View Full Version : Gladiatorul
Anonymous
16 Aug 2001, 19:07
Am ceva dubii ca Gladiatorul a aparut in 1992 si singurul actor care joaca in acest film este Cuba Gooding Jr....
Apreciez acest site dar astazi am gasit foarte multe probleme, semn ca nu mai exista grija initiala: la Jurrasic III nu scrie nimic, si situatia e la fel la multe alte filme....
cine ti-a spus ca GLADIATORUL ar fi aparut in 1992?
Intra in pagina si nu vei mai avea dubii.
Anonymous
16 Aug 2001, 23:36
Eu cred ca site-ul este foarte bine intretinut. Problema este ca Gladiator de care zici tu este un alt film (Nu este cel din 2000 care a luat o gramada de Oscaruri)
Gladiator cu Cuba Gooding Jr. a aparut in SUA in 1992 si e regizat de Rowdy Herrington.
Alte detalii despre film, daca nu crezi ca e asa, poti sa gasesti la adresa http://us.imdb.com/Title?0104346
Anonymous
16 Aug 2001, 23:39
Daca exista probleme pe site mai bine ai scrie cateva din ele (cele mai importante) pentru a fi reparate.
In rest, sper ca site-ul sa se dezvolte si mai mult pentru ca e cel mai tare de la noi si asa e frumos.
ricutza
20 Apr 2002, 00:44
am cautat prin forum, mult timp acest subiect... nici nu mai speram sa-l gasesc...
pentru cei care vor sa vada Gladiatorul cu Cuba Gooding Jr., o sa fie sambata sau duminica asta(nu mai tin minte exact) pe Antena 1(parca)...
oricum o sa fie la tv!
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.