PDA

View Full Version : Angelina Jolie

Pages : [1] 2

neo
11 Nov 2001, 18:30
Angelina e cea mai sexy, cea mai tare. inafara de 'life or something like it' mai are vreun proiect nou?

christi
22 Feb 2002, 09:52
Angelina Jolie mai are pt viitor inca 3 prioecte, in afara de Life or Something Like It...
--- Beyond Borders - o drama de razboi ce trebuia initial sa fie regizata de favoritul meu - Oliver Stone. Acesta a renuntat insa la proiect... iar acum regizorul se pare ca va fi Martin Campbell (Vertical Limit)
--- Tomb Raider 2 --- cu Simon West ca regizor - abia acum se scrie scenariul
--- Sharkslayer - un film despre care nu stiu prea multe, ci doar ca va aparea in 2004.

Ambra Blu
18 Jul 2002, 13:30
angleina nu e nici pe departe cea mai sexy, 'cuz my vote goes for Kylie Minogue.

Arhanghell
07 Sep 2002, 18:29
eu m-as lasa pe Claire Forlani...

lecter
08 Sep 2002, 04:37
OK, sa continuam offtopic...votul meu se duce spre Famke Janssen...

capitain
14 Sep 2002, 15:32
Should i tall u my opinion too? I vote 4 Brad Pitt

:lol:

un om bun
03 Oct 2002, 01:13
Angelina e o proasta ce-a dat din fund in fiecare gunoi de film in care a jucat.

ricutza
04 Oct 2002, 22:34
"Girl Interrupted" gunoi? "Gia" gunoi? ai si tu niste motive care sa justifice afirmatiile astea?

un om bun
05 Oct 2002, 00:05
Pentru mine sint gunoaie, dar inteleg ca altii le privesc ca filme de calitate. Telenovele de 2 ore. Nu vreau sa va jignesc tirindu-va in noroi actrita preferata. E doar umila mea parere.

Demona
07 Oct 2002, 19:30
Angelina Jolie rulzzz...ah..sau cel putzin asta e parerea mea!Dar anyway...ce zicetzi de Jessica Alba?She's okey 2,chiar daca nu are la activ filmele lui Jolie! :smile:

NoOne
08 Oct 2002, 13:51
On 2002-10-05 01:05, un om bun wrote:
Pentru mine sint gunoaie, dar inteleg ca altii le privesc ca filme de calitate. Telenovele de 2 ore. Nu vreau sa va jignesc tirindu-va in noroi actrita preferata. E doar umila mea parere.

Hooooopaaaaa, o atitude cam nelalocul ei pentru "un om bun". Cum era cu "ar trebui sa fim de acosrd si cu lucrurile care le uram" - sper ca nu ti-am denaturat prea tare cuvintele, oricum ideea conteaza.

Si eu o consider pe Angelina o FRUMUSETE dar... din pacate am vazut-o si nemachiata. Credeti-ma e o diferenta ca de la cer la pamant.

un om bun
08 Oct 2002, 22:15
Am zis ca ar trebui sa respectam si ceea ce urim. Adica n-o sa-i dau in cap dac-o vad pe strada.
In rest imi rezerv dreptul de a-mi exprima parerea despre ea atita timp cit nu e nimeni ranit.

Master
09 Oct 2002, 15:22
Are dreptate "un om bun". Dar din pacate, cred ca au fost mai multi camarazi raniti. In fond, ce conteaza? Astazi este Angelina Frumoasa iar maine fa fi Angelina urata.

NoOne
09 Oct 2002, 21:53
On 2002-10-08 23:15, un om bun wrote:
In rest imi rezerv dreptul de a-mi exprima parerea despre ea atita timp cit nu e nimeni ranit.

Eu inca mai astept subiectul de "bataie". "Matrix" si "American Beauty" nu conteaza pentru ca am fi de acord iar "Mary Reilly" nu se pune pen' ca nu l-am vazut.

eliza
31 Dec 2002, 01:52
ok, e frumoasa, e superba, colectioneaza cutite, si-a scris cu sange pe tricou numele primului sot, etc. dar mie mi se pare limitata. nu merita oscarul pt girl interupted(am mancat litere?) pt ca s-a jucat pe ea. totusi nu scot inca posteru ala mare cu ea de pe perete.
a... era inchis subiectu asta?

PoliFanAthic
31 Dec 2002, 08:56
Pe mine nu m-a uimit cu nici o performanta Jolie. Majoritatea filmelor in care am vazut-o erau slabe, si nici expresia fetei ei nu-mi place....hmmm

eliza
31 Dec 2002, 22:24
On 2002-12-31 09:56, PoliFanAthic wrote:
Pe mine nu m-a uimit cu nici o performanta Jolie. Majoritatea filmelor in care am vazut-o erau slabe, si nici expresia fetei ei nu-mi place....hmmm

hmm indeed. are you gay? :razz:

PoliFanAthic
01 Jan 2003, 06:18
Ha-ha...very funny.
Exista o diferenta intre frumusete adevarata, si doar un aspect...ca cel al lui Angelica.

eliza
01 Jan 2003, 16:43
pai da, glumeam. gay rulz!

ricutza
01 Jan 2003, 23:11
Angelina Jolie are o personalitate foarte puternica si lucrul asta se vede in cam toate filmele ei. probabil ca nu poate juca prea multe tipuri de roluri, insa mi se pare ca cele pe care le alege, le interpreteaza bine...mi-a placut de ea si in Gia si in Girl Interrupted si chiar si in Gone ibn 60 seconds!

bryce
01 Jan 2003, 23:18
in `gia` mi-a placut f tare de ea.
are cam tot ce-i trebuie fatuca asta.
are talent, are o figura comerciala, in concluzie se vinde bine.

ricutza
02 Jan 2003, 00:26
acuma nu stiu exact cat de talentata e...dupa cum spuneam, rolurile cam seamana ceea ce nu denota un mare talent...

Ambra Blu
07 Jan 2003, 06:51
Eu tin sa fac o precizare: Angelina si/a bagat singele ex-husbandului si intr-o fiola care o tinea legata da git.

Dar tot de fiole legat, mai tineti minte cind Journey Evers le raspundea ziaristilor care o intrebau ce poarta peste noapte: trei picaturi dintr/o fiola Chanel.

Mais ou sont les neiges d'antan?
Oh, tu, The 7 Year Itch.

Poison
10 Jan 2003, 12:17
Eu stiam ca asta cu Chanelu' e de la Marilyn. Monroe, nu Manson! :D

Ambra Blu
11 Jan 2003, 10:50
Eu stiam ca asta cu Chanelu' e de la Marilyn. Monroe, nu Manson! :D

Pai da, dar unul dintre pseudonimele d/rei Baker a fost, pe linga MM, si cel de JE.

blitz43
04 Apr 2003, 14:50
:lol: Talentata, netalentata, m-as risca cu ea o data! :lol:

Luke_Dorian
08 Apr 2003, 09:41
Subscriu si eu la ideea ta :lol:

Poison
08 Apr 2003, 14:33
acuma nu stiu exact cat de talentata e...dupa cum spuneam, rolurile cam seamana ceea ce nu denota un mare talent... Pai... si rolurile lui De Niro seamana... Asta inseamna ca nu e talentat?

Hell_Girl
08 Apr 2003, 22:20
De Niro mai e cum mai e, dar am vazut vreo trei filme ale lui Al Pacino in care joaca cam la fel. As mentiona: The Insider si On Any Given Sunday, nu il mai stiu pe al treilea, dar sigur mai era unul.

Demona
22 Apr 2003, 20:14
...bey, deci cand vine vorba de Jolie... *se pune in "jenuntzi" shi se inchina la Zei!!! * ...shi nu is gay... :P E doar actritza preferata...that's all!

Flavius
23 Apr 2003, 21:55
Jolie (din fr. joli, -e = dragut, -a) nu e actrita mea preferata (nu am vazut filmele in care a jucat, cu exceptia lui Gia), insa cu totii ar trebui sa fim de acord ca she's gorgeous. Are un chip de inger cu niste buze... putin spus senzuale. Si pe cat e de good looking e pe atat de ciudatica. Ea nu numai ca face colectie de cutite, dar isi manifesta interesul si pentru stiintele mortuare.
Faza cu fiola cu sange a avut ca precedent o alta intamplare bizara. Jolie la nunta ei cu Johnny Lee Miller a avut straie de mireasa cel putin neobisnuite: un tricou alb pe care a scris cu sangele ei numele alesului, si niste pantaloni negri din piele.

Offtopic o prefer mai mult pe Geena Davis (care are si ea la activ un Oscar), chiar daca e o bucatica mai putin "frageda" ca Angelina.

Demona
24 Apr 2003, 16:42
hahahaha...yup...chestii pe care orice fan Jolie le shtie! ;) dar oricum...multzumim...;) Indeed...Jolie rulzzz...

toni
24 Apr 2003, 17:03
Gone in 60 seconds e filmul meu preferat cu AJ. Nici nu ma intereaza cum joaca. Daca ne-ar fi aratat aia cum si-o tragea cu Cage era filmul secolului. Of of, mai mai.

Demona
29 Apr 2003, 16:32
..beeeeey..deshi Cage e unul din actorii mei preferatzi...trebuie sa recunoasc ca n-o merita pe Jolie! >;)

toni
30 Apr 2003, 09:57
...aa...da' cine o merita pe AJ?

blitz43
30 Apr 2003, 10:28
:D ...poate ta-su?!?! :lol:
PAREREA MEA!

toni
30 Apr 2003, 14:29
poate nu...

Demona
30 Apr 2003, 18:12
...dar a avut-o Billy-Boy..I ment...Billy-Bob...

toni
30 Apr 2003, 18:15
pai da, da' cica ala a inselat-o....

Demona
01 May 2003, 15:39
mey baietzilor...voi de atzi avea-o pe Jolie...atzi inshela-o??? Eu zic ca da...ca asha va e natura! Sa avetzi pe Afrodita...tot atzi inshela-o cu Medusa!!! :P ;) ...nu o luatzi ca pe o ofensa!!!

NoOne
01 May 2003, 16:02
Are YOU talkin' to ME ????

morpheus
14 May 2003, 13:14
Nu pot sa accept ca toti COMPLEXATII sa o critice pe Angelina Jolie
Parerea mea ca e o actrita f. talentata dar chestia asta este discutabila...
Insa ca aspect fizic cred ca nu e loc pt. nici o discutie ar putea participa
la orice concurs de frumusete.

Si nu poti spune ca a jucat doar in gunoaie... Asta chiar ca-i rautacios...

Demona
14 May 2003, 15:50
morpheus nu crec ca vre-unul din noi o critica pe Jolie...pe aici cam totzi o ridica in slavi...vorbeam asha in general...ca domnu` Billy-Bob nu a apreciat-o cum trebuie...dar multzumim ca ne-ai spus parerea...

NoOne...nope...we did not talk about you... ;) ...yet!!!

morpheus
15 May 2003, 13:09
Angelina e o proasta ce-a dat din fund in fiecare gunoi de film in care a jucat.

Despre chestii de genul asta ziceam Demona...

victor
15 May 2003, 14:58
Probabil Billy Boy si-a dat seama ca nu o merita pe Jolie si a inselat-o.

Serios insa cand sunt 20 de ani diferenta inselatul e inevitabil.

Problema nu e de ce a inselat-o BB ci de ce AJ a umblat cu el ?

Sa intelg ca bunatatile astea n-au de unde sa aleaga ? Sau stiu ele ce stiu despre pusti ?

Nu pot spune daca este o actrita buna dar atata timp cat emana hormoni prin toti porii nu prea ai timp sa remarci prestatia. Poate ca va trebui sa fie uratita ca Nicole Kidman ( apropo din punctul meu de vedere o bate pe Jolie ) in The Hours ca sa fie remarcata si altfel.

Demona
15 May 2003, 15:46
...Kidman e prea...roz...

...get the point morphy! ;)

victor
15 May 2003, 15:52
Adevarat. De aceea visam toti " la vie en rose"

Demona
16 May 2003, 17:26
..victorash...nu eu!

bill_the_butcher
04 Jun 2003, 23:13
angelina jolie e cea mai sexy, si una dintre cele mai bune actrite, a dovedit-o in tinerete furata. bine c-a divortat de tataie ala.

pacat ca n-a fost votata cea mai sexy femeie din lume, cum a recunoscut chiar halle berry ca este. oricum, halle berry imi displace, solduri prea mari, si n-are sex-appeal. nu-s rasist. imi place tyra banks.

catallin
05 Jun 2003, 10:53
Tipa asta nu e o sportiva care face tumbe prin filme si cam atat?

blitz43
05 Jun 2003, 13:21
dah, face tumbe din film in film....
bah, o tine tasu-n brate.... :D :D :D
Parerea mea!

lecter
05 Jun 2003, 18:31
Foxfire
GIA
Girl Interrupted
Original Sin

She can act. Poate ar fi cazul sa vedeti si altceva decat Tomb Raider inainte sa ziceti ca e doar fundul de ea...

bill_the_butcher
05 Jun 2003, 22:31
asteptati tomb raider 2. ati vazut ce costum mulat poarta?

catallin
06 Jun 2003, 13:13
Foxfire
Poate ar fi cazul sa vedeti si altceva decat Tomb Raider inainte sa ziceti ca e doar fundul de ea...

Asa e, are si tate, am vazut eu.

blitz43
06 Jun 2003, 15:22
Original Sin

She can act. Poate ar fi cazul sa vedeti si altceva decat Tomb Raider inainte sa ziceti ca e doar fundul de ea...

:o bah, daca asta e film tare, lasa-ne!
tot filmu' anjelina-i dezbracata si... cam atât...
pure crap...
bah, daca asta e si parerea lu' ALS!? ups!
8)

patch4all
06 Jun 2003, 15:39
Hai mai tata sa fim seriosi ca Jolie in Original Sin nu se limita numai la a sta dezbracata......a si jucat unele secvente destul de ok... Asa ca adevarul e pe undeva pe la mijloc..

blitz43
06 Jun 2003, 15:43
mda...
the truth is out... there! 8)

sorcerer
19 Jun 2003, 12:22
sal! Angelina Jolie e cea mai tare. Cred ca sunt cel mai mare fan de-al ei din Romania. E superba! Imi place totul la ea! Asa ca nu mai comentati degeaba...

Am facut un thread la un forum despre Tomb Raider: The Cradle of Life. Puteti gasi multe informatii despre film acolo, precum si un trailer. Daca vreti puteti raspunde la forum. Intrati pe:

http://www.rottentomatoes.com/forum/showthread.php?s=&threadid=243309

8)

blitz43
19 Jun 2003, 12:33
e tare gagica, mânca-i-as zmeurica ... (aia de la Razzie Award, pentru Life or something like it) :D !

catallin
19 Jun 2003, 12:51
Angie Jo e foarte slaba si daca nu ar topai prin cadru in filme spactatorii ar casca si ar cadea lati de plictiseala intre scaunele de la cinema. Fata asta am auzit ca mergela psihiatru pentru ca este o sursa de plictiseala pentru ea insasi. I s-a recomandat sa-si mai taie din tate pentru ca atuinci cand se uita in oglindsa s-ar putea lua drept barbat ca moaca are si atunci i-ar creste interesul pentru propria persoana. Dezgustator ! La circ cu ea.

sorcerer
19 Jun 2003, 16:40
Puteti sa ziceti ce vreti. Totdeauna au existat fani si anti-fani. Inca nu am apucat sa vad Life or Something Like It. Adevarul este ca, critcii au ceva cu Angelina. Am observat asta. Se "agata" de ea din orice motiv si numai vad pe site-uri review-uri negative la diferite filme. Dar se va rezolva. Si va promit o nominalizare pt "cea mai buna actrita" in acest an pt unul din rolurile: Tomb Raider: The Cradle of Life sau Bitten. 8)

SEE YA!

Angelina RULZ!
(*) (*) (*) (*) (*) pentru Miss Croft !

emanuel
19 Jun 2003, 16:55
Si va promit o nominalizare pt "cea mai buna actrita" in acest an pt unul din rolurile: Tomb Raider: The Cradle of Life sau Bitten. 8)

Ce film este asta Bitten?
N-am auzit de el...

sorcerer
19 Jun 2003, 19:15
Bitten va fii urmatorul film al Angelinei, dupa Tomb Raider. Este un horror. Pentru mai multe detalii intrati pe:

http://movies.go.com/movies/B/bitten_2003/index.html

8)

catallin
19 Jun 2003, 19:31
Bitten va fii urmatorul film al Angelinei, dupa Tomb Raider. Este un horror.

Ce horror mai mare poate exista decat insasi Anjelica Joale, cel mai mare horror.

Anonymous
19 Jun 2003, 20:57
e fata de fata, angelina jolie, baaaaa. Ma intreb de ce nu se face o papusa gonflabila ka ea. eu as cumpara vre-o doua-trei sa dau si la prieteni :lol: hahahaha

LeonardPiron
19 Jun 2003, 21:51
dac ar face si papusi negre cu ea eu as trece dunarea pe ea ca asa am vazut in filmu occident ca poti sa ajungi in germania sa faci parale

Poison
20 Jun 2003, 12:03
Si va promit o nominalizare pt "cea mai buna actrita" in acest an pt unul din rolurile: Tomb Raider: The Cradle of Life sau Bitten. 8)
In your dreams! In veci nu va da Academia nominalizari pentru filme de factura asta! Sorry! Abia i-au dat Oscar pentru "Girl, Interrupted". Cit despre "nu mai comentati atita".... poate n-ai ce cauta pe forum daca nu suporti comentarii si opinii contrare alor tale. Am observat ca toate posturile tale au ton categoric si definitv da'... poate ne mai lasi...

sorcerer
28 Jun 2003, 17:18
In your dreams! In veci nu va da Academia nominalizari pentru filme de factura asta! Sorry! Abia i-au dat Oscar pentru "Girl, Interrupted". Cit despre "nu mai comentati atita".... poate n-ai ce cauta pe forum daca nu suporti comentarii si opinii contrare alor tale. Am observat ca toate posturile tale au ton categoric si definitv da'... poate ne mai lasi...

Academia nu va da nominalizari? Hai du-te! Ai sa vezi cand o sa apara Tomb Raider: The Cradle of Life. Oare cine o sa fie pe 1 loc in "top box office money maker" ? Ai sa vezi nominalizari pt filmul asta, ok? Si nu la 1, ci la mai multe categorii! Poate si pt Bitten ai sa vezi! Sau crezi ca cel mai bun film o sa fie Matrix Reloaded? hahahahaahahah Si nu te-a rugat nimeni sa observi nimic in legatura cu mine... asa ca du-te acasa, baga-te sub masa, trage perdelele si inainte sa te sinucizi gandeste-te la ce ai spus: Abia i-au dat Oscar pentru "Girl, Interrupted". HAHAHAHAH
Esti varza!

Angelina RULZ!

LeonardPiron
28 Jun 2003, 17:29
Academia nu va da nominalizari? Hai du-te
Poate, Academia de film de la Botosani, ca te vad foarte sigur pe tine...

croft20
29 Jun 2003, 11:52
:D ce parere avet de pozele astea
http://www.laracroftonline.net/cgi-bin/lco_trmovie2_gallery/images/large/9856.jpg
http://www.laracroftonline.net/cgi-bin/lco_trmovie2_gallery/images/large/9848.jpg :roll:

croft20
29 Jun 2003, 12:32
Care stie cand apare DVD? eu am reusit sa fac rost numa de coperta.
http://www.laracroftonline.net/cgi-bin/lco_trmovie2_gallery/images/large/9839.jpg

croft20
29 Jun 2003, 13:41
Care a vuazut aseara adica sambata pe la ora 12 noapte ,pe canalul prima tv a incepun un film pe nume Mojave Moon cu Angelina Jolie.
A vazut cine va filmul ?
http://www.angelinajolie.nu/img/movies/mojavemoon/28.jpg

croft20
29 Jun 2003, 13:54
imi place sa pun poze si asa mai departe sunt noua in acest forum ,daca va deranjeaza spuneti ok,nu am stiut ca este si un forum in romaneste ,eu sunt pe cele straine care primesc noutati in fiecare zi din toata lumea despe Angelina jolie.Asa ca vreau sa va tin la curent cu noutatile.

Ambra Blu
29 Jun 2003, 14:25
Ma, si mie imi place Angelina Jolie (pe bune, fara nici o caterinca), da' nu mai pune poze ca arata siteul dupa aia ca un Oracol din ala de clasa a 7-a, cind lipeai artisti si desenai flori cu carioca pe margini. Cel mai bine ii vezi si tu pe-aia care sint interesati de Angelina Jolie si faceti schimburi de poze pe mesagerie privata. Si, daca vrei sa aiba acces la poze toti membrii site-ului, cel mai bine dai un link unde sa poata sa vada pozele.

N-o lua in nume de rau, e doar parerea mea, pe care poti s-o urmezi, au ba.

croft20
29 Jun 2003, 18:27
ok. Am facut cum ai zis ca poate se supara lume si nu vreau
Acum e mai bine 8)

crydead
29 Jun 2003, 22:49
Draga croft20,
In primul rand bine ai venit pe forumul Cinemagia. Suntem multi useri aici care ne distram de minune si petrecem ore agreabile vorbind despre film pentru ca, chiar daca suntem diferetzi, dragostea pentru cinema ne uneshte. De cateva ori am iesit in orash sa vedem un film si sa bem un suc sau bere si a fost foarte ca lumea. Poate o sa potzi veni si tu data viitoare cand ne intalnim cu totzii. :wink:
Mie mi-au placut foarte mult pozele cu Angelina Jolie. :P Nu le shtiam si mi s-au parut interesante si sugestive. Asa ca eu te rog, daca potzi, sa mai pui si alte poze, cel putin la fel de frumoase. Eu cred ca forumul o sa fie mai vesel si mai placut ochiului in felul acesta. Ai poze si cu alte actritze sau actori? Daca da, poate le pui aici ca sa le vedem si noi. :wink:

P.S. Ambra Blu are uneori iesiri nepoliticoase pe care eu nu le inteleg. Mie mi-a spus o data ca fac gresheli de gramatica si m-am suparat foarte rau, nici nu mai vroiam sa vorbesc cu el. :( Pana la urma ne-am impacat. :) Imi cer eu scuze pentru el si astept cu nerabdare sa vad poze noi cu Angelina Jolie si alte actritze de succes.
La revedere!

catallin
29 Jun 2003, 23:13
Nu stiu ce s-a intamplat: era zilele trecute pe aici o fotografie foarte reusita cu o masina veche gen IMS sa GAZ inconjuarat de echipa de filmare. Mie mi-a placut foarte mult acea masina si as vrea foarte mult sa regasesc poza cu automobilul acela delicios care eclipsa prin stralucirea sa pe toti pacalicii din preajma lui.

Ambra Blu
30 Jun 2003, 09:58
ok. Am facut cum ai zis ca poate se supara lume si nu vreau
Acum e mai bine 8)

Mult mai bine. Dar Kylie Monogue iti place? M-ar interesa niste poze cu ea din revista Q, din pictorialul in care ea juca tenis.

LeonardPiron
30 Jun 2003, 12:33
Si ceva din Hustler ar merge, stii, pentru cunoscatori...

Ambra Blu
30 Jun 2003, 13:35
Word on the street is Kylie starred butt naked in a movie. Any info on that?

sorcerer
30 Jun 2003, 19:01

catallin
30 Jun 2003, 19:18
Oooooo, ce vocabular! Daca te-ar auzi Anjelina Jolie ce disponibilitate de conversatie ai, ar cadea pe spate. Bai Neanderthaliene, trebuie sa vorbesti frumos pe forumul asta pantru ca are sediul la Bucuresti, nu e la tine la Sugiteava. Poate ca la voi la Burdujeni asa se vorbeste, dar acum ai patruns si tu intr-un mediu elevat si trebuie sa te prefaci si tu ca esti altceva decat un ghertoi incult. Un mic efort intelectual, Gheorghe...

sorcerer
30 Jun 2003, 22:37
Oooooo, ce vocabular! Daca te-ar auzi Anjelina Jolie ce disponibilitate de conversatie ai, ar cadea pe spate. Bai Neanderthaliene, trebuie sa vorbesti frumos pe forumul asta pantru ca are sediul la Bucuresti, nu e la tine la Sugiteava. Poate ca la voi la Burdujeni asa se vorbeste, dar acum ai patruns si tu intr-un mediu elevat si trebuie sa te prefaci si tu ca esti altceva decat un ghertoi incult. Un mic efort intelectual, Gheorghe...

LeonardPiron
01 Jul 2003, 08:15
Colega, draga, diferenta pe acest forum o face capacitatea de a dialoga si de a te confrunta cu alte pareri decat cele ale tale. Daca tu ai fost crescut de mic, acolo la Itcani, ca atunci cand intalnesti pe cineva cu alta parere de cat a ata, sa-i sari lagat si sa/l iei la injuraturi, inseamna ca nu prea avem ce sa vorbim. In cazul Anjielinei am vrut doar sa atrag atentia ca este vorba de o actrita netalentata, a carei imagine este gonflata de sistemul publicitar al Hollywood-ului. Tipa este total netalentata si ese de-a dreptul uratica. Sigur, daca topaie tot timpul prin decoruri fastuoase si muzica glorioasa curge de zor, treaba asta nu se vede asa de tare. Mai ales de catre un novice asa de credul si naiv ca tine. Incearca sa intelegi ca aici se discuta despre FILM, iar Anjielina nu prea afacut asa ceva. Daca poti intelege asta, data viitoare am sa-ti spun o snoava inteleapta cu moldovenii care veneau la Bucuresti pe acoperisul vagoanelor si strigau Sarma!!!

sorcerer
01 Jul 2003, 09:30
Colega, draga, diferenta pe acest forum o face capacitatea de a dialoga si de a te confrunta cu alte pareri decat cele ale tale. Daca tu ai fost crescut de mic, acolo la Itcani, ca atunci cand intalnesti pe cineva cu alta parere de cat a ata, sa-i sari lagat si sa/l iei la injuraturi, inseamna ca nu prea avem ce sa vorbim. In cazul Anjielinei am vrut doar sa atrag atentia ca este vorba de o actrita netalentata, a carei imagine este gonflata de sistemul publicitar al Hollywood-ului. Tipa este total netalentata si ese de-a dreptul uratica. Sigur, daca topaie tot timpul prin decoruri fastuoase si muzica glorioasa curge de zor, treaba asta nu se vede asa de tare. Mai ales de catre un novice asa de credul si naiv ca tine. Incearca sa intelegi ca aici se discuta despre FILM, iar Anjielina nu prea afacut asa ceva. Daca poti intelege asta, data viitoare am sa-ti spun o snoava inteleapta cu moldovenii care veneau la Bucuresti pe acoperisul vagoanelor si strigau Sarma!!!

daniel
01 Jul 2003, 09:31
Hmmm.....
Se pare ca avem primul candidat pentru ban... Pacat ca s-a ajuns la o asemenea situatie. Dar, ziceti si voi, cum sa reactionez la asta:

In concluzie, imi bag **** in forumul asta, in site, si in tot ce tine de tine si de familia ta!!!

In plus, a trebuit sa-i sterg nesimtitului vreo 7 mesaje duplicat!

croft20
05 Jul 2003, 15:33
Nu stiu ce s-a intamplat: era zilele trecute pe aici o fotografie foarte reusita cu o masina veche gen IMS sa GAZ inconjuarat de echipa de filmare. Mie mi-a placut foarte mult acea masina si as vrea foarte mult sa regasesc poza cu automobilul acela delicios care eclipsa prin stralucirea sa pe toti pacalicii din preajma lui.

pentru tine
http://www.wutheringjolie.com/pics/appearances/tr2set/tr2set0057.html
http://www.wutheringjolie.com/pics/appearances/tr2set/tr2set0058.html

http://www.wutheringjolie.com/pics/movies/tr2/tr2_0008.jpg
ce zici de Angelina intr-un Smart
http://www.wutheringjolie.com/pics/movies/tr2/tr2_0018.jpe :wink:

croft20
05 Jul 2003, 15:46
Draga croft20,
Nu le shtiam si mi s-au parut interesante si sugestive. Asa ca eu te rog, daca potzi, sa mai pui si alte poze, cel putin la fel de frumoase. Eu cred ca forumul o sa fie mai vesel si mai placut ochiului in felul acesta. Ai poze si cu alte actritze sau actori? Daca da, poate le pui aici ca sa le vedem si noi. :wink:

ce zici de poza din luna iulie 2003
http://user.chollian.net/~monots/angie01.jpg
o poza facuta in anul 1989
http://www.hurrellphotos.com/images/cart_images/208c.jpg

croft20
05 Jul 2003, 15:57
Si ceva din Hustler ar merge, stii, pentru cunoscatori...
Nu ii din Hustler dar sper ca te multumesti si cu asta
Angelina (http://us.f1.yahoofs.com/users/863650a6/bc/Angelina+Jolie/Tobacco+Fake/angelina_jolie_1.jpg?bcT1tB_AEK08bX_murl)

croft20
05 Jul 2003, 16:16
Pentru fani filmului Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life
lista soundtrack :
"Time," Saliva
"Jam for the Ladies (Jason Nevins Remix)," Moby
"Starting Over," the Crystal Method
"Satellite (Oakenfold Remix)," P.O.D.
"Bad Girl," Alexandra Slate
"The Only Way (Is the Wrong Way)," Filter
"Into Hell Again," 3rd Strike
"You Can't Look Away," Sloth
"You Were the Last High," Dandy Warhols
"Heart Go Faster," Davey Brothers
"I Hate This," Nadirah "Nadz" Seid
"Flight to Freedom," David A. Stewart
"Reason Is Treason," Kasabian
"Leave You Far Behind," Lunatic Calm
"Tears From the Moon," Conjure One featuring Sinead O'Connor
"Pandora's Box," Alan Silvestri
Sper ca o voi gasi si eu in magazine cand va..., primul l-am luat sper ca si al doilea il voi lua
:wink:

croft20
05 Jul 2003, 16:21
Am gasit ceva nou pus pe net ,pt revista Rollingstone , cu Angelina pe coperta 8)
http://www.rssoundingboard.com/files/mj560.JPG

Demona
10 Jul 2003, 16:33
nice avatar crofty! ;)

Demona
10 Jul 2003, 16:37
..cum poate o fiintza umana sa arate asha de bine ???(asta e remarca, dupa ce am vazut pozele de pe coperta revistei Rolling Stone)...gezzzus f***!!!

LeonardPiron
10 Jul 2003, 16:39
Mai e cineva la cere-i place AJ pe-aicilea?

Demona
10 Jul 2003, 16:43
...well...look around Leo...duuuuuuuuuuh! ;)

LeonardPiron
10 Jul 2003, 16:51
Puah....(am mai facut un mesaj)...

Demona
10 Jul 2003, 16:58
deci asta urmareai...adica vrei sa fii GURUUUUU...uuuh! I'm so scared now!!! ha! ;)

Hell_Girl
10 Jul 2003, 17:06
Ce-i asta bataie virtuala?

Ambra Blu
11 Jul 2003, 09:13
Ce-i asta bataie virtuala?

Pretiosii ii zic "e-fight".

Ambra Blu
11 Jul 2003, 09:14
deci asta urmareai...adica vrei sa fii GURUUUUU...uuuh! I'm so scared now!!! ha! ;)

Auzi, de unde ai semnatura ca suna bine.

Hell_Girl
11 Jul 2003, 10:36
Se organizeaza si campionate de e-fighting?

LeonardPiron
11 Jul 2003, 14:12

crydead
11 Jul 2003, 16:11

=====================
Viitorul suna ocupat.

LeonardPiron
11 Jul 2003, 19:01

crydead
11 Jul 2003, 19:29

=================
Viitorul suna ocupat

LeonardPiron
11 Jul 2003, 20:37

crydead
11 Jul 2003, 21:30

Leonard
13 Jul 2003, 05:22
nu prea inteleg de ce acest topic a ajuns teren de injuraturi si jigniri. Exista categoria "Cafenea" pentru asa ceva. Propun lui Daniel stergerea ultimelor mesaje care nu au nici o legatura cu topicul, inclusiv pe acesta al meu.

Ambra Blu
13 Jul 2003, 12:37
Se organizeaza si campionate de e-fighting?

Aici, pe forum.

Demona
13 Jul 2003, 18:10
Auzi, de unde ai semnatura ca suna bine.

...era o chestie care i-am spus-o verishorului meu dupa ce mi-a spus ca fac lucruri ciudate...thx thou! :)

Ambra Blu
14 Jul 2003, 15:09
...era o chestie care i-am spus-o verishorului meu dupa ce mi-a spus ca fac lucruri ciudate...thx thou! :)

Daca nu ai furat-o de undeva, jos palaria mea de magician! Din ea iese un epure mic si alb care te aplauda. "Ai scris aproape ca Ray Bradbury, in 'October Country'", zise epurasul, dupa care intra iarasi intr-o vizuina ce duce in Tara Minunilor sau in Matrix. Ai pleznit-o frumos, bravo.

crydead
14 Jul 2003, 15:28
"People say I'm a freak, dark, weird, sick and twisted person, but I actually have the heart of a young girl - in a jar, on my desk..."

Si eu care credeam ca e sloganul unei firme de pompe funebre! :(

------------------------------
Viitorul suna ocupat.

Ambra Blu
16 Jul 2003, 16:31
Poza din GQ pentru cei care spun ca Kylie beats Angelina;
http://www.archersgreen.freeserve.co.uk/personal/pics/kylie46.jpg

sau

http://www.archersgreen.freeserve.co.uk/personal/pics/kylie45.jpg

Dar, iata ce am gasit acum 5 minute:
http://www.reimeika.ca/marco/data/angelina_jolie_4.jpg

croft20
17 Jul 2003, 19:19
Ce sa mai zicem ai reusit sa gasesti ce eu nu am gasit :-? , dar macar am incercat.

croft20
17 Jul 2003, 20:08
Oameni buni am ceva noutati cu Aj poze sper sa va place
http://www.shai-bitch.com/SCANS/EW71203a.jpg
http://www.shai-bitch.com/SCANS/EW71203b.jpg
http://www.shai-bitch.com/SCANS/EW71203d.jpg
http://images.mp3.com/rollingstone/content/8359/Images/00328939.jpg
http://images.mp3.com/rollingstone/content/8359/Images/00329100.jpg
http://images.mp3.com/rollingstone/content/8359/Images/00328943.jpg
http://www.souliejolie.com/pics/Angelinasuper.jpg
aici puteti vede un poster BEYOND BORDERS http://mc.themes.ru/mshot/1033/2.jpg :roll:
Care din poze va plac?

croft20
17 Jul 2003, 20:34
nice avatar crofty! ;)
Mersi ,mi-a trebuit mult pana m-am decis pe care sa il aleg :D

Ambra Blu
18 Jul 2003, 09:25
Auzi, ba, trimite-mi si mie pe mp linkuri cu Angelina dezbracata.
Mersi.

emanuel
18 Jul 2003, 09:28
Pai, de ce pe mp? Posteaza-le pe forum sa le vedem si noi... :D :wink:

Ambra Blu
18 Jul 2003, 09:30

Vezi ca am postat eu una cu ea dezbracata.

emanuel
18 Jul 2003, 09:31
Vazut, placut, multumim ca te gandesti si la noi... :D

Ambra Blu
18 Jul 2003, 09:40
Let's push the envelope. Sa facem un topic la care sa punem li9nkuri cu actrite dezbracate. Asa, decit sa fim o mina de sectanti, care au un fetis ca Angelina Jolie sau Kylie, mai bine sintem o religie in toata regula. Ce, nu mai tii minte in The Matrix: Reloaded? Pina si Morpheus dadea petreceri in pielea goala, care la ei aveau caarcter religios si revolutionar.

Ce vreau eu sa zic ca I need more flesh in this forum. Seen a lotta blood spilled, but so little flesh... :cry:

emanuel
18 Jul 2003, 10:40
I agree. Let's do it!

SadSpot
18 Jul 2003, 10:44
A.J. este o adevarata actrita. Nu are nevoie sa se dezbrace ca sa-si arate talentul.

theo
18 Jul 2003, 10:51
Angelina, Kylie si nu numai: http://www2.bumerang.ro/galerie/index2.php?gal=21&tip=1

Ambra Blu
18 Jul 2003, 11:09
A.J. este o adevarata actrita. Nu are nevoie sa se dezbrace ca sa-si arate talentul.

Talentul nu, dar fundul da.

crydead
18 Jul 2003, 11:36
Sa facem un topic la care sa punem li9nkuri cu actrite dezbracate.

Bagaboanto, te-ai abrutizat de la atata siecs, nu mai gandeshti limpede. De ce numai actritze, sa fie si regizoare, monteoare, balerine, picteoze, adicatelea orice femeie care are o deschidere artistica! :wink:

------------------------
Viitorul suna ocupat.

Ambra Blu
18 Jul 2003, 11:40
Bine atunci, deschiderea artistica cit de larga.

blitz43
18 Jul 2003, 14:46
da, cât mai largi.............. :o

Demona
22 Jul 2003, 18:44
Daca nu ai furat-o de undeva, jos palaria mea de magician! Din ea iese un epure mic si alb care te aplauda. "Ai scris aproape ca Ray Bradbury, in 'October Country'", zise epurasul, dupa care intra iarasi intr-o vizuina ce duce in Tara Minunilor sau in Matrix. Ai pleznit-o frumos, bravo.

...October Country?!?! what's that?!

Demona
22 Jul 2003, 18:54
n The Matrix: Reloaded? Pina si Morpheus dadea petreceri in pielea goala, care la ei aveau caarcter religios si revolutionar.

...te shi vad ca pe Andy Dick, in parodia facuta dupa Matrix Reloaded, de cei de la MTV, pentru MTV Movie Awards...

Andy Dick: "I heard there are gonna be some orgies after the party!"
Morpheus (pe pisc):"What you all heard...It's true!"
Andy Dick: "Oh goody!!!"
Morpheus: (in continuare pe pisc): "The Machines are comin`!"
Andy Dick: "Ooooh!...Sounds kinky man!"

Nota: Andy Dick e de fapt Ambra Blu...undercover! ;)

Sper ca nu te-am jignit...was just a joke!!! :)

Ambra Blu
23 Jul 2003, 13:31
...October Country?!?! what's that?!

A book by Ray Bradbury.

Ambra Blu
23 Jul 2003, 13:38
Nota: Andy Dick e de fapt Ambra Blu...undercover! ;)

Sper ca nu te-am jignit...was just a joke!!! :)

relax, m-am ris.

LeonardPiron
23 Jul 2003, 22:05
Ziceati ca o dezbracati pe Anjelica. Acu ' ce faceti??? 8)

wolverine
24 Jul 2003, 15:50
Asteptam pozele promise...

blitz43
25 Jul 2003, 11:51
fratilor, ia uitati ce drama are doamna :D angiolina :D
http://www.libertatea.ro/index.jsp?page=articol&articleID=45526
:wink:

Demona
26 Jul 2003, 13:13
Ziceati ca o dezbracati pe Anjelica. Acu ' ce faceti??? 8)

...ne dadeam cu parerea...

...thx for the tip Blu! :)

Ambra Blu
27 Jul 2003, 09:40
...thx for the tip Blu! :)

wutip?

emanuel
28 Jul 2003, 08:17
Cat de retardati pot fi americanii???
Tomb Raider 2 pe locul 4 in box-office, Seabiscuit pe 5 iar idiotenia de Spy Kids 3 pe locul 1???!!!!
Nu se poate asa ceva!!!! Sunt de o subcultura extraordinara!

TLD
28 Jul 2003, 08:21
Tomb Raider 2 pe locul 4 in box-office, Seabiscuit pe 5 iar idiotenia de Spy Kids 3 pe locul 1???!!!!
Americanii au luat-o razna odata cu razboiul :lol:

blitz43
01 Aug 2003, 08:39
din ciclul "ce mai face angiolina?" :D , ia vedeti ce scrie pubertatea:
http://www.libertatea.ro/index.jsp?page=articol&articleID=46064
Va salut! 8)

blitz43
01 Aug 2003, 08:41
Americanii au luat-o razna odata cu razboiul :lol:

da, odata cu razboiul de secesiune :D :D

Ping
01 Aug 2003, 10:42
Referitor la :

http://www.libertatea.ro/index.jsp?page=articol&articleID=46064

postat de blitz43.

Angelina Jolie a stat un an fara sex ?

C'est jolie.

LeonardPiron
01 Aug 2003, 12:23
Fata face scandal ca i-au umflat poponeta pe afis. Voi cum preferati?

Demona
01 Aug 2003, 14:50

(*)...Welcome, to the real world!!! (*)

------------------------------------------------------------------------------------

...Blu...faza cu cartea....

Ambra Blu
01 Aug 2003, 14:53
...Blu...faza cu cartea....

i sea. sa inteleg ca tu si citesti?

crydead
01 Aug 2003, 15:11
Abrutizato, da' in pozna aia tu di ci ai capshoru plecat in jos? Ti uiti la fo' cartishika mai cu pozii sau manuieshti nishte andrelii?
Ori e ceva in genul... "vazand zorii mijind, Sherezada tacu sfioasa"?

------------------------------
"Eazy-E's Ice Cube's and D.O.C's and Snoop D O double G's
And a group that said muthafuck the police"

Ambra Blu
01 Aug 2003, 15:51
Mai flacau, eu vad zorii mijind dupa o noapte de spus povesti, da' tu mai ai pina sa-ti vezi musteata mijind. Bag de seama ca asta e motivul pentru care, coplesit de rusine, ti-ai ascuns capul in gluga. Asta daca nu cumva oi fi vreun calau din aceia condusi de deviza "Numai Dumnezeu si noi".

Demona
01 Aug 2003, 17:23
i sea. sa inteleg ca tu si citesti?

...duuuuuuh! Imagine that!!!

croft20
01 Aug 2003, 22:02
Am gasit un articol in care ,scrie despre Angelina ca ar avea ceva in legatura cu Oliver,unde au fost vazuti impreuna in mai multe locuri.Acest Oliver este iubitul lui Kylie.
Voi stiti ceva despre povestea asta
Va las sa cititi articolul
http://www.boomspeed.com/interrupted1/dailystar1.jpg
http://www.boomspeed.com/interrupted1/dailystar2.jpg
http://www.boomspeed.com/interrupted1/article.jpg

Ambra Blu
02 Aug 2003, 10:44
...duuuuuuh! Imagine that!!!

Could I draw ya a picture with wut I imagined?
Ouroboros and them muthafucking dwarfs.

crydead
04 Aug 2003, 15:02
Mai flacau, eu vad zorii mijind dupa o noapte de spus povesti, da' tu mai ai pina sa-ti vezi musteata mijind. Bag de seama ca asta e motivul pentru care, coplesit de rusine, ti-ai ascuns capul in gluga. Asta daca nu cumva oi fi vreun calau din aceia condusi de deviza "Numai Dumnezeu si noi".

Cioculetz, nu pot sa caut piatra filozofala cu capu' gol, asa ca pusei pa mine camasa cu gluga a lui Hristos.
Bagaboando, tu incerci sa-mi sugerezi subtil ca ar trebui sa bantui prin forum in pelea goala? Ai vrea tu, dar imi pun oamenii astia stelutze in partile esentiale. :oops:
Iar daca nu ai facut nimic rau, nu ai de ce sa crezi ca sunt vreun gadea. :wink:

--------------------------
Viitorul suna ocupat.

Ambra Blu
04 Aug 2003, 15:29
Cioculetz, nu pot sa caut piatra filozofala cu capu' gol, asa ca pusei pa mine camasa cu gluga a lui Hristos.
Bagaboando, tu incerci sa-mi sugerezi subtil ca ar trebui sa bantui prin forum in pelea goala? Ai vrea tu, dar imi pun oamenii astia stelutze in partile esentiale. :oops:
Iar daca nu ai facut nimic rau, nu ai de ce sa crezi ca sunt vreun gadea. :wink:

Bai pasarica paradisului, nu mai cauta piatra filozofala degeaba, ca o tin eu in maruntaie. Am s-o slobozesc la vremea cuvenita, dupa cum zice si cintecul: "Am piatra la rinichi/ Si va darim toti dintii". iar eu zic ca, da ar trebui sa ne bintui in pula goala, ca ce daca o sa iti puna administratorii stelute in partile esentiale? Asa, o sa fie un fel de cosmogonie aplicata. Doar stim si noi (bine, doar tu si eu si filozofii renascentisti, de fapt) ca omul este un microcosm.

PS: Imi bag pula, asa, ca sa iti mai puna moderatorii, din partea mea, doua stelute pe umeri, si una pe frunte, sa-ti zica lumea Gealatu-cu-stea-n-frunte.

crydead
04 Aug 2003, 22:19
Bai, prometeu rau inlantzuit, o sa trimit vulturul sa-ti manance rinichii ca sa recuperez dreaqu piatra filozofala. Asta in caz ca nu i-ai vandut deja pa idea ca rinichii tai sunt fara rost.
Apropou, betziva dreaqu, iti mai aminteshti in ce carciuma ai lasat sfantul graal dupa ce ai baut din el coniac unirea?

-----------------------------------
"If my rhyme was a drug I'd sell it by the gram"

Ambra Blu
05 Aug 2003, 08:59
Bai, prometeu rau inlantzuit, o sa trimit vulturul sa-ti manance rinichii ca sa recuperez dreaqu piatra filozofala. Asta in caz ca nu i-ai vandut deja pa idea ca rinichii tai sunt fara rost.
Apropou, betziva dreaqu, iti mai aminteshti in ce carciuma ai lasat sfantul graal dupa ce ai baut din el coniac unirea?

-----------------------------------
"If my rhyme was a drug I'd sell it by the gram"

Bai pasarea penix sau phaniske, pai cum sa nu mai tii tu minte unde mi-am baut eu mintile? Cind in crisma stam la mese/ Lut ca sintem, cui sa-i pese? Si recunoaste in fata preacinstitelor fete ca, la coneac Unirea te-ai combinat si tu, dupe principiul "unde-s multi, puterea creste".

blitz43
21 Aug 2003, 02:32
mah, ar fi interesant de vazut noul klip al kelor de la KORN
Did my time se keama si fake parte din OST-ul filmului Angiogiolinei, Tomb Mutilator 2 ala. De urmarit ke giumbuslukuri si ghidusii se intâmpla pe akolo, in doar 4 minute.
hai ka nu mai skap de kktul asta de kkk :D

snatchro
22 Aug 2003, 11:20
Pai l-am vazut din intamplare acum cateva zile. Nu mi-a placut deloc. Nu vorbesc de muzica, ca aia oricum nu-mi place, dar se intampla sa-mi placa un clip pur si simplu. La asta - nimic frumos.

LeonardPiron
22 Aug 2003, 19:38
Ati auzit caAJ e sado-maso? Cine se baga la un joagar cu ea agatata pe carlige de macelarie?

regedit
05 Sep 2003, 10:37
indiferent de proiecte si prestatii actoricesti mai mult sau mai putin stralucite, gagika arata de nota 10. mai ales pe post de ciocanitoare !

Dan Gerose
21 Sep 2003, 16:54
I love this girl :o (*) (*) (*) (*) (*)

Lokibra
17 Oct 2003, 12:02
si unde mai puneti ca si femeile au votat-o ca cea mai - cea mai :P ... si stiti voi cum sunt fetele...

Leonard Pyron
22 Oct 2003, 13:06
Acu e momentul baietzi. Cica e intr-o pasa de abstinenza de peste un an. Va datzi seama ca e ca o catzea in calduri?

blitz43
27 Oct 2003, 15:34
Acu e momentul baietzi. Cica e intr-o pasa de abstinenza de peste un an. Va datzi seama ca e ca o catzea in calduri?
Nu mai are timp si chestii d-astea gagica. E ambasador ONU, UNICEF, ETA, CIA, FBI,. :x ................. dreaq mai stie :wink: !

scooter
13 Nov 2003, 17:54
Nu mai are timp si chestii d-astea gagica. E ambasador ONU, UNICEF, ETA, CIA, FBI,. :x ................. dreaq mai stie :wink: !

Angelina...este tipul de femeie care se culca cu orice tip daca i place...! Nu conteaza cine esti ! F.serios! In plus are 1 comportament iesit din comun ...adika : vorbeste cu tine cand mergi sa i ceri o poza sau 1 azutograf ca si cum te ar cunoaste de o viata intreaga !!
P.S: Chestia nasoala este ca daca o vezi fara machiaj...NU o recunosti! O schimba ENORM !!

Dan Gerose
14 Nov 2003, 11:54
Scooter, sunt cam acri strugurii ! :lol: De cite ori i-ai cerut autograf Angelinei, de ne povestesti aceste detalii ? Sau sunt cam acri strugurii ? :-?

scooter
02 Jan 2004, 22:16
Scooter, sunt cam acri strugurii ! :lol: De cite ori i-ai cerut autograf Angelinei, de ne povestesti aceste detalii ? Sau sunt cam acri strugurii ? :-?

cand eu aveam autograf de la ea, tu erai copil mah...! Si cand vorbeam cu ea...si mai copil! dar ce rost are sa ti spun eu tie atatea detalii?!

Demona
08 Jan 2004, 08:32
I love this girl :o (*) (*) (*) (*) (*)

Oiioo! Tell us news not history! ;)

Dan Gerose
08 Jan 2004, 09:47
But is history, baby ! :evil:

X5
23 Jan 2004, 00:09
cand eu aveam autograf de la ea, tu erai copil mah...! Si cand vorbeam cu ea...si mai copil! dar ce rost are sa ti spun eu tie atatea detalii?!
Ce glumetz esti :lol:

IceyU
26 Feb 2004, 23:59
She is one tough bitch , Ce tre sa fiu ca sa pot zice : Ma bitch 8)

Demona
11 Mar 2004, 21:42
Did my time se keama si fake parte din OST-ul filmului Angiogiolinei, Tomb Mutilator 2 ala. De urmarit ke giumbuslukuri si ghidusii se intâmpla pe akolo, in doar 4 minute.

Ah..deja e old story videoclipul. Dar e fain! :) Oricum ii sta mai bine in alb decat in negru. Sau o fii din cauza machiajului! :) Anyway..SHE FREAKIN` ROCKS!!!!!!!!!!!! HAIL 4 JOLIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

blitz43
12 Mar 2004, 10:42

Ah..deja e old story videoclipul. Dar e fain! :) Oricum ii sta mai bine in alb decat in negru. Sau o fii din cauza machiajului! :) Anyway..SHE FREAKIN` ROCKS!!!!!!!!!!!! HAIL 4 JOLIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Normal ca e vechi clipul...
Io postasem mesaju' anu' trecut in august......

Demona
14 Mar 2004, 12:54
Angelina...este tipul de femeie care se culca cu orice tip daca i place...! Nu conteaza cine esti ! F.serios! In plus are 1 comportament iesit din comun ...adika : vorbeste cu tine cand mergi sa i ceri o poza sau 1 azutograf ca si cum te ar cunoaste de o viata intreaga !!
P.S: Chestia nasoala este ca daca o vezi fara machiaj...NU o recunosti! O schimba ENORM !!

scooter, shi te-ar deranjeaza ca un star ca ea nu are fitze de vedeta? Shi pe care actritza machiajul nu o schimba? Pe ce om machiajul nu il schimba? Daca tu te faci cu creion dermatograf la ochi o sa aratzi gay(asta in caz ca nu aratzi deja - no offence, nu shtiu cum aratzi). Oricum nu o sa aratzi ca Johnny Depp in "Piratzii Caraibelor". And one more thing...Jolie arata bine cu sau fara machiaj...

Demona
14 Mar 2004, 13:19

Ce trece timpu`...:lol:

blitz43
15 Mar 2004, 10:33

Ce trece timpu`...:lol:

si ce frumosi eram, dar mai ales eu!
si ce imbatrânim, dar mai ales tu!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Demona
15 Mar 2004, 14:34
si ce frumosi eram, dar mai ales eu!
si ce imbatrânim, dar mai ales tu!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

...True...true... ;)

Garu
22 Apr 2004, 19:37
despre angelina jolie,ce sa spun?jos palaria!!!!!!

Sm�agol-Gollum
23 Apr 2004, 22:20

da.....ai in mare parte dreptate

doina
29 Apr 2004, 19:02
nu am urmarit-o insistent in filme,imi place cum arata,dar nu-mi place de ea deloc.
Pentru-ca e ea excentrica si joaca roluri "vulgare"(din ce am auzit")
Ce ziceti,e actrita buna??Am auzit ca da. ;)

Sm�agol-Gollum
29 Apr 2004, 21:49
joaca roluri "vulgare"(din ce am auzit")

hehehehe! ;)

BeNnY
29 Apr 2004, 21:54
nu am urmarit-o insistent in filme,imi place cum arata,dar nu-mi place de ea deloc.

Joaca roluri vulgare?! De ce zici asta? Pentru 2 faze una in Original Sin si una in Gia? Hmmm... Mi se pare o actrita buna. Dar deloc excentrica

blitz43
30 Apr 2004, 08:30

;) Joaca "roluri vulgare" :P
Partenerii o scuipa in gura! :lol:

Mai nou cica a fost surprinsa cu Brad Pitt, de catre niste paparazzi, pe când repetau niste scene fierbinti (in speta niste schimburi amicale de saliva) pentru filmul Mr and Mrs Smith....
sa vedem ce zice Jennifer! :D

Dominic
04 May 2004, 22:51
Este una dintre cele mai saxy shi frumoase actritze.Foarte bine jucat in "Original Sin","Tomb Raider-Lara Croft","Tomb Raider-Cradle of Life" shi in "Gia".Dupa ce am vazut Tomb Raider am inceput sa joc numai Tomb Raider....la disperare!

Dominic
04 May 2004, 22:54
Ma bucur ca este shi un fan Claire Forlani pe acest forum.Re Arhanghell!

Sm�agol-Gollum
05 May 2004, 21:37
Este una dintre cele mai saxy shi frumoase

saxy?!?! :P

Nightwane
06 May 2004, 12:24

mai bine jos chilotzii si sutienu'... :P

BeNnY
06 May 2004, 17:15

Ale lui??? :o

Demona
06 May 2004, 19:32

Te sperie femeile care au curajul sa joace asemenea roluri? She's great dudette!!!

Nightwane
07 May 2004, 11:09

Ale lui??? :o

ale ei mah... sick Benny :P

Cristache
07 May 2004, 21:55
Angelina Jolie...bleah. E varza din orice punct de vedere. Mai ales in filmele de joaca pe femeia fatala si ii bate pe toti de zici ca e o virgina la 50 de ani care si-a canalizat resursele spre alte "sporturi". Ne avand succes la barbati, in filme ma refer, s-a hotarat sa-i rupa pe toti.
De fapt si in viata de zi cu zi cred ca e cam frigida din moment ce nu are decat un copil adoptat, parca.

Hai sa auzim tipetele fanilor !

BeNnY
07 May 2004, 22:03
Ce legatura ar putea avea faptul ca e cam frigida cu faptul ca are un copil adoptat?!

Sm�agol-Gollum
07 May 2004, 22:04
Angelina Jolie...bleah. E varza din orice punct de vedere. Mai ales in filmele de joaca pe femeia fatala si ii bate pe toti de zici ca e o virgina la 50 de ani care si-a canalizat resursele spre alte "sporturi". Ne avand succes la barbati, in filme ma refer, s-a hotarat sa-i rupa pe toti.
De fapt si in viata de zi cu zi cred ca e cam frigida din moment ce nu are decat un copil adoptat, parca.

Hai sa auzim tipetele fanilor !

da' vad ca ti s-a pus pata pe jolica.....

Cristache
08 May 2004, 12:46
Daca iti place Angelina Jolie in Tomb Raider inseamna ca esti adeptul filmelor de actiune de doi bani (Swaitzi, Stallone, Van Damme, etc.). Pacatul cu Banderas si Gia mai merg, dar Tomb Raider e petarda.

BeNnY
08 May 2004, 15:08
Daca iti place Angelina Jolie in Tomb Raider inseamna ca esti adeptul filmelor de actiune de doi bani (Swaitzi, Stallone, Van Damme, etc.). Pacatul cu Banderas si Gia mai merg, dar Tomb Raider e petarda.

Bine, dar nu mi-ai raspuns la intrebarea de mai sus! Ne-ai ramas datori cu niste explicatii

In Tomb Raider nu mi-a placut!

Sm�agol-Gollum
08 May 2004, 22:17

in tomb raider nu prea mi-a placut....mie mi-a placut in original sin... :P :P :P

Cristache
09 May 2004, 17:51
Ce legatura ar putea avea faptul ca e cam frigida cu faptul ca are un copil adoptat?!

Pai la cati ani are si nexam copii, mai rar. Acum eu personal n-am controlat-o sa vad daca are cu ce, dar a cam avut cu cine: Colin, Johnny, 5 neveste, etc. Ma gandesc ca a vrut sa ascunda lucrul asta prin adoptarea unui copil. De obicei, cei care vor copii dar nu pot inlocuie cu altceva. Ideea e aceasi, sa ai grija de ceva (copil, caine, pisica, etc.)

Sper sa intzelegi ceva !

patraulea
09 May 2004, 18:18
Cristache,ce ai dom'le cu ea?E o actrita care arata f.bine si cam atat.Restul nu prea poti sa spui nimic despre ea.N u exceleaza prin nimic,nu iese in evidenta,este stearsa complet.DAR,are niste buze parca facute special pt.treaba aia care incepe cu M.....
:P :P :P

Danica
09 May 2004, 19:22

Pai la cati ani are si nexam copii, mai rar. Acum eu personal n-am controlat-o sa vad daca are cu ce, dar a cam avut cu cine: Colin, Johnny, 5 neveste, etc. Ma gandesc ca a vrut sa ascunda lucrul asta prin adoptarea unui copil. De obicei, cei care vor copii dar nu pot inlocuie cu altceva. Ideea e aceasi, sa ai grija de ceva (copil, caine, pisica, etc.)

Sper sa intzelegi ceva !

te-ai gandit ca exista persoane (deopotriva femei & barbati )care nu ishi doresc copii?shi daca nu poate sa aiba copii e frigida? :huh: ....you are kinda of weird man...

BeNnY
09 May 2004, 21:00

Sper sa intzelegi ceva !

Heh... Iti sugerez sa te gandesti de 5 ori la ce ai scris tu aici! Poate n-a vrut sa si-o traga cu Colinutu doar ca s-o lase insarcinata si sa-i poarte copilu! Poate n-a avut cu cine sa faca copil! Poate n-a vrut sa faca cu aia copii! SI TOTUSI NU INTELEG CE LEGATURA ARE FRIGIDITATEA CU FAPTUL CA EA NU A FACUT COPII! Cand frigiditatea se refera strict la placerea si dorinta sexuala!

dar nu opt inlocuie

Huh?! :huh:

Cristache
09 May 2004, 22:04
Bah manca-v-ar nenea ! La faza cu frigiditatea ma referam in special in legatura cu Tomb Raider I si II cand se bate cu toti. De unde atata energie ?
Pe de alta parte, cine stie ? Poate nici nu-i face placere cand face sex. Poate nu simte nimic.
In cele doua filme mai sus citate da impresie unei femei care parca e geloasa ca ceilalti fac sex si simt placere iar ea nimic. D'aicea si spiritul de batausa gen Nichitra de la noi ! :lol:

Cristache
09 May 2004, 22:12
N-am nimic cu ea. Chiar nu-mi spune nimic tipa. Nici frumoasa, nici nimic... Singurul lucru care mai sare in ochi sunt buzele care, pana acum ma faceau sa ma gandesc si eu la chestia aia care incepe cu M (muratura), dar deja parca sunt cam ciudate buzele ei, influentate un pic si de forma aero-dinamica a scalpului.

Din cate stiu eu, o femeie care nu poate face copii se numeste frigida tocmai pentru ca nu simte placere cand face sex si d'aici lipsa de activitate.

BeNnY
09 May 2004, 22:26
Bah manca-v-ar nenea ! La faza cu frigiditatea ma referam in special in legatura cu Tomb Raider I si II cand se bate cu toti. De unde atata energie ?
Pe de alta parte, cine stie ? Poate nici nu-i face placere cand face sex. Poate nu simte nimic.
In cele doua filme mai sus citate da impresie unei femei care parca e geloasa ca ceilalti fac sex si simt placere iar ea nimic. D'aicea si spiritul de batausa gen Nichitra de la noi ! :lol:

Cu caracter aberant.

Frigida se refera la placerea sexuala. Poate sterila - care nu poate face copii.

Cristache
09 May 2004, 23:47

Cu caracter aberant.

Frigida se refera la placerea sexuala. Poate sterila - care nu poate face copii.

Important e daca ai inteles ce vreau sa spun ! Nu neaparat si daca esti de acord cu ceea ce am spus.

Cristache
09 May 2004, 23:53

Sper sa intzelegi ceva !

te-ai gandit ca exista persoane (deopotriva femei & barbati )care nu ishi doresc copii?shi daca nu poate sa aiba copii e frigida? :huh: ....you are kinda of weird man...

Din moment ce a adoptat unul eu zic ca vrea copii, sa nu ma iei cu vrajeli d'alea ieftine ca-si strica fizicul.
E bine daca ma consideri weird, multi deja au dat-o pe "retardat", si mai exista o a treia categorie, cei drept foarte putini si cu care eu nu sunt de acord, care ma considera un geniu neinteles. Din aceasta a treia categorie fac parte in special cei care mi-au citit cele trei carti scoase pana acum.
Personal raman la "weird" sau "retardat" (nu stiu varianta in engleza) dar asta sunt si altul mai bun n'am de unde sa scot.

Danica
10 May 2004, 07:57
Din cate stiu eu, o femeie care nu poate face copii se numeste frigida tocmai pentru ca nu simte placere cand face sex si d'aici lipsa de activitate.

acum nu mai am impresia ca eshti "weird"ci pur shi simplu ca nu shtii limba romana...o femeie frigida =o femeie care nu simte placere in timpul actului sexual(dar poate avea copii shi in aceste conditii) o femeie sterila nu poate avea copii din deverse cauze medicale dar poate avea o viata sexuala implinita .....Get it?sterila& frigida doua cuvinte diferite ...mai uita-ta shi tu prin DEX mai des...

Cristache
10 May 2004, 15:22

acum nu mai am impresia ca eshti "weird"ci pur shi simplu ca nu shtii limba romana...o femeie frigida =o femeie care nu simte placere in timpul actului sexual(dar poate avea copii shi in aceste conditii) o femeie sterila nu poate avea copii din deverse cauze medicale dar poate avea o viata sexuala implinita .....Get it?sterila& frigida doua cuvinte diferite ...mai uita-ta shi tu prin DEX mai des...

Hai sa n-o dam pe d'astea ca atunci ma fac si eu marlan si iti recomand, cu cea mai mare caldura, sa deschizi Dex-ul si sa cauti cuvantul "weird". Daca il gasesti in Dex pana imi cumpar eu o nevasta atunci iti dau un premiu substantial.

Danica
10 May 2004, 19:28
weird e cuvant englezesc,elementary my dear Watson!l-am pus shi in ghilimele ...te-ai lamurit pana la urma ce shi cum?ca erai cam confuz!nu acum pe bune chiar mi-ai dat impresia ca nu shtii deosebirea intre cele doua cuvinte ..daca o shtiai "my mistake"(cuvant englezesc) daca nu ...acum shtii!

No hard feelings no?(cuvinte in limba engleza )

Cristache
10 May 2004, 21:03
weird e cuvant englezesc,elementary my dear Watson!l-am pus shi in ghilimele ...te-ai lamurit pana la urma ce shi cum?ca erai cam confuz!nu acum pe bune chiar mi-ai dat impresia ca nu shtii deosebirea intre cele doua cuvinte ..daca o shtiai "my mistake"(cuvant englezesc) daca nu ...acum shtii!

No hard feelings no?(cuvinte in limba engleza )

Am confundat cele doua termene. Al treilea la care ma gandisem era frivola. Oricum, nu e prima data cand confund doua termene asa ca ori e prostie ori e prostie. Pe un alt forum am confundat vagabond cu golanash iar cand mi-am dat seama de gafa era prea tarziu, sarisera toti pe mine.

No hard feelings. I'm a big Mr. Magoo, I don't have the right to have hard feelings for anybody. Ce tare sunt la franceza ! Pardon, germana.

Sm�agol-Gollum
10 May 2004, 22:42
vai de mine dar ce o mai analizati pe saraca angelina.... ;)

patraulea
10 May 2004, 22:56
In lipsa de altceva......
8) 8) 8)

Cristache
11 May 2004, 00:43

I-am facut si o poezie, stai s vezi:

Cu dedicatie speciala de la mine pentru Angelina, fara numar:

"Draga mea aseara am vrut,
Cu de-a sila sa te ... iau,
Si-un sarut cu foc sa-ti dau.

Cand vei fi a mea, ti-o jur,
Zilnic te-oi pupa pe ... gura,
Si pe ochii tai de mura.

Daca zici ca iti sunt drag,
Lasa-ma ca sa ti-o ... spun,
Ca te ador ca un nebun.

Te credeam ca esti fudula,
Am si eu, ca altii, ... casa,
Bani, pamant si o slujba aleasa.

Si intr-o zi de-oi fi satula,
Si de mine si de ... casa,
Du-te draga si ma lasa."

The End

patraulea
11 May 2004, 09:14
Mare artist esti dom'le!
:huh: :huh: :huh:

Sm�agol-Gollum
11 May 2004, 21:59

I-am facut si o poezie, stai s vezi:

Cu dedicatie speciala de la mine pentru Angelina, fara numar:

"Draga mea aseara am vrut,
Cu de-a sila sa te ... iau,
Si-un sarut cu foc sa-ti dau.

Cand vei fi a mea, ti-o jur,
Zilnic te-oi pupa pe ... gura,
Si pe ochii tai de mura.

Daca zici ca iti sunt drag,
Lasa-ma ca sa ti-o ... spun,
Ca te ador ca un nebun.

Te credeam ca esti fudula,
Am si eu, ca altii, ... casa,
Bani, pamant si o slujba aleasa.

Si intr-o zi de-oi fi satula,
Si de mine si de ... casa,
Du-te draga si ma lasa."

The End

daca ai inventat-o tu sa shii ca e super mortala....(dar banuiesc ca ai "furat-o" de undeva)

Cristache
11 May 2004, 23:22
Din moment ce apare intr-una din cartile scrise de mine si nimeni n-a zis nimic pana acum...
Sincer, n-am furat-o de nicaieri, este rodul a numeroase relatii ratate si lipsa de incredere pe care o mai am in femei. Deja incep sa cred ca femeile sunt doar pentru a ne sluji si pentru a ne satisface sexual. Deci e cam dedicatie nu numai pentru Angelina ci pentru toate muierile. De la ce or veni primele patru litere ? De la buzele lui Angelina ?

2 glumite mortale, care chiar nu-mi apartin:

1. Nu pot sa am incredere in femei pentru ca nu am incredere in animalele care sangereaza cinci zile la rand si nu mor.
2. Femeile au singur drept, sa taca, dar si acest drept li se poate lua.

patraulea
12 May 2004, 11:25
Esti criminal dom'le spunand adevarul,desi unii te pot lua ca pe un misogin!
:lol: :lol: :lol:

Cristache
12 May 2004, 13:33
Esti criminal dom'le spunand adevarul,desi unii te pot lua ca pe un misogin!
:lol: :lol: :lol:

Chiar ma consider un misogin dupa ce, cele doua mari iubiri ale mele de pana acum m-au parasit fara prea multe explicatii desi eram dispus sa fac orice pentru ele. Crezi ca nu exista femei care sa se culce cu tine chiar daca esti misogin ? Be serious ! Asta vrem noi si asta vor si ele in aceeasi masura.

* - incaleca si f..., descaleca si dute
* - femeile sunt facute sa treaca de la unul la altul
* - femeile au doua ceasuri bune in viata, unul in pat si al doilea la moarte.

Sm�agol-Gollum
12 May 2004, 21:46
[quote="Cristache
Chiar ma consider un misogin dupa ce, cele doua mari iubiri ale mele de pana acum m-au parasit fara prea multe explicatii desi eram dispus sa fac orice pentru ele. Crezi ca nu exista femei care sa se culce cu tine chiar daca esti misogin ? Be serious ! Asta vrem noi si asta vor si ele in aceeasi masura.
[/quote]

frate...parca esti un erou din "nunta in cer".... so sorry for your failed relationships.... :(

BeNnY
12 May 2004, 22:10
Bai domnu'. N-ai decat sa-ti iei misoginismul si sa ti-l bagi pe unde poti. Ma enerveaza la culme glumele astea tampite. Parca suntem "Me Tarzan... ugh ugh... you Jane?". Ma doare pe mine fix pe unde ma doare ca ai avut tu ghinion.

Vazusem la un forum la reguli "mesajele [...], si misogine" vor fii sterse.

patraulea
12 May 2004, 22:20
Se spune ca inainte sa prinzi ceva "bun",trebuie musai o "teapa" care sa te intareasca.ASa ca nu te enerva!Vine si vremea ta!
8) 8) 8)

BeNnY
12 May 2004, 22:24
Vremea mea?!

Ceea ce vroiam sa spun e ca aici (MACAR AICI) nu vreau sa-l ascult pe unu' cum a suferit din dragoste el pentru ca NU MA INTERESEAZA. Misoginismul care il prezinta e de-a dreptul iritant. Gluma e gluma

patraulea
12 May 2004, 22:28
Vremea mea?!

Ceea ce vroiam sa spun e ca aici (MACAR AICI) nu vreau sa-l ascult pe unu' cum a suferit din dragoste el pentru ca NU MA INTERESEAZA. Misoginismul care il prezinta e de-a dreptul iritant. Gluma e gluma

Benny,nu era vorba de tine ci de Cristache!Ai inteles gresit!
8) 8) 8)

Sm�agol-Gollum
12 May 2004, 22:30
gata ma...ca sunteti cu mult off topic!!! :hmm:

Cristache
13 May 2004, 13:43
Bai domnu'. N-ai decat sa-ti iei misoginismul si sa ti-l bagi pe unde poti. Ma enerveaza la culme glumele astea tampite. Parca suntem "Me Tarzan... ugh ugh... you Jane?". Ma doare pe mine fix pe unde ma doare ca ai avut tu ghinion.

Vazusem la un forum la reguli "mesajele [...], si misogine" vor fii sterse.

:D :D :D :D :D :D :D :D :D

Demona
04 Jun 2004, 16:56
Today it's the her birthday...!
Angelina Jolie (http://www.antibet.ukonline.co.uk/jolivam2.jpg)

PRAISE OUR GODDESS!!!

emanuel
04 Jun 2004, 17:37
La multi ani Angelinei!
Poate anul viitor ne cheama si pe noi la petrecere..
Ce zici mergem? :D

Demona
04 Jun 2004, 19:33
La multi ani Angelinei!
Poate anul viitor ne cheama si pe noi la petrecere..
Ce zici mergem? :D

Ioai emanuele...vorbeshti de lucruri sfinte!

Poza bestiala...2 lucruri pe care le admir shi venerez pe lumea asta...Angelina Jolie & Vampirii...impreuna...iese asta...TRAISCA JOLIE!!!

Riddick
04 Jun 2004, 19:48
jos palaria in fata ei.nici nu stiam ca azi e ziua ei.merci demona.

Sm�agol-Gollum
09 Jun 2004, 22:26
holly cow....nice f***ing picture!!! ;)

BeNnY
09 Jun 2004, 22:29
Poza bestiala...2 lucruri pe care le admir shi venerez pe lumea asta...Angelina Jolie & Vampirii...impreuna...iese asta...TRAISCA JOLIE!!!

Si impreuna o combinatie mortala, nu?

Gaandalf
11 Jun 2004, 11:52
te uitzi la femeia asta shi itzi vine sa ... :oops:

Demona
11 Jun 2004, 15:14
Totally agree guys. And the picture FREAKIN` RULZZZ!!! Praise the Goddess!!!

Sm�agol-Gollum
11 Jun 2004, 21:42
paza aia ai gasit-o pe net sau ai modificat-o tu?

BeNnY
11 Jun 2004, 22:26

E de pe net

Demona
18 Jun 2004, 19:04

Gasita pe net...

Sm�agol-Gollum
20 Jun 2004, 22:24
mersi ca mi-ati raspuns amandoi! :happy:

Cristache
01 Jul 2004, 01:16
Angelina Jolie vine in Romania !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Si ce daca ?

ogto
01 Jul 2004, 10:04
Hai s-o batem pana arata ca in poza lui Demona.

TAC
19 Jul 2004, 09:16
Sunt curios de prestatia ei in "Alexander"...a vazut cineva filmu?....la noi cand vine?

BeNnY
19 Jul 2004, 12:01
Filmul abia a primit statutul de Completed, cum sa-l vada cineva? :hmm:

Premiera in Romania
05.11.2004

Danyela
05 Aug 2004, 20:05
Imi place de Angelina e sexy, e cautata are copil, are multi fani si pe deasupra mult succes daca o tine tot asa e tare de fapt si mai tare.
kiss for all

Leonard Pyron
06 Aug 2004, 15:01
participa si la Olimpiada ? :w00t:

CHRISTina
09 Sep 2004, 11:55
angleina nu e nici pe departe cea mai sexy, 'cuz my vote goes for Kylie Minogue.

...and my vote goes for Thalia... :love:

Knnabis
09 Sep 2004, 15:01
anjelina e faina...joaca bine....ajuta copii saraci etc....dar am auzit ca si-a tatuat ditamai tigrul pe spate......care nici nu e fain......what was her thinking???????

imi imaginez o scena serioasa in care sa i sa vada chestia aia pe spate...nu ar mai avea nici o credibilitate.....

sper din tot sufletul ca era tatuaj semipermanent

Sm�agol-Gollum
09 Sep 2004, 21:32
anjelina e faina...joaca bine....ajuta copii saraci etc....dar am auzit ca si-a tatuat ditamai tigrul pe spate......care nici nu e fain......what was her thinking???????

imi imaginez o scena serioasa in care sa i sa vada chestia aia pe spate...nu ar mai avea nici o credibilitate.....

sper din tot sufletul ca era tatuaj semipermanent

da ce nu iti convine cu tatuajul ei? mie mi se pare sexy! :P

Nightwane
10 Sep 2004, 00:01
o prefer oricand pe ASIA ARGENTO...si are tatuaj mult mai sexos ;)

X5
10 Sep 2004, 20:27
Abia astept sa vina Angelina in Romania :love: :love: :love:

Sm�agol-Gollum
10 Sep 2004, 20:55
Abia astept sa vina Angelina in Romania :love: :love: :love:

da cand vine al noi?

Blue
10 Oct 2004, 20:45
Angelina e cea mai tare. Are buzele alea asa sexy. Ea nici macar nu ar trebui sa faca ceva in film. Daca sta cu buzele alea spre camera e deajuns pentru mine.

lollipop
10 Oct 2004, 21:22
ce ma intriga pe mine cel mai mult la angelina:
arata super, nici ff proasta nu e, deci, ce cauta cu scarbosul ala de billy bob? (sunt convinsa ca si-ar fi putut gasi ceva mai bun doar batand din palme)

Leonard
10 Oct 2004, 22:42
o prefer oricand pe ASIA ARGENTO...si are tatuaj mult mai sexos ;)
Asia are mai multe tatuaje sexoase

@lollipop: cu siguranta Billy Bob e mult mai bun decat ea ca actor. vezi numai U-Turn, The Man Who Wasn't There sau The Badge. Angelina nu m-a impresionat ca actrita nici macar in oscarizatul 'Girl, Interrupted'. Poate trebuie sa se mai maturizeze putin.

lollipop
11 Oct 2004, 01:51
@leonard
ca si actor, da, chiar e mai bun decat a j, eu ma refeream la calitatea lui ca si barbat, si implicit la calitatea lui jolie de femeie.
sorry 4 the misunderstanding
in u-turn n-a jucat sean penn? daca a jucat shi thornton nu mai tin minte rolul lui. mie mi-a placut in bandits (cred, ala cu bruce willis)