View Full Version : Nu-l uitati pe Dragos Bucur!!!!
Ada Radu
21 May 2002, 17:17
Pai, cum oameni buni sa nu scrieti nimic de Dragosh?!...adica vali...ala chelios si cu gagica din Medgidia..e super-tare omu'.E tanar si talentat.Zau ca-mi place! Totusi,in realitate e un timid si jumatate.
horatiu
21 May 2002, 17:41
Talentat, dar nu e suficient.
In Hora iubirilor, la Nottara, e putin cam fals. In film, in schimb, e beton!
num-num
23 May 2002, 23:50
este un "baietzas de cartier" excelent!:)
num-num
23 May 2002, 23:55
intr-adevar in "hora iubirilor" nu prea iese in evidentza in schimb in "trilogia belgradeana" e grozav
pai ? cum ?? el exista cu adevarat ???? nuuuuu.... ????!
spartacus
26 Nov 2003, 08:40
Bre, care-i faza?? 8)
Nu aveti subiect de discutie? :cry:
Alex Leo Serban
27 Nov 2003, 09:38
nu cred ca dragos bucur s-ar supara :wink:
eu nu l-am vazut in teatru, dar in filmele pe care le-am vazut e super!
iar ultima oara cind l-am vazut - ieri, aici la salonic - cara o sacosha...
azi va fi in tandem cu cristian nemescu (c.n. cu 'poveste de la scara c', d.b. cu 'furia') in sectiunea 'balkan survey' a festului. o sa bag si eu un ochi la sfirsit, ca vreau sa vad reactiile!
Leo serban este ce ce mi-a deschis ochii asp\uypra vietii si ii multumesc din suflet domnului le pentru aceasta lucru. Sunt foarte multumit ca din cauza dansului am inceput sa inteleg.
MULTUMESC LEONARD
Alex Leo Serban
03 Dec 2003, 16:53
nu ma keama 'leonard' u moron :evil:
leo dragule...ce nedreptate...
leo...esti ok?
leo...?!
ricutza
13 Dec 2003, 23:36
cred ca o sa incep sa fiu geloasa din cauza atentiei extraordinare de care beneficiaza Alex Leo Seban din partea tuturor userilor... :D
mie imi place foarte tare de Dragos Bucur...nu l-am vazut la teatru dar in filme se descurca foarte bine.
Nu cred ca Dragos Bucur e un actor bun insa cred ca are ceva "sange in testicole" nu ca alti actori. Adica el nu se ascunde ca restul. Sunt sigur ca acest forum e plin de mari celebritati insa nu vor sa isi spuna numele adevarat ca Dragos!! Bravo !!
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.