PDA

View Full Version : telenovele

tantza
17 Aug 2001, 15:55
Chiar nusi gasesc nicaieri loc telenovelele, acest gen atit de indragit?

alma
17 Aug 2001, 16:34
Incearca sa lasi televizorul si sa mergi la cinema.

Cristi
03 Sep 2001, 08:58
Da, intr-adevar acest tip de lung metraje nu-si cam au locul pe micile ecrane, asta din punctul de vedere al telespectatorului. Este un material de umplutura in grila de programe al televiziunilor si de fapt o mare pierdere de timp si chiar unele sunt provocatore de false suferinte si trairi care nu sunt intotdeauna binevenite. Unele au o intriga ce se poate foarte usor finaliza intr-un singur episod de 2 ore. Unele poate au costat o multime de bani, decoruri, costume, dar totul cusut cu ata alba, altele au un iz de comedie, dar sunt prea lungi. Poate ca asa mai uitam ca nu prea avem ce manca, uitam de copii si de educatia lor, uitam de viata de familie (cei care au) si nu in ultimul rand uitam de persoana noastra.
Parerea mea este ca ar cam trebui sa punem mana pe lucru si sa muncim atat cat sa ne fie noua bine (si nu celor pe care ii idolatrizam in filme) si daca avem ceva timp liber ar trebui ocupat cu un film de calitate, cu o carte buna, cu o plimbare sau pur si simplu stand impreuna cu familia.
Asta este parerea mea si nu cred ca poate fi in totalitate negata.

capitain
28 Apr 2002, 22:58
hei, nu mai aveti ce vedea in afara de telenovele? prostiile amoroase de genul acelsta le puteti intalni zilnic in viata de la bloc...nu-i asa? filmele au cu totul alt scop, parerea mea, nu sa prezinte povesti atat de banale si superficiale...insa, ce-i drept exista si oameni care nu pot digera altceva, ar fi prea greu

horatiu
07 May 2002, 12:27
Iata si o parere a unui telespectator:

"includerea telenovelelor in sfera subculturii constituie un elitism de proasta calitate" ; succesul acestor seriale in Romania reprezinta o reactie impotriva violentei si crimei din anumite productii cinematografice.
Milioane de romani urmaresc telenovele intrucit aceste productii redau "o atmosfera de normalitate". Oamenii "se regasesc in mesajul lor si in acea atmosfera de normalitate a omenescului din noi toti, amenintata de monstruoasele mutatii din fiinta umana, carora le putem cadea victime cu totii in lipsa barajului intelepciunii latine".
Natalia Oreiro "este o fata simpatica".

Ion Iliescu
B-dul Geniului 1-3
Palatul Cotroceni
Bucuresti

ricutza
08 May 2002, 17:29
eu sunt de acord cu ceea ce e scris mai sus...Foarte multi oameni se regasesc in aceste telenovele...si multi dintre ei chiar nu pot urmari alt gen de filme...sincer, eu nu stiu ce s-ar face bunicii mei daca nu ar exista telenovele!si in situatia lor cred ca e multa lume...lume care are nevoie de televizor mai mult decat am eu...
asa ca mie mi se pare nedrept sa-i judecam pe cei care vizioneaza aceste seriale...eu pur si simplu nu deschid televizorul cand sunt telenovele sau schimb programul...eu pot sa fac si altceva! exista insa multe persoane care chiar nu au altceva mai bun de facut decat sa stea in fata televizorului de dimineata pana seara si sa urmareasca telenovele!

fer_Zapa
01 Sep 2006, 11:32
ador telenovelele

norina
01 Sep 2006, 11:37
sa mori tu?

laur3ntziu
01 Sep 2006, 11:40
Din punctul meu de vedere decat sa urmaresc telenovele, mai bine ma uit la stiri sau la o emisiune cu dezbatere politica(nu ador politica). A urmari o telenovela e pt mine un timp pierdut. Cred ca e satula lumea de aceleasi subiecte prezente in oricare telenovela. Asa ca let's say STOP to telenovele :D

fer_Zapa
01 Sep 2006, 14:11
eu cred k gusutrile nu se discuta......si bine a zis cine a zis:nu e frumos ce e frumos,e frumos ce-mi place mie

M0n0
02 Sep 2006, 12:57
eu cred k gusutrile nu se discuta......si bine a zis cine a zis:nu e frumos ce e frumos,e frumos ce-mi place mie
Asa-i...gusturile nu se discuta...
P.S. : Gusturile tale suck a*s! :oops: