PDA

View Full Version : Actori copii

Blizz
03 Apr 2002, 16:42
Incep subiectul avand in minte "ONCE UPON A TIME IN AMERICA" (Sergio Leone, 1984) si pe cei cinci actori copii ce au jucat rolurile patimase ale gangsterilor puberi:
Scott Tiler - Young Noodles
Rusty Jacobs - Young Max/David
Brian Bloom - Young Patsy
Adrian Curran - Young Cockeye
Mike Monetti - Young Fat Moe
Jennifer Connelly (avea atunci doar 13 ani) - Young Deborah

In "THE PIANO" (Jane Campion, 1993), pentru un rol dificil pentru care a castigat un Oscar pentru cel mai bun rol secundar:
Anna Paquin - Flora (avea 11 ani)

<font size=-1>[ Acest Mesaj a fost editat de: Blizz pe 2002-04-03 17:43 ]</font>

christi
05 Apr 2002, 11:25
Haley Joel Osment - pentru Sixth Sense (chiar daca am citit destule pareri critice pe acest forum, mie mi-a placut foarte mult acest film, iar pustiul a fost fantastic), dar si pentru A.I.

Amyd
05 Apr 2002, 13:25
Jodie Foster in "Taxi Driver", pentru ca a jucat o prostituata la numai 13 ani - rol pentru care a fost si nominalizata la Oscar for Best Supporting Actress. Pentru ca legea americana nu permitea ca ea sa apara in scenele mai explicite sora ei Connie (cu 8 ani mai mare) a fost folosita ca body double.

Salutari,
Andrei

horatiu
05 Apr 2002, 14:22
Jamie Bell, pentru rolul lui Billy Elliot din filmul omonim.
Lu Lu, pentru rolul lui Xiu Xiu (vorbesc serios) din filmul cu acelasi nume(tulburator film!), regizat de Joan Chen.

PoliFanAthic
30 Oct 2002, 05:40
Fenomenala a fost performanta lui Danny Lloyd, din The Shining. Acestea avea doar varsta de 6 ani!! Si a aflat(dupa cum scrie pe imdb) la doar cativa ani dupa ca a jucat intr-un film de groaza...din pacate el nu a dorit sa devina actor...sau poate pentru mai bine...

<font size=-1>[ Acest Mesaj a fost editat de: PoliFanAthic pe 2002-10-30 06:42 ]</font>

gtascu
11 Nov 2002, 23:09
Haley Joel Osment este de departe cel mai talentat copil actor.A facut roluri fenomenale in The Sixth Sense, A.I., Pay It Forward.

eliza
24 Nov 2002, 02:20
i hate kids. da mi-a placut de brad renfro in clientul. acum s-a facut urat si junky.

Poison
10 Jan 2003, 12:37
De Elijah Wood ce ziceti? Uite ce frumos a evoluat! Sau Mare Winningham, o fetita care-ti rupe inima in Hope Floats, sau in "When a Man Loves a Woman", si te cucereste irevocabil in "One Fine Day"si alte o groaza de filme...

Guinevere
20 Mar 2003, 23:55
Si mie mi-a placut foarte mult Mare Winningham!

Ce parere aveti despre cum a evoluat Kirsten Dunsten? Nu stiu de ce, dar mie imi placea mai mult cind era mica... era spooky! Acum, parca nu spune mare lucru...

snatchro
21 Mar 2003, 09:40
Mi-a placut foarte mult Shirley Temple cand eram mic, Cat priveste prestatiile de azi, Osment pentru A.I. si Sixth Sense, iar baietelul din The Ring a jucat foarte bine.

Leonard
13 Jul 2003, 05:38
cel mai impresionant rol mi s-a parut desigur Anna Paquin in The Piano.
As mai adauga pe Anton Yelchin din Hearts in Atlantis.

Gavriil
13 Jul 2003, 20:02
Cel mai mult imi place Haley Joel Osment.

LeonardPiron
14 Jul 2003, 10:57
Pentru ca legea americana nu permitea ca ea sa apara in scenele mai explicite sora ei Connie (cu 8 ani mai mare) a fost folosita ca body double.

In virtutea aceleiasi legi, nu se poate ca la post-urile care cer un coeficient de inteligenta mai mare sa fie folosit un frate sau o sora a lui Amyd pe post de mind-double? Nu de alta, dar ca sa ne simtim si noi protejati... :lol:

Ilila
03 Dec 2003, 10:26
http://www.childstarlets.com/lobby/index.html
... o adresa unde sunt prezentati copii care au jucat in filme. M-a surprins placut prezenta lui Drew Barrymore in E.T.: The Extra-Terrestrial aparut in 1982 (reluat la TV anul acesta). Si nu in ultimul rind, imi place Rupert Grint - Ron din "Harry Potter".

Ilila
03 Dec 2003, 10:33
Apropo de Harry Potter, in 2005 va aparea "H. P. and the Goblet of Fire"...

blitz43
03 Dec 2003, 14:53
http://www.childstarlets.com/lobby/index.html
... o adresa unde sunt prezentati copii care au jucat in filme. M-a surprins placut prezenta lui Drew Barrymore in E.T.: The Extra-Terrestrial aparut in 1982 (reluat la TV anul acesta). Si nu in ultimul rind, imi place Rupert Grint - Ron din "Harry Potter".

de ce te surprinde?
nu trebuiesc uitate prestatiile din Cat's eye si Firestarter, doua pelicule horror, care, bag seama si-au cam pus amprenta pe psihicul ei...
anyway, cica pe la 7 ani o tragea rau cu pileala iar pe la 12 ani s-a internat la dezintoxicare... Asta da precocitate! :lol:
Deh, ale tineretii valuri! :evil:

Nightwane
03 Dec 2003, 15:54
Linda Blair - Exorcistul (nu o sa uit niciodata: "Let Jesus Fuck You!" :) )
si copii aia doi din The Others (mi-e lene sa-mi aduc aminte cum ii cheama)

theo
03 Dec 2003, 17:16
Haley Joel Osment, de departe cel mai talentat copil actor.
As mai adauga Natalie Portman (Leon) si Anna Paquin (The Piano, Jane Eyre).

puffletbabe
07 Dec 2003, 18:51
hell yea, osment rules!!! AI rules, "i wanna be a real boy", so cute..

flav
29 Jan 2005, 03:32
Intr-adevar, Haley asta face multa valva pe aici...
Nu stiu daca l-ati prins in filmul The Edges Of the Lord[actiunea 1940-?-46], un film exceptional, scris si regizat de Yurek Bogayevicz, nu am sa dau acuma toate detaliile pentru ca le puteti cauta pe imdb, vreau doar sa spun ca filmul acesta se incadreaza perfect in aceasta categorie...
Deci... Promoveaza foarte mult copii care chiar stiu sa joace... este in rolul secundar un baietas englez pe nume Liam Hess, ca si copilul asta nu joaca multi... deci... genial... si regizorul este foarte bun... in film apare si William Dafoe, in rolul unui preot.

Ultimul film in care l-am vazut pe Osment a fost Second Hand Lions , aici el este dus de catre mama sa la cei doi frati ai bunicii/bunicului[mort/moarta] despre care se zvoneste ca au o avere inestimabila ascunsa prin zona. El nu este primit cu bratele deschise, dar nici repsins... pas cu pas incepe sa se inteleaga tot mai bine cu cei doi pana ce devin chiar prieteni, el animandu-le viata si facandu-i sa traiasca din nou [ei avand un trecut incitant, dar necunoscut decat de ei].

Amandoua filmele sunt "MUST SEE".

flav
29 Jan 2005, 03:44
De Elijah Wood ce ziceti? Uite ce frumos a evoluat!
De Elijah Wood nu stiu ce sa zic @Poison ... daca imi permiti sa iti raspund...
A jucat bine in The Good Son [1993], unde a jucat exceptional McCaully Caulkin, unul dintre primele filme cu copii ,al generatiei in care traim, cu adevarat serios si de calitate.
A mai jucat un rol mai mic de hitman care devine sentimental dar intr-un mod amuzant, in Chain of Fools, o comedie neagra cu mai multe nume rezonante.
In recentul Ethernal Sunshine of the Spotless Mind mai are un rol mic, usor, dar totusi intra bine in personaj...
Cat despre LOTR... trebuie sa-ti spun ca oricine poate sa arete constipat timp de 9 ore efective de film filmate in 6 ani sau cat dreq o fost...
Sper ca sa prinda niste roluri bune ca sa vedem cu adevarat cum se comporta intr-un rol adevarat, ca deja gata cu jucariile...

(as vrea sa-l vad odata pe Elijah Wood nervos de-a dreptul [ca si Matt Damon in Good Will Hunting cand il bate pe individul acela macho] si atunci sunt convins ca e actor bun!

Denis_stelistu
08 Apr 2005, 21:37
Actori Copii:Daniel Radcliffe:Harry Potter
Emma Watson:Hermione Granger
Rupert Grint:Ron Weasley
Elijah Wood:Mike in vis inaripat
Dakota Fanning:in Fete de bani gata
Keira Knightley la 14 ani in Star Wars:amenintarea fantomei
Kirsten Dunst la 12 ani in Interviu cu un vampir
Natalie Portman la 13 ani in Leon.
Hillary Duff la 10 ani in True Women
Frankie Muniz la 15 ani in My Dog Skip
Haley Joel Osment la 6 ani in Forrest Gump
Jessica ALba la 14 ani intrun serial Tv

Denis_stelistu
08 Apr 2005, 21:39
Actori Copii:Daniel Radcliffe:Harry Potter
Emma Watson:Hermione Granger
Rupert Grint:Ron Weasley
Elijah Wood:Mike in vis inaripat
Dakota Fanning:in Fete de bani gata
Keira Knightley la 14 ani in Star Wars:amenintarea fantomei
Kirsten Dunst la 12 ani in Interviu cu un vampir
Natalie Portman la 13 ani in Leon.
Hillary Duff la 10 ani in True Women
Frankie Muniz la 15 ani in My Dog Skip
Haley Joel Osment la 6 ani in Forrest Gump
Jessica ALba la 14 ani intrun serial Tv

jeleu
02 May 2005, 01:26
de departe river phoenix in stand by me

Felix
09 May 2005, 13:12
De Elijah Wood ce ziceti? Uite ce frumos a evoluat!

(as vrea sa-l vad odata pe Elijah Wood nervos de-a dreptul [ca si Matt Damon in Good Will Hunting cand il bate pe individul acela macho] si atunci sunt convins ca e actor bun!

Cred ca rolul din Hooligans te va convinge daca nu te-a convins cel din "Eternat sunshine " sau " Evrithig illlumineted " . Sau de ce nu cel din "Sin City " , chiar daca joaca 5 minute .

jediklaus
19 May 2005, 02:01
Recunosc cã acest subiect m-a luat prin suprindere, pentru cã am dat de el în timp ce navigam prin Forum-ul CineMagiei. Am citit pãrerile voastre ºi am vãzut cã admiraþie copii+actori pe care-i admir ºi eu, mai ales pentru cã au jucat în filme, uneori grele, de efect, care au necesitat ore sau chiar zile de pregãtire pentru respectivul rol. Sigur cã prestaþia Annei Paquin în "The Piano" a fost de-a dreptul superbã (a ºi luat Oscar-ul pentru asta). Cred cã succesul ei o plaseazã printre primele alegeri. Dar ºi aici vorbim de pãreri personale, iar dacã aº face un clasament ad-hoc, el ar arãta cam aºa:
1. Haley Joel Osment, pentru rolurile din "Al ºaselea simþ" ºi "Pay it forward", douã roluri diametral opuse, pe care le-a dus la sfârºit cu mare succes.
2. Dakota Fanning, pentru rolurile din "I am Sam", "Man on Fire" ºi "Hide and Seek"
Opa! Calculatorul meu face pe nebunul. Mai am trei minute ºi trebuie sã-l restartez. La naiba!! Voi reveni. Salutare!!!

jediklaus
19 May 2005, 02:16
Am revenit. Se pare cã computerule la care lucrez are o viaþã proprie ºi toane multiple. ªi nu este cumpãrat decât de vreo trei luni. Deci...
Vorbeam de clasamentul ad-hoc cu copii-actori:
2. Dakota Fanning, pentru rolurile din "I an Sam", "Man on Fire" ºi "Hide and Seek"; au fost roluri complet diferite, pe care le-a depãºit cu bine. Abia aºtept sã vãd prestaþia ei din "Uptown Girls" ºi "The Cat in the Hat" (ambele filme de comedie) ºi "War of the Worlds" (thriller, dramã, SF).
3. Jacob Smith, pentru rolul din "Adam" sau "Evolution's Child" (aºa este titlul original), unde joacã un copil de ºase ani cu origini foarte vechi, el fiind produsul unui experiment de laborator al unui genetician, dacã nu nebun, cel puþin curios, care-i va da peste cap viaþa copilului. Un film de urmãrit (a rulat mult pe HBO anul trecut).
Pentru moment, atât. Aºa cum am spus, este un clasament stabilit rapid, la repezealã, deºi mai sunt câþiva copii-actori cu prestaþii remarcabile. Promit sã revin!!

Denis_stelistu
19 May 2005, 09:23
In caz ca vrei sa completezi in plus,dai edit.

klein
19 May 2005, 11:45
Ma bucur foarte mult ca a fost deschis subiectul asta pentru ca sunt intr-adevar cateva filme superbe care nu ar fi avut acelasi impact fara prezenta copiilor.
Am citit aici o gramada de nume de actori si de titluri, dar mi se pare ca nici unul nu e reprezentativ pentru ceea ce au adus copiii in film. S-a vorbit intr-adevar despre tipa din Pianul. Mie nu mi s-a parut asa extraordinara. Ma cam enerveaza rolurile jucate de copii si scrise pentru adulti. Foarte des copiii sunt pusi sa spuna niste replici nenaturale, plate,care nu au nimic in comun cu imaginatia lor. Ai impresia ca scenaristii nu prea au inteles comportamentul varstei. Sa zicem ca actrita din Pianul trece testul, dar la limita. Cat despre majoritatea copiilor din filmele americane iti vine sa inebunesti. Scot astia niste fraze de genii. Am cam generalizat si nu e drept pentru exceptii. E intr-adevar foarte naturala Shirley Temple, Barrymore in ET,etc. tipul din Al saselea simt nu intra in categoria asta dupa mine.
A mai fost un film francez care m-a exasperat. S-a chemat "Paulette", sau asa ceva. Nu mai tin minte numele regizorului, dar era vorba despre o fetita careia ii murea mama si etc, etc... Actrita a fost foarte bine apreciata de critica, dar ce aberatie de rol! Copilul ala spunea niste replici de adulti si din pricina asta tot filmul a fost artificial si bizar.

Si acum sa va spun preferatii mei, fara de care nu cred ca filmele ar mai fi avut acelasi farmec. In primul,am constatat ca actorii-copii dirijati de regizori din tarile slave nu m-au dezamagit aproape niciodata. Bineinteles ca afirmatia asta e hazardata, dar nu conteaza. Ivanul lui tarkovski, formidabila Ana Mihalkov in Soare inselator, Ivan Dobronrarov interpretul baiatului cel mic din Intoarcerea. In topul acestei liste ar fi fara discutie copilul din filmul ceh al lui Jan Sverak, Kolja. E natural, e emotionant, e pur si simplu perfect.
Cred ca ar mai fi si alte exemple de filme facute in aceasta zona a Europei. Sunt convins ca si polonezii au ceva in domeniu, dar nu am acum nici un exemplu.
Si ca sa nu mai fi asa exclusivist, mai adaug actorii din Cinema Paradiso, al carui nume l-am uitat si cel din Hotii de biciclete. A!! si era sa il uit pe baiatul din La vita e bella

jediklaus
20 May 2005, 02:20
În primul rând: Ce facem, omule cu Steaua??? Acum, serios. Apreciez bunul simþ de care dai dovadã ºi, de asemenea, sfatul pe care care mi l-ai dat cu privire la scrierea unui mesaj în forum. Despre subiectul "copii-actori", acum chiar cã nu-mi vine nimic prin cap, aºa cã mã retrag repejor. Pe curând!!

klein
20 May 2005, 10:18
pentru Steaua exista alta rubrica. dar poate suporterii infocati se decid sa faca un forum steaua si sa ne lase in pace.
Sa revenim la copii actori. Ii adaug la lista de mai sus pe actorii din
Nobody knows care sunt formidabili si pe copilul din Tata in calatorie de serviciu.

jediklaus
15 Jun 2005, 03:32
Sorry!! M-am lãsat dus de val. Voi respecta, pe viitor subiectele din forum!! Salutare!!!

bhuttu
18 Jun 2005, 12:40
Nimic de Thora Birch? Mie mi se parea super-simpatica cand era o ciutanca razvratita. Am vazut-o in vreo 2 filme, mi-e lene sa le caut titlurile.

In American Beauty nu m-a mai impresionat. Sau nu asa tare ca restul distributiei.

De asemenea, imi place rau de Dakota Fanning. Voi ati zis Man On Fire, Hide And Seek, io adaug Trapped. Pustoaica are un viitor stralucit.

Celebrul Harvey Joel Osment nu ma da pe spate. Doar in Pay It Forward mi-a placut. N-am vazut AI, iar Sixth Sense mi se pare un film jalnic la toate capitolele.

Radcliffe se descurca onorabil, mai ales in primele 2 filme Harry Potter, mai ales ca rolul nu e asa usor cum pare.

Mentiuni speciale pentru Jodie Foster in Taxi Driver si Natalie Portman in Leon. As fi pus-o si pe Kirsten Dunst, da' joaca in filme din ce in ce mai proaste.

Pe Shirley Temple as fi vrut s-o vad mai mult.

LATER EDIT: Am uitat de Alexa Vega. Dementiala in Spy Kids 3D. Mie chiar mi-a placut prostioara aia.

jediklaus
19 Jun 2005, 07:25
Este drept cã am uitat de Thora Birch, una dintre cele mai frumoase tinere actriþe existente acum. Ea face parte din generaþia care le-a dat ºi pe Christina Ricci, Kirsten Dunst ºi Katie Holmes. Despre prestaþia Thorei în „American Beauty” pot spune cã nu a fost deloc rea, deºi rolul ei era mult prea trist ºi, pe alocuri morbid. Plus cã ºi machiajul o fãcea sã arate ca o fantomã. Totuºi, per total, filmul „American Beauty” mi-a plãcut.
În copilãrie, Thora a jucat în multe filme, de la comedii („Monkey Trouble”), pânã la filme de acþiune („Jocuri patriotice” ºi „Singur împotriva preºedintelui”, alãturi de Harrison Ford, deºi nu a avut un rol principal).
Thora a mai jucat ºi în filmul de comedie „Vrãjitoarele” (sau „Noaptea vrãjitoarelor”, nu am timp acum de documentare!!), unde a fãcut un rol fain. A fost tare faza în care, întrebatã fiind cine a fost persoana virginã care a aprins lumânarea neagrã (care le dãdea puteri vrãjitoarelor cele rele), deºi eu mã aºteptam ca ea sã recunoascã faptul cã a fãcut-o (doar avea 10 ani atunci!!), ei bine, ea se uitã la fratele ei mai mare, dar cu o aºa privire de parcã ea nu mai trebuie luatã în considerare în treaba cu... virginitatea!!! A fost haios, mai ales cã într-un film, nu numai replicile, ci ºi privirile dintre actori „spun” multe. Per ansamblu, o actriþã bunã, chiar dacã acum se cam lasã aºteptate fimlmele în care joacã.
OK! Mã opresc aici, dar subiectul este departe de a se fi epuizat. Din fericire. Aºa cã aºtept alte pãreri. Salutare!!!

Liou
16 Aug 2005, 15:52
BJORN ANDRESEN IN ROLUL TADZIO DIN "MOARTE LA VENETIA" DE LUCHINO VISCONTI

Dea_Tofog
11 Oct 2006, 14:19
pe mine Haley Joel Osment si Dakota Fanning ma lasa de fiecare data masca...

ah, ar trebui sa o mentionez neparat pe pustoaica din Exorcist... Linda Blair.

jediklaus
17 Oct 2006, 14:38
Haley Joel O ;) ;) ;) ;)

jediklaus
17 Oct 2006, 14:42
Pe langa Haley Joel Osment si Frankie Muniz, care acum sunt adolescenti care bat spre maturitate, dintre copiii-actori care pot face cariera mai amintesc pe:
1. Fredie Highmore (cerut personal de Johnny Depp pentru rolul lui Charlie din filmul Charlie and the Chocolate Factory, dupa ce au colaborat la filmul Finding Neverland)
2. AnnaSophia Robb (pentru rolul din Because of Winn-Dixie)
3. Emily Osment (pentru rolul din Spy Kids: The Island of the Lost Dreams).

black_sound
19 Oct 2006, 17:42
Radcliffe se descurca onorabil, mai ales in primele 2 filme Harry Potter, mai ales ca rolul nu e asa usor cum pare.

M-a impresionat faptul ca a jucat bine chiar si in conditiile in care mai mult de jumatate din timp joaca in fata ecranului verde. E impresionant pentru un copil.

Nu am un copil/actor preferat , pot sa spun ca mi-a placut A.I. sau alt film. Dakota Fanning m-a dezamagit in W.O.W., nu a facut de cat un singur lucru tot filmul ... a urlat (trebuie insa sa recunosc ca si filmul m-a dezamagit)

jediklaus
20 Oct 2006, 10:18
Eu sunt fan Dakota Fanning (dovada si topicul initiat pe acest Forum), dar trebuie sa recunosc faptul ca prestatia ei din War of the Worlds nu m-a impresionat la fel de mult ca prestatia ei din Man on Fire sau Hide and Seek. Abia astept sa o vad in Dreamer.
In ceea ce priveste subiectul topic/ului, un alt copil-actor care promite este Cameron Bright, pe care l-ati putut vedea in Ultraviolet (alaturi de Milla Jovovich) si in Runnind Scared/Intre Focuri (alaturi de Paul Walker); in ambele filme, a jucat bine de tot, iar baiatul dovedeste ca are potential. Ramine de urmarit. Salutari tuturor si un weekend placut!

StefanDo
20 Oct 2006, 12:48
un alt copil-actor care promite este Cameron Bright, pe care l-ati putut vedea in Ultraviolet (alaturi de Milla Jovovich) si in Running Scared/Intre Focuri (alaturi de Paul Walker); in ambele filme, a jucat bine de tot, iar baiatul dovedeste ca are potential. Ramine de urmarit.

Mie unul Cameron Bright mi se pare ca face exact acelasi gen de roluri: un pusti cu privire sumbru-haituita, de copil crescut prea repede pe umerii caruia apasa o mare povara si care nu poate avea incredere in nimeni. Si se pare ca producatorii i-au si lipit pe fruntea aceasta eticheta, asa ca il distribuie numai in roluri asemanatoare: copil in jurul caruia se tzes o multzime de interese (gene-leac in "Ultraviolet", copil clonat in "Godsend", mutant-pericol pt. toti in "X-Men III"). In "Running Scared" schimba putin, dar nu foarte mult. Oricum, e un rol care il solicita mai mult si da, este de urmarit... :) Sa speram ca nu cade victima supraspecializarii, un fenomen tot mai raspandit in stereotipul Hollywood (o alta victima: Marcel Iures, cu rolurile sale de ofiter german, si chiar Dakota, care in mai toate filmele sale tzipa si tzipa si tzipa... - cu exceptia lui "Dreamer")

bob
20 Oct 2006, 14:17
Kristen Dunst in Interview with the Vampire m-a rupt. De la Virgin Suicides s-a 'comercializat'.

Pun pariu ca de HJ Osment nu o sa mai auzim peste cativa ani......a batut fierul cat a fost cald dupa 6th Sense cu inca vreo 3 filme si gata.

Christina Ricci mi-a placut in Mermaids, a "crescut" foarte frumos.

Tatum O'Neal n-a luat Oscarul cand era mica? Acu' mai misca??

Da de gemenele Olsen nu ziceti nik? :D Eu cred ca o sa le admiram in Playboy in curand!

StefanDo
24 Oct 2006, 14:31
A mai aparut o pustoaica si vine tare repede din urma... Numele ei este Jodelle Ferland si, cu ochisorii ei supradimensionati, este cel mai adesea distribuita in roluri horror/fantasy. Ea este fetita din "Silent Hill" (scenele horror ale filmului au efectul pe care-l au poate si pentru ca Jodelle este genul acela de copil pe care nu l-ai atinge nici cu o floare...) si, inainte de asta, a jucat rolul principal in "Tideland" al lui Gilliam. Filmul o sa aiba premiera in Romania pe 3 noiembrie...

Fotografii de-ale ei gasiti pe http://www.imdb.com/name/nm0272706/

Faber
06 Aug 2007, 14:43
(doua motive 'tari' pt. a aduce topicul mai in fata :P )
-pustii din En Kärlekshistoria (Roy Andersson, 1970, Suedia), Ann-Sofie Kylin & Rolf Sohlman pe numele lor - din ce-am vz. eu pana acum ii 'depaseste' doar Jodie Foster in 'Taxi Driver'!
- baietelul dintr-un (alt) film al marelui De Sica, I Bambini ci guardano (1944): Luciano De Ambrosis - idem, interpretare stralucita, desi e tot din zona aceea, usor blamata aici, a rolurilor care solicita aptitudini proprii actorilor adulti.

oxlock
06 Aug 2007, 15:13
T.J. Lowther - A Perfect World (cu Kevin Costner)[/b]

jimi-jazz
21 Aug 2007, 01:36
Danny Lloyd si Jodie Foster