View Full Version : De ce pacaliti lumea?
Ce rost mai are sa participi la concursuri, sa pierzi timpul urmarind afisarea listei castigatorilor, sa te bucuri ca ai castigat si esti in capul listei cu premiati, cand totul e o farsa?? Si te mai si duci ca fraierul la cinema sa ti se spuna ca numele tau nu figureaza nicaieri, invitatiile fiind pe alte nume!? Mi se pare bataie de joc...
Ce-i de facut in cazul asta? As vrea sa stiu ce au de spus organizatorii despre faza asta!
Adina Badulescu
Nu este nici o pacaleala si nici o smecherie!!!
Ati facut o mare confuzie!
Dvs. ati castigat la concursul cu 100 de invitatii la filmul Pearl Harbor si 100 de carduri RDSLink. In regulamentul acestui concurs se specifica foarte clar ca premiul se va trimite prin posta la adresa specificata in momentul in care completati campurile necesare inscrierii.
Chiar deasupra formularului de inscriere (a fost acelasi formular cu cel folosit pentru inscrierea pe forumul cinemagia) este pus un anunt marcat ca IMPORTANT. Ceea ce scrie acolo este suficient pentru a va da seama de confuzia pe care ati facut-o.
Premiul v-a fost trimis la adresa pe care ati completat-o la inscriere. Dar nu ati completat toata adresa, fapt pentru care premiul nu a ajuns acolo unde trebuia. Dvs. v-ati prezentat apoi la cinema patria din Brasov cu 15 minute inainte de inceperea filmului Pearl Harbor si nu ati putut intra la film. Asta pentru ca era un alt concurs (concurs saptamanal cu 3 invitatii de 2 locuri) si erau alti castigatori.
In speranta ca raspunsul dat este suficient de clar va mai asteptam sa va inscrieti si la alte concursuri si sa ne vizitati in continuare.
Floydman
10 May 2002, 09:26
morala: a se casca bine ochii la premii si conditiile de concurs inainte de a pierde timpul tastind chestii inutile :smile:)
Luckylove
12 May 2004, 04:04
mai bine`mi tai 5 mâini decat sa m`apuc de citit aia 8)
morala: a se casca bine ochii la premii si conditiile de concurs inainte de a pierde timpul tastind chestii inutile :smile:)
Uh-uh! Look who's back on the "enemy lines"! ;)
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.