View Full Version : Gloria-Sharone Stone
Gales Florin
24 Dec 2001, 15:13
Cel mai miscator si dureros film unde actrita Sharone Stone da dovada de curaj, rabdare si putere de-a lupta mai departe cu viata asa cum e ea. Intr-un context mizerabil viata ei se schimba datorita situatiei acelui baietel singur fara parinti. Orice rau se plateste.
Felicitari pentru cea mai buna drama care spun cu toata inima ca merita vizionat deoarece sunt multe lucruri de invatat:unul foarte important acela de a intelege pe cei suferinzi fara parinti.
scorp_RSR
07 Mar 2002, 08:59
S. Lumet kinda rules, eh?
horatiu
08 Mar 2002, 14:30
Gales Florin wrote: (notele din paranteza apartin lui Horatiu)
Cel mai miscator si dureros film (?) unde actrita Sharone Stone da dovada de curaj, rabdare si putere (actrita?? poate personajul interpretata de actrita SS) de-a lupta mai departe cu viata (daa! frumos!) asa cum e ea (mmmmm...). Intr-un context mizerabil viata ei se schimba datorita situatiei acelui baietel singur fara parinti. (Nu am vazut filmul, dar acum am inteles tot) Orice rau se plateste. (asa le trebuie nemernicilor!)
Felicitari pentru cea mai buna drama (multumesc!) care spun cu toata inima ca merita vizionat (au!) deoarece sunt multe lucruri de invatat:unul foarte important acela de a intelege pe cei suferinzi fara parinti. (un film educativ, adica arta, nene!)
christi
08 Mar 2002, 15:15
Nu stiu ce sa zic... eu am vazut filmul si mi s-a parut foarte foarte foarte dezamagitor. Multe scene si dialoguri cam trase de par si nici un pic de originalitate - ceea ce e cam inacceptabil la un remake.
asta e, throw rotten eggs at me, nu-mi place si gata!
Nici mie. Pina si copilu' ala era nesuferit. Eu l-as fi lasat la minastire... :wink:
blitz43
07 Apr 2003, 09:13
Nu-mi vine sa cred ce-am citit la horatiu, florion si scorpio. Parca ati fi facut recenzia unei telenovele.
Sper sa nu fiu singurul care a observat cât de infect a jucat Sharon Stone.
Nu degeaba a primit si Zmeurica de Aur. She sucks a lot! Asta e...
Oricum, gusturile nu se discuta. Sanatate si virtute!
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.