PDA

View Full Version : Acest forum...

philZman
29 May 2002, 16:49
Imi place site-ul acesta, dar fiind webdesigner la randul meu, mi se pare putin cam iritant faptul ca ati scos copyrightul. Acest forum apartine organizatiei phpBB si cred ca merita credit pentru acest forum pe care-l ofera gratuit.

Daca cineva v-ar folosi baza de date cu filme la site-ul lor fara permisiune sau copyright, v-ar conveni ? (e doar un exemplu)...

daniel
30 May 2002, 12:39
Intr-adevar acest forum "apartine organizatiei phpBB". Ceea ce probabil nu stiti dvs. este ca acest forum este sub licenta GNU GPL. Pentru mai multe detalii ar trebui sa consultati link-ul http://www.phpbb.com/license.php
Sper ca "license agreement"-ul prezent la aceasta adresa va va da toate raspunsurile necesare.

<font size=-1>[ Acest Mesaj a fost editat de: forumadmin pe 2002-05-30 13:40 ]</font>

ricutza
05 Oct 2002, 20:41
acest forum a implinit acum cateva luni un an...si eu nu i-am urat "La multi ani!" pana acum...de prin august tot vroiam eu sa fac chestia asta dar am tot uitat...sper ca anul viitor sa fiu ceva mai promta!

dandfocus
07 Oct 2002, 05:27
Sint curios daca printre cei ce frecventeaza acest forum sint si profesionisti care lucreaza (sau au lucrat) efectiv pe o productie (cel putin) cinematografica.
Da-mi de stire la [email protected]
Sint curios de conditiile de acolo.
Sanatate si noroc,
Dan

Anonymous
15 Oct 2002, 13:17
de ce desi sunt logged in mai trebuie sa-mi mai scriu parola cand scriu un mesaj?este un lucru care mi se inatampla foarte frecvent in ultimul timp...
adica scriu un mesaj, apas pe trimiteti, si imi apre ca nu am introdus username si parola...ma intorc, nu am unde sa-mi introduc parola, mai apas o data trimiteti si a doua oara merge...de ce se intampla chestia asta?

ricutza
15 Oct 2002, 13:18
dupa cum spuneam....mesajul de mai sus a fost scris tot de mine...de c eimi apare ca Anonim?

bog_tom
11 Jan 2003, 14:23
adica scriu un mesaj, apas pe trimiteti, si imi apre ca nu am introdus username si parola...ma intorc, nu am unde sa-mi introduc parola, mai apas o data trimiteti si a doua oara merge...de ce se intampla chestia asta?
Pentru ca nu v-ati autentificat.... si admin-ul forumului a lasat sa scrie in forum si pe cei neautentificati (numele lor ca aparea ca - VIZITATOR) ...asa ca recomandarea mea este daca vreti sa va apara numele sa va autentificati inainte de a scrie un mesaj.... si veti avea si alte avantaje .. veti fi avertizat cand raspunde cineva ... samd :wink: