PDA

View Full Version : Link-uri...

capisfocas
15 Jan 2002, 20:55
Salut!

Mai intai de toate vreau sa va spun ca-mi place forte mult site-ul vostru si ca il apreciez, dar totusi as avea o mica sugestie sa va fac: cred ca pe pagina cu detalii a fiecarui film ar trebuii sa adaugati si un link catre pagina oficiala a filmului respectiv, astfel incat sa putem afla informatii mai ample cu privire la film.

Va multumesc foarte mult,
Ciao!

emanuel
16 Jan 2002, 12:44
Intai de toate iti multumesc pentru aprecierile despre site-ul nostru.
In al doilea rand am inceput, la unele filme sa punem si adresa site-ului oficial. Speram ca in curand sa putem publica la toate filmele si un link catre site-ul oficial.
Deci, putina rabdare. Oricum, va vom pregati cateva surprize placute pentru viitor.

rpetre
14 Feb 2002, 14:25
Ar fi fain de tot daca ati avea trailere (mi-e rusine sa spun ca nu stiu cum le zice pe romaneste), si un link pentru "Sugestii, reclamatii & co." (poate e, dar nu l-am vazut eu, ceea ce e tot acelasi lucru)

Amyd
14 Feb 2002, 14:27
Pe romaneste le zice forshpanuri... tehehehe, ce sa facem, furam termeni de la cine putem, daca noi nu inventam niciodata nimic. :smile:

Salutari,
Andrei

horatiu
28 Mar 2002, 15:06
Ar fi foarte comod pentru noi (si, stiu, mai multa munca pentru voi) daca filmelor de la cinemateca le-ati pune cite un link la prezentarea lor de pe IMDb, ca sa aflam si noi ce e cu ele, cu cine sint, ce hram poarta, ce valoare au etc.
V-as ramine indatorat. )oricum va sint indatorat pentru acest excelent site)
Cu prietenie
Horatiu

emanuel
29 Mar 2002, 16:50
Interesul nostru este ca site-ul Cinemagia, care este singurul de acest gen din Romania axat doar pe filme, sa contina cat mai multe informatii despre filme in limba romana. Pe IMDB poti gasi, cred eu si singur filmele prezentate la cinemateca. Oricum, la toate filmele care sunt prezentate la Cinemateca poti gasi pe site-ul nostru destule informatii. De ex. o scurta prezentare a filmului + actorii principali si regizorul. Un link catre IMDB nu consideram a fi neceasar, cel putin deocamdata.