PDA

View Full Version : Munca de moderator

Blizz
14 Dec 2001, 15:38
Dragi (invizibili) moderatori,

Forumul are deja o vechime de aproape 6 luni, daca nu ma insel.
Daca nu as aprecia ceva la el nu as fi aici, nu? Urmeaza deci critica constructiva... scurta.

Fara sa fie vorba de cenzura sau de vreo forma de control a moderatorului asupra discutiilor din forum... va rog sa luati serios in considerare INTERVENTII in care sa STERGETI subiectele depasite, cele improprii sau cele badarane.

Astept raspunsul dvs.

emanuel
21 Dec 2001, 14:34
Dupa cum cred ca ai vazut deja s-au sters cateva din subiectele depasite. Din pacate nu le putem sterge pe toate. Ele trebuie sa ramana undeva in arhiva...Asa este in orice Forum care se respecta. Sa auzim de bine!

Blizz
30 Jan 2002, 15:04
V-as ruga sa stergeti subiectul din Cinematografia Romaneasca, Filmul romanesc incotro, despre Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica... Din motive involuntare, s-a strecurat o greseala in titlu si l-am repetat din motive estetice :smile:

Blizz
13 Mar 2002, 03:03
Error report:

Dupa ce trimiti un mesaj privat, in ecranul care confirma trimiterea, linkul pentru a trimite un alt mesaj are o eroare de dactilografiere:

"Trimite al mesaj"

Mai mult decat atat, cand incerci sa trimiti un mesaj privat apasand pe "Mesaje private" si de abia dup'aia sa faci "login", apare eroarea catastrofala: "Ati fost exclus din acest forum. Contactati administratorul de sistem daca aveti intrebari." (???)

<font size=-1>[ Acest Mesaj a fost editat de: Blizz pe 2002-04-01 04:36 ]</font>

Blizz
01 Apr 2002, 03:35
Repostez ultima chestie, poate reusiti sa faceti ceva...

Cand incerci sa trimiti un mesaj privat apasand pe "Mesaje private" si de abia dup'aia sa faci "login", apare eroarea catastrofala:
"Ati fost exclus din acest forum. Contactati administratorul de sistem daca aveti intrebari."

:evil:

ricutza
01 Apr 2002, 05:28
credeam ca asta mi se intampla numai mie...se pare ca nu!

Blizz
04 Apr 2002, 16:31
Tocmai contactez administratorul de forum, pentru ca am intrebari.

O sa rezolvati in vreun fel eroarea respectiva sau nu? Sau macar o sa scoateti raspunsul ala ce te baga in sperieti :eek: ?

horatiu
05 Apr 2002, 14:29
Felicitari pentru rearanjari, comasari, mutari. Nu mi-am dat seama daca ati si sters ceva, am impresia ca nu. Poate n-ar strica s-o faceti. Sint unele teme lasate in paragina de anul trecut, datate, stupide, etc.

emanuel
05 Apr 2002, 14:40
Multumim pentru reactia atat de prompta. Nu am sters deocamdata nici un subiect vechi, dar avem aceasta idee pentru viitor.
Am rearanjat doar topic-urile in ideea ca navigarea pe forum va fi mult mai simpla.
Asteptam si alte reactii si propuneri.

ricutza
07 Apr 2002, 01:22
mie personal imi placea mai mult cum era arnjat inainte forumul, pentru ca era ceva mai multa ordine...
banuiesc ca o sa-mi ia putin timp sa ma obisnuiesc cu noua lui forma!
as avea o propunere pentru lista subiectelor care urmeaza sa fie sterse: este vorba de: 'propunere' scris de mine. Din cauza noii forme pe care o are forumul, subiectul meu a devenit inutil.
multumesc!