PDA

View Full Version : Fotografii cu actori

NoOne
22 Aug 2002, 13:55
Intereseaza pe careva fotografii color cu actori? Dar fotografii alb-negru? Marimea si pretul variaza. Deocamdata vreau sa vad daca ar fi posibili cumparatori. Una din variante ar fi: fotografii color aduse din Anglia (prin posta) la piparatul pret de 70.000 de lei una. Astept acum o confirmare pentru o alta varianta (sper eu mai accesibila).
Puteti sa ma bateti oricand la cap pe adresa : gabizancu@personal.ro
Numa' bine!!

ibaicu
01 Oct 2002, 05:49
On 2002-08-22 14:55, NoOne wrote:
Intereseaza pe careva fotografii color cu actori? Dar fotografii alb-negru? Marimea si pretul variaza. Deocamdata vreau sa vad daca ar fi posibili cumparatori. Una din variante ar fi: fotografii color aduse din Anglia (prin posta) la piparatul pret de 70.000 de lei una. Astept acum o confirmare pentru o alta varianta (sper eu mai accesibila).
Puteti sa ma bateti oricand la cap pe adresa : gabizancu@personal.ro
Numa' bine!!

Ma intereseaza ilustrate cu Josephine Baker. Are cineva ? Raspundeti-mi la ibaicu@newmail.net

NoOne
24 Mar 2003, 18:32
Am gasit o forma mai convenabila de a detzine fotografii. Prin convenabil a se intzelege in primul rand ieftin. Persoanele interesate de conditzii shi alea-alea sa-mi trimita un mesaj de 2 randuri la: gabizancu@yahoo.co.uk

moebius
12 Apr 2003, 19:16
cred ca mai multi, inclusiv eu, ar fi interesati de postere ale filmelor

NoOne
13 Apr 2003, 09:45
Se pare insa ca in Romania nu este nimeni atat de deshtept sa investeasca intr-un magazin cu obiecte legate de lumea cinematografica. Ma mira shi pe mine lucrul asta. Afara se cashtiga bani grei din vanzarile de afishe, fotografii, autografe, papushi shi alte cateva zeci de tipuri de articole.

Nu vreau decat sa sper ca va exista shi la noi o astfel de "industrie".

Andrew Dude
25 Jun 2003, 18:19
Yo! Tot eu sunt. Mah care are afise originale de cinema indiferent din ce an in stare buna, sa-mi trimita un mail ca-l scap eu de ele. :o

NoOne
26 Jun 2003, 11:44
Am eu cateva afishe de film. Nu shtiuu ce te intereseaza. O sa-tzi trimit un mesaj privat cu lista. E bine? :)

crydead
27 Jun 2003, 09:22
Daca avetzi foto cu Brad Pitt care e suuuuuuper, ne imbogatzim. Shtiu eu pe cineva care cumpara la kil'!

blitz43
27 Jun 2003, 09:25
am una cu el si cu nevasta-sa in pasaricile goale. Se pune? :D

crydead
27 Jun 2003, 09:58
E buna. Se pune. Iau io jumatatea cu ea si cealalta 1/2 o comercializam.

Sergiu Nicolaescu
30 Jun 2003, 07:59
Si eu eram interesat tot de jumatatea de jos. Aia care continea pasaricile. Sunt un pasionat ornitolog.