View Full Version : Soundtrack "Lord of the Rings"
Ce ziceti de "simphony and choir" din soundtrackul de la "Lord of the Rings"? Imi pare mult mai reusita decat de la alt film eroic, Gladiatorul, al carui soundtrack, ascultat in afara filmului, nu mai are aceeasi forta ca in timpul actiunii.
http://www.lordoftherings.net Streamingul lui Howards Shore; Enya pare identica cu ceea ce stim de la ea.
In general tot soundtrack-ul de la Lord of the Rings e impresionant si cred ca "atinge" ceva mai mult decit cel de la Gladiator. Poate se compara cu Braveheart ca influenta asupra spectatorului, sau cu Star Wars (toate) prin prisma faptului ca e compus din teme specifice unor personaje sau unor scene. Ceea ce e sigur e ca daca vrei sa vezi filmul, trebuie s'o faci intr'o sala cu un sistem audio pe masura. La Hollywood Multiplex, trailer-ul de la LotR te izbeste drept in moalele capului si practic te obliga sa'ti pui in cap sa te duci la film.
..imi place...mai ales partea cu "te izbeshte in moalele capului"...intradevar...OST-ul LOTR e de exceptzie...printre preferatele mele se numara Council of Elrond (Aniron), May it Be(de pe FotR) shi Breath of Life shi Gollum's Song(de pe TTT).
Flavius
23 Apr 2003, 21:53
Nu am vazut nici unul din cele 2 filme The Lord of the Rings, insa din cate am auzit coloana sonora a filmelor e destul de fainutza. Prin urmare m-am hotarat sa o downloadez de pe net, insa nu stiu exact ce track-uri sa iau. Ce imi sugerati?
P.S. Vreau sa mentionez ca ma declar impotriva pirateria.
"Lord of the Rings - Fellowship of the Ring"
1.The Prophecy
2.Concerning Hobbits
3.The Shadow Of The Past
4.The Treason Of Isengard
5.The Black Rider
6.At The Sign Of The Prancing Pony
7.A Knife In The Dark
8.Flight To The Ford
9.Many Meetings
10.The Council Of Elrond (performed by Enya - Aniron)
11.The Ring Goes South
12.A Journey In The Dark
13.The Bridge Of Khazad Dum
14.Lothlorien (performed by Elizabeth Frazer - Lament for Gandalf)
15.The Great River
16.Amon Hen
17.The Breaking Of The Fellowship (performed by Edward Ross - In Dreams)
18.May it be (peformed by Enya)
"Lord of the Rings - The Two Towers"
1.Foundations Of Stone
2.The Taming Of Sméagol
3.The Riders Of Rohan
4.The Passage Of The Marshes.
5,The Uruk-hai
6.The King Of The Golden Hall
7.The Black Gate Is Closed
8.Evenstar featuring Isabel Bayrakdarian.
9.The White Rider
10.Treebeard
11.The Leave Taking
12.Helm's Deep
13.The Forbidden Pool
14.Breath Of Life featuring Sheila Chandra.
15.The Hornburg
16.Forth Eorlingas featuring Ben Del Maestro.
17.Isengard Unleashed featuring Elizabeth Fraser & Ben Del Maestro.
18.Samwise The Brave
19.Gollum's Song performed by Emiliana Torrini.
Pe editzia speciala se afla shi melodia "Farewell To Lórien" cantata de Hilary Summers.
...cautare placuta...shi auditzie placuta....
(*) Keep the LOTR Pride alive! (*)
Flavius
28 Apr 2003, 22:28
Demona, apreciez efortul tau de a lista track-urile celor doua soundtrack-uri, insa eu sunt interesat sa aflu care din track-urile de mai sus sunt cele mai frumoase. Cu alte cuvinte, care merita sa le download-ez? Cred ca nu am fost destul de clar in mesajul anterior. Sau poate de fapt ai vrut sa spui (a se citi "scri") ca cele 2 coloane sonore merita descarcate de la primul pana la ultimul track?
...uhmm...eu zic sincer ca toate melodile merita download-ate...anyway...parerea mea personala...e, de pe "Fellowship of the Ring" :
"The Prophecy", "Council of Elrond" shi "May it Be". De pe "The Two Towers" : "Foundation of Stones", "Breath of Life" and "Gollum's Song". :)
snatchro
05 May 2003, 15:27
De unde pot sa iau din Bucuresti soundtrack-ul LOTR 1 & 2? Il vreau pe caseta, ca nu am bani de CD, dar, si aici e ticneala mea, caseta sa nu fie facuta in Romania (adica Alma Artex). Am luat caseta de la prima parte si se auzea de parca ar fi fost inregistrata la viteza variabila. Am vreo speranta? Mentionez ca nu il vreau sub forma de fisiere.
blitz43
05 May 2003, 15:58
De unde pot sa iau din Bucuresti soundtrack-ul LOTR 1 & 2? Il vreau pe caseta, ca nu am bani de CD, dar, si aici e ticneala mea, caseta sa nu fie facuta in Romania (adica Alma Artex). Am luat caseta de la prima parte si se auzea de parca ar fi fost inregistrata la viteza variabila. Am vreo speranta? Mentionez ca nu il vreau sub forma de fisiere.
8)
Moshule, incearca la Muzica. La standul de rock-areli, cum intri in magazin, in stânga in fund, lânga standul de joace. E un purisan cu plete, vânzator. Te serveste tipu' numai cu marfa a-ntâia. Serios! :P
PAREREA MEA! 8)
snatchro
06 May 2003, 08:38
Fost mai demult. Nu are. Doar by A&A are.
Il am eu daca il vrei! :roll:
snatchro
14 May 2003, 08:56
Pe caseta, original, si nu e facuta in Romania? How much? Da-mi un PM sau un mail.
bill_the_butcher
05 Jun 2003, 22:36
am ascultat soundtrack-urile de la lord of the rings. le am pe-amandoua. sincer, melodiile cele mai tari sunt: bridges of kazah-dum - primul si forth eorlingas-al doilea.
Ysaluna
26 Jul 2003, 14:39
de pe primul CD cea mai faina e Council of Elrond! Demona care e melodia aia Aniron de pe primul CD!? Eu tot ma uit pe coperta si nu vad unde scrie! Lumineaza-ma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
E partea cantata de Enya din 'The Council of Elrond'.
The Shadow Of The Past,The Treason Of Isengard,Lothlorien si The Breaking Of The Fellowship din FOTR si Foundations Of Stone,The Uruk-hai si Gollum's Song din TTT.Dar crede-ma,trebuie sa iti iei TOATE melodiile.MERITA.
...Aia e Ysaluna! :) Council of Elrond...ca aia itzi place tzie..."O mor henion I dhu!" :P ...tanananana..nana..na...na...naaaaa... ;)
Aniron e intradevar o melodie frumoasa!Demona,nu-mi spune ca stii versurile?!da-mi un mesaj privat cu ele daca poti.multumesc! schancro...vezi mesajele private!!! :)
Akasha...tzi-am trimis versurile de la Aniron (vezi ca sunt in Sindarina), de la "May it be", "Breath of Life" shi "Gollum's Song"...restu` treci cand ai timp pe la mine sa tzi-i le dau.
multam fain! :) dar ma inveti si pe mine sindarina,sa inteleg ce citesc acolo!te roooooooooooooog....frumos! :D
Gaandalf
21 Sep 2003, 16:38
TTT
8.Evenstar featuring Isabel Bayrakdarian. 12.Helm's Deep
14.Breath Of Life featuring Sheila Chandra.
16.Forth Eorlingas featuring Ben Del Maestro.
17.Isengard Unleashed featuring Elizabeth Fraser & Ben Del Maestro. 18.Samwise The Brave
19.Gollum's Song performed by Emiliana Torrini. astea sunt cele mai tari melodii de pana acuma... poate k suna aiurea da' noaptea pe mine melodiile astea (ajustate shi progrmate la combina) ma linishtesc shi ma trimit la culcare ...cu zambetul pe buze ...
vrea shi JE "Farewell To Lórien" da' de unde fac rost ?
FOTR
10.The Council Of Elrond (performed by Enya - Aniron) +13.The Bridge Of Khazad Dum
14.Lothlorien (performed by Elizabeth Frazer - Lament for Gandalf) 18.May it be (peformed by Enya)
astea din partea 1 dar aici pot zice k fara sa ascultzi de la un capat la altu cdul n-are nici un rost ... ?
Keep the LOTR Pride alive! :wink:
Gaandalf
21 Sep 2003, 16:42
and now 10x 2 Demonelle i will have more LOTR music ... de unde a luat-o nu shtiu dar ma bucur k imi trimte ... maischimb shi io' muzica pana apare akuma intr-o luna 1/2 soundtracku de la ROTK ... :lol:
102 zile pana la premiera ...
10x again Demonelle! :wink:
Track Listing - sound clip of Lord of the Rings Music
http://tolkien.bardscrier.com/
E frustrant sa asculti doar 30 de secunde dintr-o melodie... dar in lipsa de altceva :)
and now 10x 2 Demonelle i will have more LOTR music ... de unde a luat-o nu shtiu dar ma bucur k imi trimte ... maischimb shi io' muzica pana apare akuma intr-o luna 1/2 soundtracku de la ROTK ... :lol:
Greu raspund...No problem dude! :D
Gaandalf
29 Jan 2004, 13:54
Greu raspund...No problem dude! :D
Posted: 21 Sep 2003 14:42 Post subject:
and now 10x 2 Demonelle i will have more LOTR music ... de unde a luat-o nu shtiu dar ma bucur k imi trimte ... maischimb shi io' muzica pana apare akuma intr-o luna 1/2 soundtracku de la ROTK ...
10x again Demonelle!
That is qute a long time ain't it ? :lol: Miss ya' ... :wink:
That is qute a long time ain't it ? :lol: Miss ya' ... :wink:
Yes it is! :) Miss ya too! ;)
Gaandalf
18 Feb 2004, 18:30
Care este melodia preferata din Return of The King Soundtrack ?
io am una preferata: Twilight And Shadow
+ una kre ma inebuneshte: Into The West ...
The End Of All Things,The Steward Of Gondor...?!!!!
Inca nu am reusit sa vad partea a treia asa ca va intreb pe voi: Enya mai canta ceva p'acolo sau a fost doar o chestie de moment atunci.Ma rog. u know what i mean
Sm�agol-Gollum
21 Feb 2004, 21:54
Ma wraith....tu ce tot faci?? Te bagi in toate chaturile care exista??
Look who's talking. And I meangle with the crowd nu ma bag in chaturi.Capish?? :lol: :lol:
Sm�agol-Gollum
21 Feb 2004, 22:51
Nu ca capish ma ca eu nu pish nicaieri, ai inteles?
Oooooooo.Did u got upset? now beat it i have better things to do than this
Sm�agol-Gollum
21 Feb 2004, 23:03
da ba, m-am suparat...
Dar asta nu contreaza.Hai sa nu mai vorbim despre lucruri personale shi sa vb despre LOOOOOTR
Cand mergi la Alina sa vezi cum ii ? Hai ca-m osteptat o vesnicie.Vreau sa vad shi eu odata filmul.Plsssssssssss
Sm�agol-Gollum
22 Feb 2004, 12:38
Ba, da te rog frumos! Nu mai srie mesaje personale aici pe chat.
Bene.Gata nu mai scriu nimic da te rog eu du-te sa vezi.Plssssss
Voi sunteti retardati?! :o
Nu intelegeti?!
Ionutz55
22 Feb 2004, 13:56
Posibil, nu cred ca astia inteleg ceva :( . Aleas mesage ma?
Gaandalf
22 Feb 2004, 14:38
Uitatzi-va la The Kings Of Comedy sa vedetzi ce parere are BERNIE MAC despre copii shi cum i-ar educa el ... :lol:
emanuel
22 Feb 2004, 16:13
Ii rog pe Sméagol-Gollum si Wralth sa-si controleze mesajele.
Daca mai apar altele de acest gen le vom sterge fara nici o instiintare, intelegeti?
Aici e forum, nu chat!
We apologise for all our mistakes and uwe solemnly sware that this won't happen again :( Please excuse us
Si de ce scrii in engleza? :o
Cum am spus ne pare rau pt asta.A fost o chestie asa de moment.Fara resentimente k? We are still pals right:)
Sm�agol-Gollum
22 Feb 2004, 19:36
Asa e baieti!! Aveti dreptate!!! It will not happen again! I give you my word!
Ba tampitilor ati scris 2-3 mesaje de fiecare ca sa scrieti ca va pare rau! Si nici un "pals" ...
Shi adica ce ai vrea sa fac?? Eu stiu ca atunci cand gresheshti cu ceva iti ceri scuze. Shi inca ceva: vezi ca noi nu te-am facut tampit sau idiot asa ca asa ca las-o mai moale "pal"
Sm�agol-Gollum
22 Feb 2004, 21:21
Ba! Gata! Gata cu certurileee!!!!
Noi suntem niste oameni seriosi shi vrem sa vorbim despre lotr!!
Atat!!!
Ba! Gata! Gata cu certurileee!!!!
Noi suntem niste oameni seriosi shi vrem sa vorbim despre lotr!!
Atat!!!
Hai pa
Voi sunteti retardati?! :o
Nu intelegeti?!
Bey, deci copii ashtia sunt cretini! mIRC pe Forum!!! Stricam toata treaba!!!
Le-Martin
17 Mar 2004, 15:15
Personal iubesc "The Breaking of The Fellowship" si "May it be", "Into The West" si din "The Black Gate" iubesc fragmentul care in film se suprapune momentului in care Frodo se tareste in sus pe munte cu ultimele puteri si se aude acel fluier (sau flaut, nu ma pricep), mai iubesc si fragmentul in care canta Aragorn, mama ce voce are Viggo Mortensen...cel putin in acel fragment....de fapt...iubesc toate melodiile, sa nu uitam de "Forth Eorlingas"....ma rog, toate :D
Sm�agol-Gollum
17 Mar 2004, 22:09
da ai auzit frate ce voce are pipin in rotk? !!!
super faina
Gaandalf
18 Mar 2004, 11:12
Io ma apuc akuma de o compilatzie kre cuprinde cele mai tari meloii deee pe toate 3 Soundtrack-urile...
primele 3 locuri :
1-Evenstar
2-Breath f Life
3-Twilight & Shadow :P
1.The Shadow Of The Past
2..Foundations Of Stone
3.The Treason Of Isengard si The End Of All Things si The Bridge OF Khazad-Dum...si Lothlorien.
FotR - The Prophecy, Counci of Elrond(Aniron) & May it Be;
TTT - Foundation of Stones, Breath of Life & Gollum's Song;
RotK - The Steward of Gondor & Into the West.
Gaandalf
05 May 2004, 10:15
Ainulindale
Tocmai am realizat k ma identific cu Brego - Aragorn's horse. Oricat de ciudat shi de aiurea suna ... este adevarat. In TTT Aragorn il calmeaza in grajd cu limba elfilor ... la fel ma calmez io' cu melodiile de mai jos ... :happy:
1 - Evenstar
2 - Breath Of Life
3 - Twilight & Shadow
4 - Council Of Elrond
5 - Lothlorien
6 - Many Meetings
7 - Into The West
8 - Gollum's Song
9 - May It Be
10 - Forth Eorlingas
11 - Requiem For A Dream
12 - Amon Hen
13 - The Prophecy
14 - The Steward Of Gondor
15 - The Grey Havens
16 - The Leave Taking
17 - The Great River
18 - The Ring Goes South
Freak_on_a_Leash
06 May 2004, 19:40
cea mai tare melodie e Aniron de pe ostul lotr...dupa parerea mea!
Gaandalf
07 May 2004, 11:06
cea mai tare melodie e Aniron de pe ostul lotr...dupa parerea mea!
Aniron - The Council Of Elrond - este pe locul 5 la mine
Oloriel
11 May 2004, 20:21
Cele mai si mai melodii??? hhmmm greu fff greu mie imi plac toate
Totusi din LOTR:
The council of Elrond
Lothlorien
May it be
Concerning hobbits
nu neaparat in ordinea asta
Gandalf nu esti singurul care adoarme foarte bine pe melodiile astea!!!
PS: numai ce trebe nu fac. din cauza ta acu ascult soundtrackul!!
Gaandalf
12 May 2004, 09:29
Cele mai si mai melodii??? hhmmm greu fff greu mie imi plac toate
Totusi din LOTR:
The council of Elrond
Lothlorien
May it be
Concerning hobbits
nu neaparat in ordinea asta
Gandalf nu esti singurul care adoarme foarte bine pe melodiile astea!!!
PS: numai ce trebe nu fac. din cauza ta acu ascult soundtrackul!!
I'll give it a shot and say: i'm glad i made you listen to it ... The feather Event is the most pleaseant state of mind and body i've ever felt ...
io ascult muzica noapte de noapte din 1999 ... that's a lot of time...
Oloriel
15 May 2004, 20:59
Continuare...
pentru TT:
Gollum's song
The riders of Rohan
Breath of life
Evenstar
si ROTK:
The steward of Gondor
Into the West
The Gray Havens
End of all Things
astea sunt preferatele din seara asta...asa cum am mai spus ..foarte greu sa alegi una anume...
Gaandalf
17 May 2004, 10:44
Continuare...
pentru TT:
Gollum's song
The riders of Rohan
Breath of life
Evenstar
si ROTK:
The steward of Gondor
Into the West
The Gray Havens
End of all Things
astea sunt preferatele din seara asta...asa cum am mai spus ..foarte greu sa alegi una anume...
Io mi-am gasit anumite melodii care m-au ajutat sa ating level : "The Feather Event"! so ... there is a GOD!
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.