PDA

View Full Version : cu primitul premiilor ce se aude?

butterfly_2u2001
05 Oct 2001, 15:22
Buna ziua!
Chiar daca imi place foarte mult site-ul, iata ca de ceva timp ma confrunt cu o problema. Am castigat acum aproximativ o luna un cd interactiv cu Jurasic Park III. M-am bucurat foarte tare la momentul respectiv, dar si dezamagirea care a urmat a fost pe masura. Va semanlez faptul ca nici pana in ziua de azi nu am primit vreo instiintare prin posta pentru a merge sa imi ridic premiul. Chiar daca se specifica faptul ca premiile vor fi trimise saptamanal, initial am crezut ca macar la terminarea concursului o sa intru in posesia cd-ului. Dar asta nu s-a intamplat.
Mai adaug si faptul ca v-am trimis pana acum 3 mailuri la adresele afisate pentru concursuri. Nici la acestea nu am primit raspuns.
Trebuie sa mai adaug ca, conform regulamentului, am trimis in timp util, respectiv 48 ore, confirmarea la adresa [email protected].
In speranta ca macar de data asta voi primi un raspuns favorabil si voi intra in sfarsit in posesia premiului, va saluta si va multumeste anticipat,

Anca Stancut

alexandru
06 Oct 2001, 16:55
Buna ziua,

Sediul http://www.cinemagia.ro s-a mutat. De aceea premiile nu au mai fost trimise
la timp. Va asiguram ca toti castigatorii isi vor primi premiile. Ele vor fi
expediate saptamana aceasta.

Va multumim tuturor pentru intelegere

daniel
13 Oct 2001, 14:21
Va rugam daca se poate sa postati un mesaj in momentul in care ati primit premiul.