Log in

View Full Version : despre filme indian

daniell5
18 Dec 2001, 17:37
Salutare
Ma numesc Daniel si am nevoie de ajutorul dumnevoastra: "Unde poti gasi filme indian din magazinele Bucurestiului" Sa fie din Cd video sau casete video.Va rog frumos sa-mi dati un raspuns cit mai curind(puteti sa-mi raspundeti dupa 20 minute,daca puteti).
Va doresc sarbatori fericite!
Cu stima si respect,
Daniel Tudor

Blizz
09 Mar 2002, 04:44
Ma intreb daca era o chestiune de viata si de moarte...

horatiu
10 Mar 2002, 14:07
Cum adica filme indian? Tre sa fie vreun gen nou de filme, cum e horror sau thriller. Parca aud: "la categoria filme indian, cistigatorul de anul acesta este Robert Altman!"
N-am inteles de ce intrebarea este scrisa intre ghilimele. Probabil citatul e de la tatal lui Daniel.
Ma intreb daca as fi raspuns in 8 minute ar fi fost prea devreme?
"Salutare./.../ Cu stima si respect."
Rezon!

Amyd
10 Mar 2002, 14:40
Pe cat de amuzant pare, filmul indian CHIAR e o categorie. Cei care mai vad din cand in cand cate o productie bollywoodiana stiu de ce.

Evident, ca orice alt centru de productie in masa, exista regizori indieni care fac si un alt fel de filme, diferite de main-stream.

Salutari,
Andrei

Blizz
11 Mar 2002, 04:41
Si nu numai ca e o categorie ('ateriza intarziat o voce'), dar din cate stiu eu cinematografia indiana este CEA MAI MARE PRODUCATOARE ANUALA DE FILME !!!

Majoritatea insa "filme indian", daca in 50 de ani doar 3 au fost de exemplu nominalizate pentru "Best Foreign": "Mother India" (1957), "Salaam Bombay" (1988) si "Lagaan" (2001).

horatiu
11 Mar 2002, 10:30
Din cite stiu eu, indienii fac in jur de 800 de filme pe an!!!!
Totusi nu se numesc filme indiene? Indian?!!

musetzel
11 Mar 2002, 15:03
Filmul indian? Ha, de cand nu am mai auzit vorbindu-se despre el. Se simte oare o nostalgie a vremurilor de 13 ani apuse? In ultima vreme se vorbeste despre acest subiect tot mai mult si ma gandesc ca romanii s-au cam saturat de productiile sau mai bine zis "mega-productiile" americane. Deja revedem filme vechi romanesti, rusesti, italienesti si frantzuzesti, de ce nu si indiene sau cehesti ?!

Blizz
12 Mar 2002, 02:18
Pentru horatiu

"filme indian" e deja o poanta apropos de greseala de postare :lol: d'asta am zis ca 99% din cele 800 sunt probabil "filme indian" :lol:

(nu pentru amyd :smile: )

<font size=-1>[ Acest Mesaj a fost editat de: Blizz pe 2002-03-12 21:04 ]</font>

Amyd
12 Mar 2002, 12:27
Hehe, si eu care credeam ca vorbim de filmele indy ... :lol:

Salutari,
Andrei

vincent vega
16 May 2002, 07:39
He hei, unde sunteti voi "Lantul Amintirilor", O floare si doi gradinari"...

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL !!!!

Poison
16 May 2002, 15:52
Da' de "Avaramu" si de Raj Kapoor nu va e dor...? :lol:

<font size=-1>[ Acest Mesaj a fost editat de: Poison pe 2002-05-16 16:53 ]</font>