PDA

View Full Version : de ce a fost blocat "Fa bani..."?

ricutza
30 Aug 2002, 23:18
mi se parea si mie tampit subiectul dar n-am inteles ce s-ar fi intamplat daca ar fi ramas neblocat...
cu alte cuvinte eu vreau sa stiu care sunt motivele pentru care se blocheaza un anumit subiect...

lecter
31 Aug 2002, 08:07
In general pe forumuri se inchid topicurile din care nu poate iesi o discutie constructiva. Iar daca incepe si scandal din cauza topicului, cu atat mai mult.

Poison
02 Sep 2002, 15:35
Ce timpenie! Adica ne adunam numai ca sa ne mingiiem prieteneste pe crestet? Ce e rau intr-un mic scandal? Doar nu ne spargem capetele!

lecter
02 Sep 2002, 16:48
Poison, una e o cearta care se leaga cat de cat de un subiect, si alta e un topic pus absolut aiurea, care nu are ce cauta intr-un forum de filme si care mai si insulta inteligenta userilor...ce crezi ca putea iesi din acel thread?

ricutza
02 Sep 2002, 22:47
Poison are dreptate...eu sincer, nu cred ca asta a fost motivul pentru care a fost inchis subiectul respectiv...intr-adevar era o discutie moarta, dar trebuie sa mai fie ceva...astept in continuare raspunsuri!

daniel
03 Sep 2002, 10:48
Considera gestul un acces (exces) de autoritate :smile:. In fiecare "admin" zace un mic dictator. Pur si simplu, genul asta de mesaje ma irita prin inutilitatea lor.

Totusi, pt. ca "box populi, box dei"... topic unlocked. Puteti acum sa-l injurati fara mila pe nefericit!

ricutza
04 Sep 2002, 23:08
hmmm...nu asta era intentia mea...nu tineam sa se redeschida subiectul. vroiam doar sa inteleg de ce a fost blocat...nu stiu de ce ma gandeam ca prezenta lui in acest forum ar putea crea probleme...ma rog...se pare ca nu a fost nimic de genul asta!
oricum ma indoiesc ca respectivul va mai veni pe-aici!

Poison
09 Sep 2002, 15:34
Amyd - Ambra Blu. Mai erau vreo doua perechi de maestri in discutii in contradictoriu, dar nu-mi vin acum in minte...

Amyd
23 Sep 2002, 20:24
Haha, Poison. Be careful, I float like a butterfly, sting like a bee and bite like a tyson. :grin:

Serios acum, daca eram eu moderator ("Bine ca nu esti, ba, smechere" se aude din sala) nu il inchideam, il stergeam complet. Si asa cinemagia.ro e mai degraba o democratie anarhica, decat o dictatura, incat am ajuns sa vorbim de trilogii la Star-uri, de actori la Film in General si Cafenea si asa mai departe. :smile:

Salutari,
Andrei