PDA

View Full Version : Rascumpararea

Floydman
08 Apr 2002, 16:12
E vorba de filmul cu Mel Gibson. E nedrept ca Mel nu a fost remarcat cu acest rol, care mult mai bun decit William Wallace. De fapt si rolurile din arma mortala sunt mai bune, dar ce sa-i faci Academia a zis "Braveheart"....
Am vazut filmul si mi s-a parut printre cele mai bune thrilleruri facute vreo data..., air jocul lui Mel nu e deloc siplu sau simplist...

ricutza
09 Apr 2002, 04:23
in general cam in toate filmele in care joaca, Mel Gibson face un rol destul de bun...nu pot sa spun chiar nici un film in care sa nu-mi placa...poate doar Mad Max dar acolo nu era el de vina...
si totusi, cred ca unul din cele mai bune roluri ale sale a fost cel din Braveheart. Gibson are o importanta foarte mare in acest film si nu pot sa-mi imaginez nici un alt actor care sa poata sa-l interpreteze pe Wallace asa de bine... un actor care sa reuseasca sa capteze atat de bine atat sensibilitatea cat si puterea unui erou.
rolul din Rascumpararea nu mi se pare nici mai bun nici mai prost decat cel din Arma Mortala sau What Women Want sau Forever Young...

Arhanghell
25 Jun 2003, 01:04
ei, in filmul asta a aparut si donnie wahlberg...pentru cunoscatori, donnie d
pana la urma l-au impuscat astia...
am avut pentru o oarecare perioada chiar si un poster cu filmul asta pe usa.

blitz43
25 Jun 2003, 08:11
eu am avut o gagica in liceu care avea un poster cu New Kids pe perete.
Yuck! :lol:

vincent vega
25 Jun 2003, 08:16
Eu am cu Angelina si cu Dosarele X..

Anybody got a problem with that?? :)

blitz43
25 Jun 2003, 08:17
Yep, Angelina sucks.... da' totusi e buna (if you know what I mean!) :D

toni
25 Jun 2003, 17:48
Eu n-am inteles mare lucru din el. Nu a fost deosebit, sau nu eram in dispozitia necesara. Il revad in weekend si revin. Pe moment mi-aduc aminte de pustiul care face pe el...