View Full Version : Minority report
Vreau si eu un comentariu, va rog.
christi
19 Sep 2002, 14:39
Am scris ce aveam de spus la "Pareri"... excelent film, abia astept sa il revad...
e un film f interesant, mi-a placut, e o combinatzie de stiluri intre vechi si nou intre modern si conservator.
este f reusit
AUGUSTIN0909
24 Oct 2002, 00:41
L-am vazut acum cateva zile. Spielberg nu poate sau nu stie sa faca un film slab. Mi-a placut ideea de baza a story-ului dar dupa parerea mea in film se regasesc scene din Seven,Fight Club si L.A Confidential. Tom Cruise egal cu el insusi dar bun.
PoliFanAthic
24 Oct 2002, 05:25
N-am ce spune. A fost un film bun, dar nu exceptional...
un sf mediocru...tinand cont ca e de la spilberg si ma asteptam la mai mult ..e slab.
PoliFanAthic
10 Jan 2003, 15:49
Doresc sa rectific ce am spus mai sus. Este un film mult peste medie, care se aproprie de exceptional. Cam 8,5/10 daca ar fi sa dau o nota. Povestea este interesanta, si diferitele chestii ce tin de domeniul fictiunii("paianjanii") sunt foarte buni.
Din pacate sfarsitul m-a dezamagit putin.
sorcerer
20 Jun 2003, 09:57
Mi-a placut filmul. Nu a fost cine stie ce... Destul de interesant in cea mai mare parte. Merge...
(*) (*) (*) / (*) (*) (*) (*) (*)
catallin
20 Jun 2003, 13:27
e o combinatzie de stiluri intre vechi si nou intre modern si conservator
Cred ca ai nimerit-o fff bine cu caracterizarea asta.
Mi-a placut si mie. E un film agreabil facut ca sa satisfaca o paleta mai larga de gusturi chiar daca i se poate reprosa ca nu se baga la apa mare adica nu intentioneaza sa dea pe spate pe nimeni.
origami
20 Jun 2003, 21:13
super tare...
cam asta tre' sa zici pe forum ca sa zici ca ai zis ceva despre un film...
hm...
a fost...da un film interesant, deci in mare parte interesant dar putin ciudat totusi, spre final...dar putin.
si e asa... o combinatie de stiluri... intre interesant si ciudat
mah!
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.