina la film in general. Asta oricum n-are ce sa caute la acum pe ecrane.