View Full Version : Ocean's Eleven
Mi-e rusine s-o spun, dar de-abia acum am aflat ca Ocean's 11 a fost cel mai celebru film al Rat Pack (ma refer la Frank Sinatra, Dean Martin, Sammy Davis Jr., Peter Lawford, etc.). L-a vazut cineva? Ar merita sa vad mai intai filmul vechi?
Petre.
ricutza
12 Mar 2002, 17:14
trebuie sa recunosc ca nici eu nu am vazut varianta mai veche. Insa am vazut-o pe cea noua!
Am fost extraordinar de dezamagita! Filmul nu are scenariu bun, nu are actiune, nu are suspans, totul este previzibil, iar finalul nu este demn nici de o telenovela!
Este inredibil cum o multime de actori talentati nu reusesc sa salveze filmul. Este cel mai prost rol al Juliei Roberts care este incredibil de insipida.
Brad Pitt este singurul actor care intr-adevar reuseste sa-si arate valoarea. Desi are un rol secundar, ii este clar superior lui George Cloney care poate ar fi trebuit sa ramana in Spitalul de Urgenta!
roxettefan
17 Mar 2002, 01:21
Corect! E cel mai slab film venit in tara anul asta! De fapt, orice film cu Clooney in rol principal e de la slab in jos (ex.:"3 kings" sau "Out of sight").
musetzel
18 Mar 2002, 18:16
Desi a fost considerat cel mai bun film al celebrului Rat Pack, pe mine nu m-a impresiona;in schimb, varianta noua m-a plictisit si consider ca este un film care te atrage datorita distributziei si aici ... o alta dezamagire, Julia Roberts joaca ... chiar joaca?! Sunt de acord ca charmantul Pitt salveaza cat de cat situatia - eu am vazut un reportaj pe CNN cand s-a lansat filmul in USA si Barbara Walters, care a fost alaturi de actori pe parcursul filmarilor a spus lucruri minuanate despre acest film si recunosc ca l-am asteptat cu sufletul la gura. Si ... ce fiasco!
dancoman
26 Mar 2002, 15:18
Ocean's Eleven este, pe scurt, o porcarie! Au adunat o gramada de actori mari ca sa faca un jaf de film. Nu merita vazut nici macar in avion.
ricutza
15 Sep 2002, 22:32
am vazut azi varianta vehe...mi-a placut mult mai mult...mai ales sfarsitul!bine, n-a avut prea multe lucruri in comun cu varianta noua...doar numele, ideea de a jefui 5 cazinouri din Las Vegas, ideea de a opri curentul si numele personajului principal...
ricutza
15 Sep 2002, 22:34
*veche
Lord Barty
18 Sep 2002, 08:16
Eu m-am distrat la filmul asta, dar nici nu am asteptat multe din partea lui. E oricum greu sa conturezi un caracter in gasca de vedete pe care a adunat-o. Nu e de mirare ca nici unul dintre ei nu a iesit in evidenta insa, desi finalul e mai mult decat previzibil, ideea m-a amuzat... si atat.
Respekt!
:( Iarasi critici dure... in afara de regie si actori filmul are si scenariu... chiar nu va placut nimic din filmul acesta??
carmen_angelus_romila
08 Aug 2018, 11:01
Intre timp au mai aparut filme foarte bune pe aceleasi subiect.
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.