View Full Version : nimic
exact. subiectul aici e nimic
sa vorbim nimic despre nimic
au trecut 40 de secunde si nimeni nu a zis nimic
au mai trecut 40 si.......nimic
Subiectul "nimic" a fost epuizat in Seinfeld...moving along now... :cool:
ricutza
09 Sep 2002, 23:31
mai stie cineva alte filme/seriale in care a aparut aceasta tema? mi s-ar parea interesant sa dezvoltam putin acest subiect...
mi se pare ca sunt multe filme care nu reusesc sa comunice nimic desi incearca destul de tare...
capitain
17 Sep 2002, 03:04
i guess Seinfeld rulz...! dar mai e ceva pe MTV, un serial de animatie...cam tot despre nimic...hmmm
un serial despre nimic e si familia simson, zic eu. unii ar putea sa ma contrazica, dar asha cred eu.
I'm not saying nothing until I speak to my attorney. :lol:
Adaugare: aceasta este o replica dintr-un film, am luat-o asa cum era!
PoliFanAthic
15 Mar 2004, 13:33
If you're not saying nothing, then you must be saying something!
if you're not saying ANYTHING right...
Ingerash
15 Mar 2004, 16:59
Da-mi shi mie retzeta la daiquiri, plizzz... da' nu din ala de banane.
:D He...dak-o stiam...De fapt nici n-am vazut vreodata cum arata un blestemat de daquiri...
--- I have an idea! Let's make a thread about nothing!
--- OK, then! What happens on this thread?
--- Absolutely nothing!
--- Well, then, why am I talking on it?
--- Because it's on the internet...
:lol:
Ingerash
15 Mar 2004, 21:13
:D He...dak-o stiam...De fapt nici n-am vazut vreodata cum arata un blestemat de daquiri...
De aratat, hmmm... arata f. bine in paharu' glazurat. Sau parca asta era gustul, deci devine bun. In orice caz sa nu fie banane prin preajma. :wink:
Serghei
15 Mar 2004, 21:57
And because it's on internet you can say anything about everything but the best thing for you to do is to say nothing.
Sm�agol-Gollum
15 Mar 2004, 22:19
..............
Lady_Skar
16 Mar 2004, 05:20
:roll:
Cam stupid topicul... Defapt ce ar trbui sa scriem aici? Nimic? Doamne frate... Ati ramas fara idei... si e foarte grav... :roll:
Serghei
16 Mar 2004, 10:11
Cam stupid topicul... Defapt ce ar trbui sa scriem aici? Nimic? Doamne frate... Ati ramas fara idei... si e foarte grav... :roll:
Cum ar spune un bun coleg de-al meu in ale forumului "stupid is as stupid does".
Ce nu intelegi?Aici astia care scriu 20 mesaje/zi si nu ii observa nimeni isi pot exersa darul de a scrie mesaje fara a spune ceva,deci in concluzie maiestrii in nimic au mana libera aici.
Sm�agol-Gollum
16 Mar 2004, 13:38
hmmm...deci aici se vorbeste despre nimic??
hmmm...deci aici se vorbeste despre nimic??
Te-ai prins!
Subiectul "nimic" este over-rated... :D
Gaandalf
17 Mar 2004, 12:55
Subiectul "nimic" este over-rated... :D
Hai termina k extrapolezi ... :lol: ce fior de marx mi-a trecut pe spate. :lol:
hai sa vedem in ce degenereaza o discutzie despre NIMIC ...
hai sa vedem in ce degenereaza o discutzie despre NIMIC ...
evident... in nimic...
Sm�agol-Gollum
17 Mar 2004, 13:19
aici nu se poate spune ca nu se vorbeste nimic, pt ca noi chiar vorbim despre "NIMIC"!!! :o
traim intr`o tara in care nu se intampla nimik care sa fie macar tangent cu bunul simt si unde niste oamenii platiti la greu nu fac nimik
sa inteleg ca diskutam dsp guvernul nastase` enspe mii d case?
Pai,sa va explic eu,citez:"Nimicul este o parere.O parere subiectiva a interiorului sufletesc,o transpunere in abisul primordial al conceptiei omeneshi" (profa de romana) 8)
Sm�agol-Gollum
23 Mar 2004, 07:48
LOOOOOOOOOOOL!!!!!!!!!
Hai ca-i buna asta
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.