PDA

View Full Version : Queen of the damned

capitain
09 Sep 2002, 01:08
cand apare pe la noi???

de ce nu exista pe listele de "in curand" de pe site cinemagia?!?!?!?

i wanna c it

emanuel
10 Sep 2002, 09:47
Queen of the Damned nu va mai aparea pe ecranele cinematografelor din Romania. Decizia distribuitorilor. De aceea nu-l gasesti la sectiunea "In Curand".
Am o veste buna insa: el a aparut pe VHS si DVD de o saptamana si il poti gasi in magazinele specializate. Titlul romanesc este: "Regina Blestematilor". Alte detalii despre film la sectiunea "Alte noutati video / DVD" de pe site-ul noastru.

capitain
11 Sep 2002, 22:52
Iti multumesc emanuel!

oricum imi pare rau ca nu va mai aparea pe ecrane...mai sunt si alte filme de acest gen (ale caror trailere sunt difuzate, dar apar nnumai pe dvd/vhs)?

NoOne
05 Oct 2002, 22:45
On 2002-09-09 02:08, capitain wrote:
cand apare pe la noi???

i wanna c it

Azi am facut de el. Format divx, tradus. Am vazut primele 3 minute de film si am renuntat sa-l privesc. Am ales in locul lui "Road to Perdition". Acum REGRET.
Nu-i nimic, o sa-l vad maine.

Daca n-ai facut pana acum rost de el, da-mi un mail. Banuiesc ca stii adresa.

NoOne
05 Oct 2002, 22:47
On 2002-10-05 23:45, NoOne wrote:

On 2002-09-09 02:08, capitain wrote:
cand apare pe la noi???

i wanna c it

Azi am facut de el. Format divx, tradus.

Am facuut ROST de el. Asta vroiam sa zic. Ce vrei ? La varsta mea mai uita omu' cate un cuvant - doua...

Pilgrim
28 Dec 2002, 00:10
Flmul este exceptional.... pacat ca nu va fi adus si la noi pe marile ecrane...
Si daca tot suntem la capitolul asta care sunt cristeriile pe baza carora se decide care filem sunt aduse pe ecrane si care nu?
B.O.-ul nu este unul dintre ele sigur, fiindca Q.O.T.D. a fost in top ten in state mai mult timp..

eliza
29 Dec 2002, 16:45
exceptional? vorbesti serios? ma rog, fiecare cu gusturile lui, dupa cum bine se stie, ele se discuta numai cand coincid. queen of the damned e cartea mea preferata, filmul nu mi-a placut nici cat... moulin rouge. and i hated moulin rouge!

ricutza
30 Dec 2002, 23:36
mai mai eliza...doar nu crezi ca te pot lasa in pace in legatura cu Moulin Rouge...nu ti-a placut deloc deloc?

eliza
31 Dec 2002, 01:24
deloc deloc deloc!

raven88
27 Jan 2003, 12:46
Si mie mi-a placut, singurul lucru pe care as putea sa-l reprosez este ca ... se termina prea repede :) Iar soundtrackul e bestial!!

eliza
27 Jan 2003, 23:14
stai asa, cui i-a mai placut??? a, da lu pilgrim. si coloana sonora.... ma rog, daca iti place genul ala de rock cu pantolani largi cu lant, treaba ta....

snatchro
30 Jan 2003, 09:33
Ca fapt divers, si mie mi-a placut enorm Moulin Rouge. Mi-a placut atat de mult incat am amandoua casetele pe care le ascult periodic pentru a-mi reaminti de film. Sper sa il revad in curand la vreun post de televiziune. Coloana sonora n-am cumparat-o pentru rock, ci pentru cantecele personajelor din film. Care sunt foarte frumoase.

capitain
22 Feb 2003, 10:04
salutare! revin dupa cam mult timp, dar va multumesc pentru raspunsuri si...completez si eu: am vazut regina damnatilor (thanx ricutza) si mi-a placut, se simt clar diferentele fata de interviu, dar e cool :P

Demona
31 Mar 2003, 19:22
...damn..eu inca n-am vazut filmul...nici nu imi aduc aminte sa fii fost la cinematografele din Arad... :(

emanuel
01 Apr 2003, 08:25
Ai dreptate, filmul nu a fost difuzat in cinematografele din Romania. A iesit doar pe video...

iadrianik
01 Apr 2003, 11:10
eu am avut sansa sa-l vad totusi la cinema si asta in romania! a fost o singura proiectie la hollywood multiplex (e drept fara traducere) la care am avut norocul sa merg. desi nu sunt deloc un fan al filmelor cu vampiri si alte de-astea, QOTD mi-a placut, poate si datorita coloanei sonore.pacat ca n-a aparut si nici n-o sa apara pe marile ecrane;consider ca ar fi avut succes.

emanuel
01 Apr 2003, 12:21
Da. Ai dreptate, a fost vorba de vizionarea speciala CineMagia care a hotarat ca in colaborare cu InterComFilm Romania sa lase publicul sa decida daca merita adus filmul pe ecrane...
Dar la vizionare au fost invitate doar 100 de persoane, si a fost una cu circuit inchis, asa ca nu se poate spune ca iesit pe ecrane...

toni
06 Apr 2003, 13:44
hm...eu il am pe dvd...dar inca nu l-am vazut. Sa ma uit, sa nu ma uit?...sau sa-l fac cadou...Grea decizie....

Demona
13 Apr 2003, 11:35
...shtitzi ceva?! NU E CORECT!!!! :evil: adica unii il vad..altzi..NU!?!?!!?nu-i baaaaai...o sa-l vad eu..curand...iar fac videoteca la faculta ! :P

NoOne
13 Apr 2003, 21:52
Sssssssa ssssstii ca n-ai peldut male luclu. Lasssssssa ca ai sssssssa vezi tu. :wink:

Danny
17 Apr 2003, 22:55
Mdahh...nici pe mine nu m-a impresionat. Dar un lucru e cert...n-am sa mai ascult muzica la maxim...ca cine stie pe cine mai trezesc...in afara de vecini... :)
Daca totusi fac rost de soundtrack...parca m-as risca. :wink:

iadrianik
17 Apr 2003, 22:57
soundtrack-ul il am eu (mp 3); dar cum ti-l dau ? :roll:

Danny
17 Apr 2003, 23:33
Am sa iti scriu pe mail sa vedem cum facem...10x!

Demona
18 Apr 2003, 15:31
..iadrianik...i need that soundtrack too...cat despre faza "ca n-am pierdut nimic"...mai vedem noi asta! :)

Flavius
20 Apr 2003, 21:35
...care sunt cristeriile pe baza carora se decide care filme sunt aduse pe ecrane si care nu?
Si eu sunt curios sa aflu cine, ce si cum decide acest lucru. Elocvent exemplu este filmul "Pulp Fiction" care a sosit totusi (spre deosebire de Q.O.T.D.) pe marile ecrane autohtone dupa mult, mult timp. Si cand spun mult timp ma refer la cativa ani... stiti voi povestea.
"Queen of the Damned" nu l-am vazut si mi-as dori mult sa-l vad, date fiind opiniile favorabile (postate anterior) despre acest film. Poate-l gasesc pe divx ca n-am rabdare pana il dau la TV. Si inca un lucru: si mie mi-a placut "Moulin Rouge".

Demona
24 Apr 2003, 16:14
L-AM VAZUT!!! Am vazut filmul...shi mi-a placut la nebunie! Va spun eu...vampirii sunt perfectzi...dar vampiri ca Akasha shi Deacon Frost (din Blade)...nu ca nerecunoscatori ca Louis, Marius, Lestat sau Blade!!! Habar n-au sa aprecieze ceea ce au!!!! Suckers!!!! Mi-a placut foarte mult rolul Aalyiei. Felul in care umbla shi vorbea. Super accent :"rili...itz uat ar iu goin` tu du?" ... :P ...Pacat ca a murit...shi in realiate shi in film... :-?

(*) "Rest in Peace Baby-Girl!" (*)

blitz43
24 Apr 2003, 18:18
Sal'!
Demona, ce zici de vampirii David, Paul & Dwayne din THE LOST BOYS; cool haircuts, huh? :D Sau de Lothos & Amylin (remember Pee Wee Herman :lol: ?) din BUFFY THE VAMPIRE SLAYER? 8)
PAREREA MEA!!!!

"My brother! A scum-sucking, blood-sucking creature of the night! Wait till mom finds out!"

Demona
24 Apr 2003, 21:14
....Buffy sux...iar ultima serie e de tot kktu`...ea shi Angel-boy...nu sunt buni de nimic...shi ca tot e forum-ul Queen of the Damned...ce m-a enervat cel mai tare la film e faza ca...dupa cat era ea de puternica...suckerii aia tot au omorat-o...ca duuuuh...nu poate sa cashtige rau niciodata!!! Damn!!! :evil:

blitz43
25 Apr 2003, 10:58
sAL'!
Bah, DEMONA, eu nu vorbesc de serialul ala de 3 lei, cu jde episoade.
IT SUCKS!!!
Ma refer la filmu' din '92 cu Rutger Hauer, Donald Sutherland, Luke Perry & cârca multi alti actori cunoscuti. It was fun!
PAREREA MEA!!!!!!

Demona
25 Apr 2003, 18:59
..nu ma lua cu BAH :evil: ...in plus, filmul de lung metraj....SUCKS TOO!!! Buffy sux in general!!! Get the picture kiddo?!?!

blitz43
29 Apr 2003, 11:15
Sal'!
8) Damn, you're bad, kiddo! :lol:
PAREREA MEAAAA!!!!!!! :wink:

Demona
29 Apr 2003, 16:09
..daca era vorba de mine... 8) thx dude 8) ...hehe...

Demona
01 May 2003, 15:31
...chestie legata de Queen of the Damned...sper ca fanii au auzit "cine" era vocea lui Lestat... :) ...daca nu v-atzi dat seama....e Jonathan Davis...solistul vocal de la formatzia KoRn!!! :P (The voice of a mad genious)... :P

Akasha
13 May 2003, 20:07
Cautam acest subiec. L-am cautat si la Film in general, dar nu l-am gasit. Am observat ca Demona e prinsa in filmele cu vampiri. Demona, sper ca ti-a placut filmul. Si personal cred ca distribuitorii au facut o greseala enorma cand nu au lansat filmul si in Romania. Demona, chiar nu stiam ca vocea lui Lestat e de fapt vocea solistului de la Korn. :) Multam de info!

Demona
14 May 2003, 15:42
..uhmm...noua pe Forum, Akasha? Nice nick by the way...damn! Vroiam eu sa fac un user cu nick-ul asta, chiar daca nu il foloseam...daor sa shtiu ca nu il i-a nimeni...dar te-ai mishcat repede. :) Well...acum shtii cine e "vocea" lui Lestat...shi ai dreptate...mare gresheala ca filmul nu a fost distribuit prin Romania. Fiecare a trebuit sa il vada cum a shtiut shi putut... :) ...anyway..bye....

Akasha
15 May 2003, 19:49
Promit sa am grija de el si sa te fac mandra de numele Akasha. Ce as vrea eu sa fiu Akasha.

Demona
16 May 2003, 17:23
Sa ma faci mandra? Uhmm...whatever girl! And sure...multzi vor sa fie Akasha..sau cel putzin sa aiba puterea ei...sau frumusetzea...etc...

NoOne
16 May 2003, 17:56
Eu unu' i-am intzeles pe distribuitori. Total de-acord cu ei.

Vretzi un vampirash dragutz? D e ala. Hmmm... pacat ca D e Vampire Hunter. :oops:

Demona
18 May 2003, 13:08
...nu..eu i-ash omora pe distribuitori! cat despre D....uhmm...ma abtzin! :D

Ysaluna
31 May 2003, 16:24
Am vazut si eu filmul. Ca si Demona am fost foarte incantata de prestatia Aaliyaei. NoOne...nu vad de ce "Queen of the Damned" nu iti place. Chiar imi pare rau ca a murit Aaliyah. Acum i-ar fii prins bine sa fie un vampir. Macar era in viata. De ce nu au facut-o sa fie un vampir bun? Gen Angel(din "Buffy") sau Blade!!! Cred personal ca Akashei i-ar sta bine cu Blade! :) Vorbeam de Akasha din film, nu de tine Akasha - userul. :) Dar cred ca si tie ti-ar place de Blade! :) Sa revenim...in plus porecla Aaliyei in viata reala era "Baby-Girl" sau "Angel" , deci...EA TREBUIA SA FIE UN PERSONAJ POZITIV!!! Dar a jucat foarte bine in film un personaj negativ.

NoOne
31 May 2003, 18:32
De ce nu mi-a placut "Queen of the Damned"? Oare sa inshir aici toate motivele? Neah... acum n-am chef. Poate alta data. Daca insistatzi. :wink:

Danny
01 Jun 2003, 00:13
De ce nu mi-a placut "Queen of the Damned"? Oare sa inshir aici toate motivele? Neah... acum n-am chef.

Nu am chef azi, nu am chef azi,
N-am chef de nimic.
Nu am chef azi, nu am chef azi
De vodca sau de gin,
tequila, rom sau vin.

Daca dam o bere ne spui? :)

NoOne
01 Jun 2003, 00:16
Un gin cu Sprite. :wink:
Da'ntrebarea ce se pune este: "Chiar vretzi sa shtitzi?"

Danny
01 Jun 2003, 00:39
Un gin cu Sprite. :wink:

Prea scump dom'le...eu unul nu-mi permit raspunsul :)

blitz43
01 Jun 2003, 01:59
mah, eu dau o sticluta de palinca :D
marfa a-ntâia!
anyway, filmu' e nashpet rau de tot...
Va sa... (hâc)!

NoOne
02 Jun 2003, 03:36
Prea scump... :P auzi la el... Shi palinca nu beau... asha ca I'll do it for free.

Teoretic ar trebui sa revad filmul ca sa pot comenta cum trebuie fazele shi tot ce tzine de actziune, actori... din pacate... nu o sa revad un film doar pentru a demonstra ca e prost. Sper sa va multzumitzi cu ce tzin minte.

1 ) Cand un film are cat de cat succes shi se poate realiza o continuare atunci putetzi fi siguri ca ea se va face. Asta e regula nr. 1 prin care americanii vand un produs dupa ce acesta a saturat piatza. Apropo, shtiatzi ca Rice dupa ce a terminat "Cronicile vampirilor" s-a apucat de "The New Tales of the Vampires"? :wink: Treaba ei cum face milioanele.

2 ) Daca ar fi sa ne luam dupa regula 2: "Partea a doua e mai proasta ca prima." atunci... Dar hai sa nu ne luam dupa regula aceasta.

3 ) Replici memorabile. :oops: Nici una.

4 ) Imagini sau scene care sa-tzi ramana in memorie..... Aaaaaaa.... let me see.... Cred ca ar fi plaja de cadavre. Ciudat insa, daca ar fi sa ma gandesc la "Vampire D Hunter - Bloodlust" mi-ash aduce aminte mult mai multe secventze. Ambele filme vizionate o data. Am ajuns sa compar un desen animat cu un film de box-office.

5 ) Personajele... sa mor daca mai tzin minte altceva decat Akasha. Pana shi de stupidul ala din "American Pie" imi aduc aminte de ce nu shi de vampirashii din "Queen of the Damned"? Mister!

6 ) Actorii. Daca nu-mi aduc aminte personajele asta inseamna ca jocul actorilor a fost ... "de necomentat". Apropo, shtie cineva de ce nu l-a mai jucat Cruise pe Lestat? O fi v-un semn ceva? Cat despre Aaliyah sa ma scuze cine trebuie da' parca era cantareatza. Poate greshesc. :oops: Shi ca tot veni vorba... ce cauta mai oameni buni: DMX, Ja Rulle, Eminem, Ice Cube, Ice T - shi care or mai fi - prin filme? Sa mor de pricep. Revenind la Aaliyah sau la Akasha... nici nu shtiu care e de vina pentru accentul ala [doar nu credeatzi ca am tzinut-o minte pentru jocul nemaipomenit]. S-a vrut a fi un accent al secolului 17? Sau ce s-a vrut a fi?

7 ) M-ash lega shi de altele dar v-am zis, ar trebui sa revad filmul pentru asta. Oricum, filmul a fost facut pentru a aduce bani nu pentru a fi pus alaturi de alte filme shi comparat. Comparatzi voi "Dracula" lui Coppola shi "Dracula 2000" al habar n-am cui.

8 ) Un plus pentru soundtrack.

9 ) Shi multe plusuri pentru distribuitorii de filme. Bravo domnilor ca nu ne-atzi luat banii shi pentru filmul asta. Las' ca am auzit ca s-a facut "American Pie 3".

Noi sa fim sanatoshi, ca filme proste sunt garla. :wink:

blitz43
02 Jun 2003, 15:04
Actorii. Daca nu-mi aduc aminte personajele asta inseamna ca jocul actorilor a fost ... "de necomentat". Apropo, shtie cineva de ce nu l-a mai jucat Cruise pe Lestat? O fi v-un semn ceva?

:P mah, cruise asta a cerut prea multi bishtari; or filmu' asta n-a avut vreun buget spectaculos. Deci, cu ce sa-l plateasca pe domnul cruz? cu sânge? :lol:
Parerea mea!

Danny
03 Jun 2003, 01:09
Ai dreptate NoOne, in afara de soundtrack...in special partea de vioara...si mie mi s-a parut un film destul de s t e r s . . .

vincent vega
05 Jun 2003, 10:03
L-am scos de pe Kazaa si l-am vazut si io. Hmm..mi-a placut, desi nu e cine stie ce...Aaliyah, Aaliyah....DAAAAMN, she' fine!!! :)

Akasha
22 Jun 2003, 15:51
Amin vincent vega! Mai stie cineva ceva de Demona?

NoOne
23 Jun 2003, 16:01
Yeap, NoOne knows. But why? Vrei sa-tzi poarte ea bataliile? U don't wanna fight me? :wink:

*se asheaza in garda*

Demona
05 Jul 2003, 13:48
Akasha...here I am...no worry...n-am murit, dar nici departe nu sunt! ;) (I count on you on that part)...anyway...fight what, NoOne?!?!? Bring it on!!! ...shi ca veni vorba de persoane "disparute"...pe unde umbla "Doamna Alba"???....mai exact, Guinevere...?!?!

AnimeX
05 Jul 2003, 14:31
Sincer mi-a placut mai mult cartea , insa fiind la capitolul film , din seria Cronicile Vampirilor care au fost ecranizate , Interviu cu un vampir este superior Reginei Damnatilor ( la capitolul carti parerea este inversa :wink: ); muzica mi-a placut mult.
Si distributia din Interviu cu un vampir scoate in evidenta acest lucru ( Banderas, Pit, Cruise, Dunst care mi-a placut foarte mult in rolul Claudiei :) ).
Adevarat , ca cele doua filme sunt facute in stiluri diferite ; primul mai artistic ,al doilea mai comercial.

Bafta

Dariz
06 Jul 2003, 22:19
cred ca am vazut filmul asta acum 6-7 luni in urma ....pe cd inchiriat evident....nu pot sa spun ca a fost un mare hit

Akasha
08 Jul 2003, 15:29
comercial sau nu,filmul a fost super!!!

Demona
08 Jul 2003, 16:26
Il urasc pe Brad Pitt...shi deshi a jucat destul de bine rolul lui Louis. Shi probabil din cauza ca shi personajul Louis shi Pitt sunt la fel de..."mushy"...bleah...oricum...Dunst a jucat excelent...pentru ea...nota 10!
Cat despre cat de comercial e "QotD"...big deal...Aaliyah a jucat-o pe Akasha super bine...din punctul meu de vedere...dar ca intodeauna...parerile sunt impartzite...