PDA

View Full Version : concursurile sitului

Anonymous
09 Apr 2002, 21:01
Ce nu inteleg eu este urmatorul lucru: cand se fac tragerile la sorti pt. premiile in obiecte (ex.: tricourile cu Vanilla Sky)????????????????????????????

bogdymol
10 Jul 2003, 11:03
Asta am itrebat shi eu, dar ii pasa cuiva???

emanuel
10 Jul 2003, 11:16
Ce tricouri cu Vanilla Sky? Alea au fost castigate acum un an... sunteti cam in urma cu datele....

spartacus
11 Jul 2003, 08:39
Servus! Am o nelamurire?!? De ce cind incerc sa ma inscriu la unul din concursurile cu premii in obiecte imi apare un mesaj de genul:"La aceste concursuri v-ati inscris deja", cind eu abia am deschis calc-ul si am intrat pe cinemagia?!?!?!?!?... Exîsta sau nu vreo explicatiiie!?!?!?!...

Dracsi
11 Jul 2003, 10:32
Servus! Am o nelamurire?!? De ce cind incerc sa ma inscriu la unul din concursurile cu premii in obiecte imi apare un mesaj de genul:"La aceste concursuri v-ati inscris deja", cind eu abia am deschis calc-ul si am intrat pe cinemagia?!?!?!?!?... Exîsta sau nu vreo explicatiiie!?!?!?!...

da, bei prea mult

LeonardPiron
11 Jul 2003, 14:25
Ce tricouri cu Vanilla Sky? Alea au fost castigate acum un an... sunteti cam in urma cu datele....

Asa e. Te-am vazut si eu pe strada si s-au si decolorat tricourile de cata vreme a trecut si de atatta purtat.

patch4all
11 Jul 2003, 15:41
serios?

emanuel
11 Jul 2003, 15:43
Inseamna ca era o clona de-a mea... imi pare rau sa te dezamagesc Piroane... dar eu n-am tricou la Vanilla Sky!

spartacus
14 Jul 2003, 07:45
Pt. Dracsi, care mi-a raspuns in doi peri la o nelamurire adresata "baietilor" siteului... Bre, sa stii ca treaba cu beutul e partial adevarata(v. deviza lu' baiatu'), apoi, nu uita bre: Munca e blestemul claselor bautoare.
:wink:

Dracsi
14 Jul 2003, 10:11
bea si dracsi ca tot omul cand mai mult cand mai putin dar stie ce face.
eu nu's clasa bautoare dar munca tot blestem e
ce te suparasi?
hai bea, bea ridica paharul si bea

SadSpot
17 Jul 2003, 10:08
Ar fi frumos un concurs pe teme de cultura cinematografica.

emanuel
17 Jul 2003, 10:10
Este deja pregatit... o sa-i dam drumul in curand...

jona
10 Dec 2003, 12:14
Defineste "curand" ca vrea si io.
Dar io as vrea ceva de genu sa se ia un film si sa ne batem pe el, replici, muzica, scene, chichite d'alea, numele cailor lui Maximus im "Gladiatorul", sau cea ma repetata replica din "Moulin Rouge"