PDA

View Full Version : Bruce Willis

costel
03 Sep 2001, 17:39
Mi-e dor de un film adevarat cu Bruce Willis!

Blizz
09 Oct 2001, 04:32
Tocmai acum iese in Statele Unite "Bandits", in regia lui Barry Levinson ("Rain Man", "Bugsy", "Donnie Brasco", "The Perfect Storm"), cu Bruce Willis, Billy Bob Thornton, Cate Blanchett

ricutza
26 Jul 2002, 00:36
eu tocmai am vazut "Unbreakable"...mi-a placut foarte mult...trecuse ceva vreme de cand nu mai vazusem un astfel de film(cel putin nu unul cu Bruce Willis!)

vincent vega
26 Jul 2002, 03:11
"Bandits" - ce porcarie...
Abia daca am rezistat pana la final...

PoliFanAthic
07 Jan 2003, 17:54
Bandits a fost o comedie foarte haioasa...si dragut gandita. Mie mi-a placut destul de mult, mai ales de caracterele celor...doi actori principali...

neanae
08 Jan 2003, 12:41
butch din pulp fiction...cel mai tare rol al lui bruce! omu' chiar poate sa joace, daca vrea!

toni
08 Jan 2003, 17:07
Bandits a fost super ok. Nu am vazut Razboiul lui TH, asa ca nu ma pronunt..

PoliFanAthic
08 Jan 2003, 17:14
Hart's War a fost un film simpatic, mai ales fiindca am avut ocazia sa vad ceva...ce nu prea vezi. Nu o sa spun, ca este un "spoiler". N-a fost nimica grozav, dar un film placut.

Floydman
14 Jan 2003, 10:20
e unul din actorii speciali care are ceva mai presus decit carisma, mai interesant decit talentul actoricesc, mai bun decit filmele in care joaca, fara a se potrivi insa altor feluri de filme...
unbrakable e un filmputin fortzat, pentru ca se vrea un film de atmosfera exagerind in acest sens , un film mai mult decit salvat de bruce, e un film modelat de el. m-am uitat numai pt actor si mi-a placut ce am vazut. de 2 ori

NoOne
14 Jan 2003, 10:57
Nu credeam sa-l vad pe Bruce Willis altfel decat "greu de ucis" dar se pare ca poate surprinde publicul shi cu roluri gen ... "Al shaselea simtz".

Oare ce surprize ne mai pregateshte ?

ricutza
14 Jan 2003, 13:22
pe mine cred ca cel mai mult m-as surprins cu rolul din: The Siege...incerca sa fie un erou negativ si nu prea reusea...

NoOne
14 Jan 2003, 13:30
Chiar. Oare Willis are alt rol mai prost decat cel din "Stare de asediu" ??

toni
14 Jan 2003, 17:30
Mie mi-a placut infiorator de mult in The whole nine yards. Demential a fost acel film....

NoOne
14 Jan 2003, 17:57
Am ras cu lacrimi la faza de pe vas... [la final] cea in care Willis ii arunca o bere lu' nu shtiu' cum il cheama ...

PoliFanAthic
14 Jan 2003, 18:23
Da, a fost o comedie resuita...
Mie in general imi plac comediile despre ucigasi/asasini/mafioti...mi se pare cele mai reusite :lol:

johnnyg
09 Aug 2007, 23:10
Stiati ca e pe un onorabil loc 20 intr-un top al celor mai buni actori intocmit de nu stiu ce asociatie de critici de prin State? Cei mai buni actori din toate timpurile; uita-i sa va zic. Si acest lucru pt un actor care se remarca in filmele de actiune e destul de, scuzati greseala, fantastic. Eu zic ca merita, iar distinctia de mai sus nu poate decat sa ma bucre avand in vedere ca e unul din actorii mei preferati. Chelia lui e de vina :D

seven7seven
09 Aug 2007, 23:20
Bruce joacã foarte bine, chiar. ;)
Mie mi s-a pãrut genial în Twelve Monkeys ºi în Sin City. :P

johnnyg
09 Aug 2007, 23:36
Corect, corect si parca totusi eu i-as fi dat oscar-ul pt The 6th Sense sau Unbrakeable sau de ce nu, la naiba cu toata prostia asta ca numai actorii care joaca roluri dramatice iau oascar-ul, pt Die Hard!!! Ei, poate am exagerat putin, dar actorul pur si simplu se remarca.