View Full Version : Upgrade de forum
Asa cum e acum forum-ul nu prea e user-friendly....n-ati putea sa treceti pe un phpBB 2.0 de ex., care ofera mult mai multa functionalitate si e si gratis?
Vine si upgrade-ul, nu-ti fa probleme.
Daca tot faceti upgrade, aveti grija sa nu pierdeti mesajele mele "pretioase" de pana acum. :lol:
Serios acum, sa nu schimbati skin-ul, ca se potriveste destul de bine cu layout-ul general, pe cand un SubBlue or something standard de phpBB 2 ar fi ca nuca in perete. Asta daca nu va razganditi si apelati la vBulletin, care e pe bani, dar merita.
Apropo, poate nu ar fi rau sa puneti totusi un "Powered by phpBB" si un link in footer, ca totusi... you know, support the open source, Gandalf for president, make love not war, and so on.
Salutari,
Andrei
Anonymous
27 Sep 2002, 11:58
On 2002-09-23 21:28, Amyd wrote:
Daca tot faceti upgrade, aveti grija sa nu pierdeti mesajele mele "pretioase" de pana acum. :lol:
Serios acum, sa nu schimbati skin-ul, ca se potriveste destul de bine cu layout-ul general, pe cand un SubBlue or something standard de phpBB 2 ar fi ca nuca in perete. Asta daca nu va razganditi si apelati la vBulletin, care e pe bani, dar merita.
Apropo, poate nu ar fi rau sa puneti totusi un "Powered by phpBB" si un link in footer, ca totusi... you know, support the open source, Gandalf for president, make love not war, and so on.
Salutari,
Andrei
hehe, la mesajul asta chiar am ris; aceeasi mentiune legata de mesajele mele o am si eu. gandalf e numele unei agentii aviatice, nu?
Kinda, zburau cu avioane marca Gwaihir 737. :grin:
Salutari,
Andrei
ricutza
06 Oct 2002, 00:18
se intampla ceva cu cinemagia?lucrati ceva pe la site?...n-am mai vazut atatea erori cate am vazut in seara asta de extrem de mult timp...poate ca totusi un upgrade ar fi binevenit...
capitain
26 Oct 2002, 08:57
nice one, Amyd!
oricum s-ar face, niste mici schimbari ar fi binevenite!
ricciotto
23 Dec 2002, 12:51
upgrade sau nu, dar un redesign ar fi necesar. daca la inceput interfata a fost corecta si relativ user-friendly, in cursul folosirii, si cu concursul user-ilor, bineinteles, s-a ajuns la disproportii exagerate - ponderea subiectelor din "film in general" este in special in cauza aici. stiu ca era util sa pui un container pentru "de toate" dar, din comoditate pesemne, s-a apelat prea des la el. ar fi foarte utila o reorganizare a subiectelor din grupul respectiv. si alta sugestie ar fi migrarea topics-urilor din "acum pe ecrane", periodic, intr-un subfolder "recent pe ecrane", si mai departe, cine stie... in "film in general" :wink:
ca solutii posibile intrevad sau marirea numarului de forumuri listate pe prima pagina (cu riscul de a nu mai incapea pe un ecran toata lista initiala, ceea ce este totusi o regula de aur) pentru a evita un nou nivel de navigatie, sau introducerea acelui nivel intermediar care sa mai puna ordine in toata harmalaia de subiecte (repetate, puse aiurea, etc.)
poate introduceti un topic "sugestii de redesign" si vedeti ce parere au si altii, un soi de brainstorming online cu "cinemagicienii".
succes!
ricciotto
Deja se posteaza destul de mult si ar fi taaaaare binevenit un buton de "View New Posts" si un sistem de login cu cookie-uri, ca sa nu stau sa dau logon de fiecare data cand intru pe forum....
Arhanghell
06 Jan 2003, 01:11
ce e prea complex strica...
lucrurile simple sunt cele bune.
spre exemplu, singurul joc pe PC de fotbal ce-mi place e world cup 98.si asta e plin de buguri penale...dar dupa el, au inceput sa-l mutileze in realism si...ghinion
Pai tocmai asta e, ca un phpBB mai nou ar simplifica mult interactiunea cu forumul....si nu trebuie sa fii doctor sa-l folosesti. :smile:
PoliFanAthic
06 Jan 2003, 20:18
Sunt de acord cu lecter...
Astazi [habar n-am ce data este] la ora [evident ca nici pe-asta n-o shtiu] schimbarea s-a produs.
O sa-mi ia ceva timp pana pricep cum sa le iau shi unde sa le pun... Poate scrietzi shi un help :lol: :lol: :lol: [he! he! he! - asta ca sa fiu sigur]
bog_tom
11 Jan 2003, 14:32
Deja se posteaza destul de mult si ar fi taaaaare binevenit un buton de "View New Posts" si un sistem de login cu cookie-uri, ca sa nu stau sa dau logon de fiecare data cand intru pe forum....
Formul permite si asa ceva .... in pagina de intrare aveti link-ul Vizualizarea mesajelor scrise de la ultima dumneavoastra vizita (http://www.cinemagia.ro/forum/search.php?search_id=newposts&hist=0) si mai e ceva ... cand intrati in stanga denumirii forumurilor icon-ul devine galben daca sunt mesaje necitite .... daca vreti sa le marcati ca fiind citite in fiecare forum aveti link-ul (ex. pt. formul Vreau sa stiu (http://www.cinemagia.ro/forum/viewforum.php?f=4&hist=0)) - Marcheaza toate subiectele ca fiind citite (http://www.cinemagia.ro/forum/viewforum.php?f=4&mark=topics&hist=0)
O sa-mi ia ceva timp pana pricep cum sa le iau shi unde sa le pun... Poate scrietzi shi un help
Exista deja un help de forum .... sus la link-uri in dreapta banner-ului Cinemagia Forum - FAQ (http://www.cinemagia.ro/forum/faq.php?&hist=0)
LOL, stiu si eu atata lucru, mesajul a fost scris inainte de upgrade :P
bog_tom
11 Jan 2003, 16:28
no offense, lecter ....
Vin shi io cu o mica propunere. Sunt multe subiecte depashite sau neactuale sau cum vretzi sa le spunetzi... N-ar fi mai bine sa fie trecute intr-o "arhiva" ceva... ca prea sunt incarcate paginile cu subiecte...
Evident ca oricine trebuie sa aiba shansa sa le readuca in actualitate din "arhiva" cand are placerea sau interesul.
Ce zicetzi?
Poti sa filtrezi cantitatea de mesaje dintr-un anumit sub-forum folosind optiunea "Afiseaza subiectul pentru previzualizare:" si selectand intervale de la o zi pana la un an.
Salutari,
Andrei
Stiu, dar ele ar ramane "teoretic" tot acolo.
Oricum, era doar o propunere. :roll:
ricciotto
27 Feb 2003, 11:41
de citeva zile tot vad un soi de placeholder pentru banner in partea de sus, care trimite tot continutul paginii cu vreo patru cm mai jos si obliga la scrolling. se pregatesc banners publicitare? stiu ca am fost destul rasfatati fara ele si accept cu seninatate soarta, dar totusi, pina vin acestea, nu am putea sa stam fara dreptunghiul negru? :)
ricciotto
Anonymous
27 Feb 2003, 11:54
Dupa cum vezi, a si venit deja. Dar poate cine stie, se va gasi o solutie care sa ne usureze un pic munca de scroll in jos... :wink:
Salutari,
Andrei
ricciotto
27 Feb 2003, 13:28
lol! asta a fost tare :) :oops:
eu navighez cu web page filters care imi ascund aproape toate banner-ele si absolut toate gif-urile animate 8)
am dat jos o secunda the cloak si... surprise! :)
this made my day!
mersi pentru hint, andrei :)
ricciotto
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.