Log in

View Full Version : Magnolia

christi
21 Feb 2002, 10:03
Aici pe site scrie ca Magnolia a avut premiera romaneasca in 1999. Asa e? Voi l-ati vazut? In Brasov sigur nu a ajuns, si as vrea neaparat sa vad filmul asta... Ce mai stiti de el? A aparut cumva pe video?

emanuel
21 Feb 2002, 16:48
Imi cer scuze pentru regretabila eroare de pe site-ul nostru. Magnolia trebuia sa apara in 1999 si sa fie distribuita de Crescendo Films. Din pacate, Crescendo nu mai exista, si deci nici filmul nu a mai aparut pe ecranele din Romania...
Nici pe video nu a aparut...
Daca vei cauta iar pe Cinemagia vei vedea ca greseala a fost corectata.

christi
22 Feb 2002, 09:43
Mersi pt raspuns... nu stiu ce credeti voi dar mie imi pare sincer rau ca distribuitorilor din Romania nu prea le pasa de valoarea filmelor pe care le aduc... mi se pare nefiresc ca filme precum Magnolia sau Eyes Wide Shut sa nu ajunga la noi pe ecrane.
Asa ca singura speranta ramine, din nou, HBO.

horatiu
08 Mar 2002, 11:00
Filmul a rulat la cinemateca, bineinteles in Bucuresti, pentru ca nu-i asa?, Bucurestiul este ombilicus mundi. Oricum, provincialii aia din Timisoara, Cluj sau Iasi n-ar putea intelege o asemenea pelicula.
Scuze, dar m-am saturat deja de centarlismul asta absurd. Desi eu am vazut filmul atunci, imi dau seama ca multi ar vrea sa-l vada si n-au ocazia.

Horatiu

christi
08 Mar 2002, 15:10
Si merita? Este intr-adevar un film asa de reusit cum am auzit?

christi
01 Apr 2002, 13:44
Tocmai am citit scenariul filmului, pare intr-adevar grozav... Nici nu stiu ce sa zic, abia astept sa il vad...
scenariul il gasiti la:
http://www.iscriptdb.com

maga
15 May 2002, 22:24
pt cristi :ti-am trimis un mesaj pe mail sper sa ajunga.daca nu adresa mea e [email protected] in legatura cu magnolia si cu alte filme si te rog mult sa-mi raspunzi.ciao.

John
25 May 2002, 01:24
Geesus Christ, am vazut filmul asta si-mi amintesc si melodia care mi-a dat fiori reci pe sira spinarii cand toate personajele au iesit ...maro in fata unei sali arhipline !
Si culmea, am auzit si niste pustioaice comentandu-l in troleibuzul 86, sau 70...
Cand ma gandesc la tine, Christ, imi aduc aminte ca sunt persoane in Bucuresti care nici n-au auzit de Cinemateca, ca si definitie.
Asa cum eu nu pot ajunge acum la Transilvanian Film Festival, editia princeps, sa dau mana cu Brandon.:smile:

hankie
27 Feb 2014, 19:21
...