Log in

View Full Version : Fan-Club Cinema :Stapanul Inelelor, Harry Potter!

Bogd^n
26 Mar 2002, 11:32
Imi place foarte mult Harry Potter si STapanul Inelelor.
Am chiar si cartile.
E-mail me daca vreti sa intrati in clubul CInema!

Blue
17 Oct 2004, 10:43
Nu cred ca vrea cineva sa intre in acest Fan Club. Eu cred ca aceste 2 filme sunt pentru aia de pana in 10 ani. Adica - copaci care vorbesc, oameni care traiesc o vesnicie, copii pe maturi , etc ... . Eu unul nu ma uit la asa ceva, poate totusi mai sunt unii carora le place !

nightsorrow
17 Oct 2004, 20:57
Nu cred ca vrea cineva sa intre in acest Fan Club. Eu cred ca aceste 2 filme sunt pentru aia de pana in 10 ani. Adica - copaci care vorbesc, oameni care traiesc o vesnicie, copii pe maturi , etc ... . Eu unul nu ma uit la asa ceva, poate totusi mai sunt unii carora le place !
Ceea ce ocarasti tu se numeste film fantastic si am impresia ca tu nu ai vazut Lotr ( Lord of the Rings). Este filmul meu preferat sa l batjocoresti. Only over my dead body. :x
From now on u will face my eternal wrath. :x

ogto
18 Oct 2004, 13:48
BLue, handicapatule, nu mai reinvia topicurile moarte!!! esti cretin? 15 posturi pe zi si 90% sunt crap. Lasa topicruile moarte in dracii lor. :x :x :x :hmm:

Blue
18 Oct 2004, 13:53
Ceea ce ocarasti tu se numeste film fantastic si am impresia ca tu nu ai vazut Lotr ( Lord of the Rings). Este filmul meu preferat sa l batjocoresti. Only over my dead body. :x
From now on u will face my eternal wrath. :x

Am vazut o parte si din Lord of the rings si din

mack10
18 Oct 2004, 14:07
Blue ... gusturile n se dicuta... nu poti spune ca un film ca LOTR este najpa... (parerea mea ca a fost supeeeeeeeer) ... de exemplu si eu mam uitat 10 min la Hulk ... sau alte filme si le-am scos .. ca nu mi-au placut ... dar nu le-am criticat ... pt ca altora li s-au parut ca au fost frumoase....
La filmul Matrix m-am uitat doar de "palmares" (daca ma intalnesc cu cineva si vb de film sa nu fiu pe dinafara) ... dar multi au gasit filmul Matrix super tare ...

Leonard
18 Oct 2004, 14:45
d-lor moderatori, chestia asta nu trebuia mutata la 'Fanatic'?

Sm�agol-Gollum
26 Oct 2004, 21:07

ba desteptule, daca vrei sa stii, lotr 2 si 3 sunt pt persoane peste 12 ani!! "Suitable only for persons of 12 years and over"

Gaandalf
27 Oct 2004, 10:54
deci blue "efectiv" face mishto' de voi ... 7 u're playing ... & he's winning ...

Sm�agol-Gollum
09 Nov 2004, 19:42
deci blue "efectiv" face mishto' de voi ... 7 u're playing ... & he's winning ...

ma indoiesc ca e asa de destept...

adora
07 Dec 2004, 14:44
a aparut site-ul www.lotr.go.ro sa intrati si sa-mi ziceti dak va place!!! accept sugestii.... DAK ESTI FAN ADEVARAT LOTR INTRA PE SITE!!!!!!

Sm�agol-Gollum
07 Dec 2004, 21:13
cam trist....mult mai fain era stapanulinelelor.net .... :huh:

WraIth
08 Dec 2004, 19:14
DAK ESTI FAN ADEVARAT LOTR INTRA PE SITE!!!!!!

tu l-ai facut sa intzeleg.... :? :huh:

keep trying . :P

Denis_stelistu
10 Apr 2005, 21:41

Ce dracu ma Blue?Batjocoresti cele mai tari filme din lume,Lord of the Rings si Harry Potter.Nu vreau sa intru in Fan Club.Printre filmele cele mai tari mai este si Matrix.
Harry Potter este cel mai tare dintre toate. :D 8)

Sm�agol-Gollum
10 Apr 2005, 22:05
am o rugaminte...nu mai rascoli toate topicurile despre lotr sau hp vechi de 10 ani...

flav
29 Apr 2005, 22:01
aham... e tare... apropo
Vrea cineva sa cumpere jocul LOTR:Return Of The King ?
il vand eu la 800.000 , trimite-ti mail la [email protected]

Sm�agol-Gollum
30 Apr 2005, 13:32
il vand eu la 800.000

nu crezi ca e cam scump?...! :huh:

Gaandalf
02 May 2005, 14:22
aham... e tare... apropo
flav .. no offense dar oricine are calculator acasa si foloseste internetul ti-ar zice sa te duci sa te culci. 800.000 ptr un joc ?
sa fim serioshi ...

M0n0
02 May 2005, 16:11
aham... e tare... apropo
flav .. no offense dar oricine are calculator acasa si foloseste internetul ti-ar zice sa te duci sa te culci. 800.000 ptr un joc ?
sa fim serioshi ...

Flav are dreptate, fiind un joc original are dreptul sa dea cu cat vrea...tu pe internet nu-l gasesti in carcasa si cd original...
800.000 e un pret bunicel...ca doar in magazin ajunge si la 1.500 ...dar nu vrea sa-l cumpere nimeni...

Gaandalf
02 May 2005, 16:17
din 100 de oameni 2 cumpara jocul original ...

p.s. - nu am zis k flav nu are dreptate ... doar ca nu e realist.

WraIth
02 May 2005, 21:15
flav's one of them :P

shi eu daca ashi putea,mi-ashi lua,unele,dar cum nu pot....