PDA

View Full Version : Saving Private Ryan

Blizz
08 Oct 2001, 22:39
Rog pe Amyd sa continue aici discutia despre finalul ratat al filmului.

Ilila
11 Feb 2004, 11:17
Nu stiu despre ce ratare se vorbeste (a finalului :) of course) dar mie, cel putin inceputul filmului (debarcarea) mi s-a parut socant!

Gaandalf
11 Feb 2004, 15:51
Nu stiu despre ce ratare se vorbeste (a finalului :) of course) dar mie, cel putin inceputul filmului (debarcarea) mi s-a parut socant!

debarcarea este minunata shi finalul cu asaltul mi s-a parut realist cum nu se putea mai mult... la fel k in Black Hawk Down!

iar debarcarea aduce a jocul CALL OF DUTY! :o

nookie
11 Feb 2004, 16:11
debarcarea seamana mai degraba cu Medal of Honnour: Allied Assault.

Dan Gerose
11 Feb 2004, 18:59
Debarcarea mi s-a parut una din cele mai bune secvente dintr-un film de razboi pe care le-am vazut vreodata !

Stalker
17 Feb 2004, 23:46
SAVING PRIVATE RYAN nu e un film chiar asa de socant .E doar ceva ce nu mai facusera cei ce pe colinele Hollywood-ului pana atunci, in materie de mate scoase pe-afara etc.
Un film cu adevarat cutremurator despre WW II este DU-TE SI VEZI al lui KLIMOV.

Sm�agol-Gollum
22 Feb 2004, 21:23
E super fain filmu.!!! Mi-a placut in special faza cu sniperu cand l-a omorat prin vizor.

KORBEN
23 Feb 2004, 22:54
U`re so totally brain dead
cum draq sa va emotioneze un film de propaganda nesimtita, manjit cu rahat cap( mai putin scena debarcarii- da e mai tare batalia stalingradului din enemy at the gates, tot la inceput)
si cand rahatul ala zice ca io raman aici cu prietenii mei nu`ti vine sa`i zbori creierii cu mitraliera?
whatever happend to common sense?