View Full Version : filme romänesti
ricky0375
28 Jul 2002, 19:59
caut filme romanesti pe caseta video(sau DVD:-) ) ,ca de exemplu: Nea Marin Miliardar,Dacii...
Poate sa-mi spuna cineva daca se obtin de cumparat
Stiu ca multe dintre filmele lui Sergiu Nicolaescu au aparut pe caseta video la Hollywood Music and Film, parca. Mergi si vezi. Daca nu, poti sa incerci si la Sony in Unirea
ricky0375
31 Jul 2002, 20:20
eu nu pot sa ma duc sa vad findca stau in germania si vin numai la 5 ani odata in Romania,are cineva un numar de telefon sau o Homepage de la distributori?
Site-ul oficial al Hollywood Music & Films e:
http://www.hmf.ro/
Numerele de telefon/adresele de email le poti gasi acolo.
Salutari,
Andrei
Arhanghell
30 Nov 2002, 00:54
da,vroiam si eu Mihai Viteazu,si stiu ca exista un site pe undeva unde era de vanzare pe 3 cd-uri sau ceva...
doar ca nu mai stiu care.
ricutza
30 Nov 2002, 21:07
il am eu insa e pe caseta video...daca te intereseaza, zi-mi!
Mai shtiu shi eu un individ care are o groaza de filme romaneshti [prin o groaza intzeleg mai mult de 30] pe CD. Acu' habar n-am cat de buna e calitatea acelor filme... dar daca va intereseaza, ash putea sa ma interesez :grin:
Arhanghell
02 Jan 2003, 00:49
mda...videoul meu e ****ed up de ceva vreme, acum.
am bagat odata o caseta inauntru si acolo a ramas !
Naaaaaaaaashpaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!! :grin:
Mai shtiu shi eu un individ care are o groaza de filme romaneshti [prin o groaza intzeleg mai mult de 30] pe CD. Acu' habar n-am cat de buna e calitatea acelor filme... dar daca va intereseaza, ash putea sa ma interesez :grin:
calitatea e cel mult VHS dar in 90% sint de pe TV
calitatea e cel mult VHS dar in 90% sint de pe TV
Mai mult ca sigur ... ai dreptate.
ricky0375
25 Jan 2003, 18:43
am gasit aici in Germania o pagina unde se vind videocasete romanesti ,adressa este: www.magazinulnostru.com
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.