PDA

View Full Version : Badaranu' e trist

Badaranu'
05 Oct 2001, 17:23
Drama pe care o traieste Badaranu' il copleseste. :smile:

ricutza
16 Feb 2002, 00:11
nu suport sa vad oameni asa de tristi asa ca am raspuns apelului...totusi dramele interioare pe care le traiesti nu prea fac subiectul discutiilor de aici...

Blue
16 Oct 2004, 09:11
Si eu ma simt coplesit!

Blue
17 Oct 2004, 10:16
Drama Badaranului s-a raspandit pe tot forumul. Pe asta nu-l mai vede nimeni ce posteaza! Numai de mine va luati!

onutza_
17 Oct 2004, 10:50
Drama Badaranului s-a raspandit pe tot forumul. Pe asta nu-l mai vede nimeni ce posteaza! Numai de mine va luati!

De bine de rau topicurile tale se incadrau totusi in categorie chiar daca erau discutate si in alte parti. Pot sa spun ca de cand a aparut badaranu chiar am inceput sa te simpatizez.

Ma mir cum de nici un moderator nu i-a sters inca topicurile. Hello... cineva sa faca putina curatenie pe aici...

MinRep
17 Oct 2004, 10:54
Ba, aiuritule, tu nu iti dai seama ca Badaranu' a postat mesajul ala acum 3 ANI?! UIta-te ma bine, inainte sa mai zici prostii dintr-astea!

Si tocmai de tine ar trebui sa ne luam, ca ai redeschis o groaza de topic-uri vechi uitate de toata lumea la capatul forumului!

Blue
17 Oct 2004, 13:05
Cum am mai zis, nu am redeschis nimic. Astea sunt topicuri mai vechi si pentru ca nu au fost sterse , inseamna ca pot scrie pe ele. Nu voi ati spus sa scriu pe topicuri vechi, sa nu mai deschid topicuri noi ca sa nu blochez aici si nu mai stiu ce! Nu voi ati zis sa dau search? Hai mai lasati-ma , daca sunteti impotriva faceti referat la administrator, nu va mai cainati aiurea, ce sunt eu moderatorul?

herbert
17 Oct 2004, 16:54
amuzant acest Blue - merge pe margini abrupte, cultiva asa o confuzie intre prostie si o inteligenta peste media forumistilor, care vor sa-l blocheze, sa-l interzica... ii rog pe moderatori sa-l faca guru pe Blue (rima de neevitat), ca poate mai reduce din turarii...